Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

Pasirodo yra ir jk kamuoliu. Ir galvoju kokio dydzio jie turi buti kad jk ten tilptu ir pabegtu ir apskritai kaip tai atrodytu doh.gif jk tai ne deguciai ar dziungariukai.
Atsakyti
Mano bendradarbė turėjo - kojų neišsisukinėjo....
Atsakyti
Sveikos, reikia pagalbos.. Šiandien pasiėmusi kiaulių ant rankų, pastebėjau, kad jo pilvas išplikęs unsure.gif gal kas esate susidūrusi su tokiu atveju? Jis dar nėra senas, kažkur 3 metų. Dabar vis kasosi, draskosi, bet šiaip tai yra ganėtinai aktyvus.. Ačiū už atsakymus! smile.gif
Atsakyti
Limpopo man vidurini pirsta greiciau parodytu,nei kamuolyj begtu lotuliukas.gif
Atsakyti
ar bandete kada pirkti akvazoo.lt/grauzikai/2780-biscuit-carrot-sausainiai-grauzikams-su-morkomis-30g-8001254004136.html
idomu ar parsiukai valgytu?jie tokie labai trapus,kaip javainukai. aplamai ar megsta kokius skanestus?
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 09 10, 18:53)
Limpopo man vidurini pirsta greiciau parodytu,nei kamuolyj begtu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 10, 20:20)
ar bandete kada pirkti  akvazoo.lt/grauzikai/2780-biscuit-carrot-sausainiai-grauzikams-su-morkomis-30g-8001254004136.html
idomu ar parsiukai valgytu?jie tokie labai trapus,kaip javainukai. aplamai ar megsta kokius skanestus?

Butent tokiu nebandziau, bet kiek pirkau nei vienu nevalge tai daugiau pinigu netaskau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 09 10, 18:53)
Limpopo man vidurini pirsta greiciau parodytu,nei kamuolyj begtu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif o maniskiai kompanija jam palaikytu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveika,aš irgi turėjau (Amžiną atelsį) jūrų kiaulytę,kuri mirė dėl ligos,nieko nebegalėjom padaryti verysad.gif .Jūsų kiauliukei tikriausiai grybelis !Būtiniausiai kuo ankščiau kreipkitės i VET veterinarus,nes paskui gali liūdnai baigtis verysad.gif g.gif .
Atsakyti
Sveikos. Gal kas pamena mūsų buvusį kiauliuką Džimį, kurį atidavėm į geras rankas. parašė jo šeimininkas su kuriuo susirašydavom , kad Džimis - Rodžeris mirė verysad.gif . Gaila, kad tik tiek storuliukas išgyveno, antsvoris ir veisimas bile kaip matyt padarė savo.
Atsakyti
"A ka nori?" Paparacai neduoda ramybes biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2014 09 11, 13:48)
Sveikos. Gal kas pamena mūsų buvusį kiauliuką Džimį, kurį atidavėm į geras rankas. parašė jo šeimininkas su kuriuo susirašydavom , kad Džimis - Rodžeris mirė  verysad.gif . Gaila, kad tik tiek storuliukas išgyveno, antsvoris ir  veisimas bile kaip matyt padarė savo.

vaje ,pamenu Dzimuka,gaila maziuko,mano draugu storulis 8 metus isgyveno verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2014 09 11, 14:48)
Sveikos. Gal kas pamena mūsų buvusį kiauliuką Džimį,

Taip, tikrai atsimenam. 4u.gif 4u.gif Labai gaila.. verysad.gif

Atsakyti