Labas rytas
labai grazus kiauliukai
tikiuos nesugalvosiu gyvenime kad dar ir trečio noriu, nes vyras dėl turimų dviejų putojosi
QUOTE(andra96 @ 2014 12 11, 17:10)
pas mane du berniukai dobiliukai,nesipyksta,nesikandzioja,nors visko buna kaip ir pas zmones,nuotaikos nera ar dar kas.didesniajam pusantru o mazajam vakar 1m suejo.o dieveeeee,pamirsau,juk vakar 10 diena buvo.Uoseli mano,soriukas,su gimtadieniu tave
ot seimininke,vis per tuos rupescius.na bet ne apie tai.kuri laika juos laikiau atskirai,kad apsiprastu bent jau taip,neuzilgo teko suleisti,nes didysis lipdavo savo namo sienom,o mazasis klykdavo is paskos,tuomet jam buvo tik 4sav.nuo tada draugauja gerai,ir sakyciau linksmai myli vienas kita kaip tikri vyrai,taip kad,uz lietuva vyrai!!!!!
supratot ka norejau pasakyti
kvailiukai abu....bet bent jau nesipesa
pas mane mergytės, antrąją įsigijom kai pirmajai buvo 1,5metų, bet viskas ok kartu dabar gyvena, kartais mažajai parodo kas čia dominuoja
bet iš esmės sutaria gerai
tiesa, kai atsirado mažoji, tai Braškė net graužt daugiau pradėjo šakeles (bėdos su dantim dėl netaisyklingo sąkandžio, kas sąlygojo dantų peraugimą), druską 1,5metų prakabėjo- neknybino, o dabar jau gerokai abi apgraužė
ir šiaip gaila kad anksčiau neįsigijau antros, dabar fantastika jas abi stebėti, ypač kai paleidi palakstyti, bėgioja vorele, popkornina