Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(kadukas @ 2014 12 08, 22:20)
Naujame namelyje tongue.gif
[

valgomi namai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2014 12 08, 21:20)
Naujame namelyje tongue.gif
user posted image

Pige supazindina dukryte Adryte su kitu padaru ant keturiu koju
user posted image

oi porele wub.gif

ir mazoji Adryte,kuri dabar didele ir stora thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Labai jau faini jūsų paršiukai ir kiaulytės.. wub.gif
Aš turiu berniuką nuo birželio mėnesio (kai pirkome jam buvo 2-3 mėn). Vardu Keksas (oficialus variantas, dažniausiai taip nevadiname, o tiesiog visokiais meiliais mažybiniais žodeliais) biggrin.gif

Turiu Jums klausimą, mamytės.. Ypač toms, kurios augina po kelis berniukus.
Mes norėtume mūsų kiauliui padovanoti draugą, bet labai bijau kad bus pykčiai ir muštinės (merginos pirkti neplanuojame, narvą kaip tik dabar pakeitėme į labai didelį).
Patarkite kaip pas Jus buvo, kaip susidraugavo paršeliai?
(variantas kai tai yra broliukai ,ar kai jie buvo pirkti kartu netinka, nes mūsų augintinis jau paaugęs patinas).
Ir dar įdomu kokį geriau pirkti: mažiuką ar panašaus amžiaus?

Labai lauksiu Jūsų atsakymų.

Ačiū!

Pagarbiai,
Natalija. smile.gif
Atsakyti
pas mane du berniukai dobiliukai,nesipyksta,nesikandzioja,nors visko buna kaip ir pas zmones,nuotaikos nera ar dar kas.didesniajam pusantru o mazajam vakar 1m suejo.o dieveeeee,pamirsau,juk vakar 10 diena buvo.Uoseli mano,soriukas,su gimtadieniu tave happybday.gif ot seimininke,vis per tuos rupescius.na bet ne apie tai.kuri laika juos laikiau atskirai,kad apsiprastu bent jau taip,neuzilgo teko suleisti,nes didysis lipdavo savo namo sienom,o mazasis klykdavo is paskos,tuomet jam buvo tik 4sav.nuo tada draugauja gerai,ir sakyciau linksmai myli vienas kita kaip tikri vyrai,taip kad,uz lietuva vyrai!!!!! lotuliukas.gif supratot ka norejau pasakyti blush2.gif kvailiukai abu....bet bent jau nesipesa smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

labai grazus kiauliukai wub.gif tikiuos nesugalvosiu gyvenime kad dar ir trečio noriu, nes vyras dėl turimų dviejų putojosi doh.gif

QUOTE(andra96 @ 2014 12 11, 17:10)
pas mane du berniukai dobiliukai,nesipyksta,nesikandzioja,nors visko buna kaip ir pas zmones,nuotaikos nera ar dar kas.didesniajam pusantru o mazajam vakar 1m suejo.o dieveeeee,pamirsau,juk vakar 10 diena buvo.Uoseli mano,soriukas,su gimtadieniu tave happybday.gif ot seimininke,vis per tuos rupescius.na bet ne apie tai.kuri laika juos laikiau atskirai,kad apsiprastu bent jau taip,neuzilgo teko suleisti,nes didysis lipdavo savo namo sienom,o mazasis klykdavo is paskos,tuomet jam buvo tik 4sav.nuo tada draugauja gerai,ir sakyciau linksmai myli vienas kita kaip tikri vyrai,taip kad,uz lietuva vyrai!!!!! lotuliukas.gif  supratot ka norejau pasakyti blush2.gif kvailiukai abu....bet bent jau nesipesa smile.gif

pas mane mergytės, antrąją įsigijom kai pirmajai buvo 1,5metų, bet viskas ok kartu dabar gyvena, kartais mažajai parodo kas čia dominuoja biggrin.gif bet iš esmės sutaria gerai wub.gif tiesa, kai atsirado mažoji, tai Braškė net graužt daugiau pradėjo šakeles (bėdos su dantim dėl netaisyklingo sąkandžio, kas sąlygojo dantų peraugimą), druską 1,5metų prakabėjo- neknybino, o dabar jau gerokai abi apgraužė biggrin.gif ir šiaip gaila kad anksčiau neįsigijau antros, dabar fantastika jas abi stebėti, ypač kai paleidi palakstyti, bėgioja vorele, popkornina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 12 11, 18:10)
pas mane du berniukai dobiliukai,nesipyksta,nesikandzioja..

Dėkoju Jums už atsakymus.
Gal galėtumėte šiet tiek išsamiau pati tą supažindinimo procesą aprašyti? smile.gif
Kiek laiko gyveno atskiruose narveliuose? Supažindinote neutralioje teritortijoje?
Kaip reagavo kiauliukai? smile.gif
Viskas viskas labai idomu blush2.gif
Jei tik turėsite laiko.. 4u.gif

Ačiū.
Atsakyti
Ar parsiukams dovanu dovanosit ?biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afrika77: 13 gruodžio 2014 - 17:04
Sveikos,o mes ateinam pasigirti savo naujais namais. "Nuomininke" biggrin.gif gyvena jau menesi ir dar kol kas nusiskundimu negavome...
P.S gertuve turime,nuotraukose tik nepakabinta,nes buvo isnesta isplauti ir pripilti naujo vandens. smile.gif
Naujus namus turime dabar tik seses Runai truksta. ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Ir musu "nuomininke" biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 12 13, 17:39)
Sveikos,o mes ateinam pasigirti savo naujais namais. "Nuomininke"  biggrin.gif  gyvena jau menesi ir dar kol kas nusiskundimu negavome...

Na,nieko sau namai blink.gif Nuomininkė irgi wub.gif wub.gif
O tualetu naudojasi?Niekur kitur nepridaro?Mes neturim tualeto.Buvaupusę narvelio pripylus kraiko,kita pusė buvo miegamasis,patiestas patiesalas,ant jo buvo švaru.Bet neseniai MB nupirko kampinį namelį.Tai JK pasidarė savo tvarką.Namelį nusistumia į narvo vidurį,O už jo pasidarė tualetą.Kiek nustumiu namą į kampą ,jis iš karto atgal į vidurį narvo ir vaikšto patenkintas aplinkui. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 12 13, 17:03)
Ar parsiukams dovanu dovanosit ?biggrin.gif

lotuliukas.gif o kaipgi, dabar gauna kasdien mandarina,tai bent kemsa,adventas gi lotuliukas.gif

apartamentai liux thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 13 gruodžio 2014 - 21:11
QUOTE(emma @ 2014 12 13, 19:59)
Na,nieko sau namai blink.gif Nuomininkė irgi wub.gif  wub.gif
O tualetu naudojasi?Niekur kitur nepridaro?Mes neturim tualeto.Buvaupusę narvelio pripylus kraiko,kita pusė buvo miegamasis,patiestas patiesalas,ant jo buvo švaru.Bet neseniai MB nupirko kampinį namelį.Tai JK pasidarė savo tvarką.Namelį nusistumia į narvo vidurį,O už jo pasidarė tualetą.Kiek nustumiu namą į kampą ,jis iš karto atgal  į vidurį narvo ir vaikšto patenkintas aplinkui. doh.gif

tualetu naudojasi visada isslyrus nakti I nameli prisidaro.matyt kai labai iminga nepajaucia.Mano Runa gudruole, kai buna ant ranku pasako kad jau nori I wc, o kai nenunesi tai pats lieki ir kaltas. Bet siaip tai del ejimo I wc labai saunuole.
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 12 13, 21:41)
tualetu naudojasi visada isslyrus nakti I nameli prisidaro.matyt kai labai iminga nepajaucia.Mano Runa gudruole, kai buna ant ranku pasako kad jau nori I wc, o kai nenunesi tai pats lieki ir kaltas. Bet siaip tai del ejimo I wc labai saunuole.

Pas maniškį namely patiesta flysinė medžiaga.Ten visada švaru.Kai paimam ant rankų ,niekad nepalieka kakučių,nors ir ilgai laikom.O jei pats bėgioja paleistas,tada jau reik šluoti.
Linetes JK valgo mandarinus. thumbup.gif Mūsiškis nenori.Va,kivio gabalėlį suvalgė,nors tiek gerai.
Atsakyti