Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(Nikuna @ 2014 12 01, 12:59)
Sveikatos Persiukui  4u.gif

Aciu labai.
Atsakyti
Persiui sveikatėlės..

Tapačia proga primenu- tema į pabaigą- kas naujokių nori puikuotis pirmame puslapyje- parašykit temoj-kriuksio vardą, plius minus gimimo datą, savo banko sąskaitos numerį ir prisijungimo slaptažodžius..Na, gerai- dviejų paskutinių nereikia, nes po to aiškintis teks su policija...

O dabar pristatau naujokę Trišę ( vardas dar negalutinis)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 12 03, 18:05)
Persiui sveikatėlės..

Tapačia proga primenu- tema į pabaigą- kas naujokių nori puikuotis pirmame puslapyje- parašykit temoj-kriuksio vardą, plius minus gimimo datą, savo banko sąskaitos numerį ir prisijungimo slaptažodžius..Na, gerai- dviejų paskutinių nereikia, nes po to aiškintis teks su policija...

user posted image

jau grazumas katiniuko wub.gif ir pasipuoses kaip graziai snukuti wub.gif dera jis jusu kompanijoje ir prie kiauluko ir prie pleduko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 12 03, 19:05)
Persiui sveikatėlės..

ak kokia nuostabi naujoke wub.gif
mano saskaita gi zinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 12 03, 20:57)

mano saskaita gi zinai  lotuliukas.gif

o prisijungimo kodai g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 12 03, 20:02)
o prisijungimo kodai g.gif

parasysiu i az.beje mano Adryte pagaliau suprato,kad siusioti ten kur miegi ne stiliukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 03 gruodžio 2014 - 20:06
Labai graži baltukė Trišė wub.gif Gal Molo kikoj pirkot,labai panašią neseniai mačiau.

Mes irgi čia naujokai .Tai prisistatom.Gimęs 2014.09.mėn.gale.Vardas Nikis.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2014 12 05, 19:03)
Labai graži baltukė Trišė wub.gif Gal Molo kikoj pirkot,labai panašią neseniai mačiau.

Mes irgi čia naujokai .Tai prisistatom.Gimęs 2014.09.mėn.gale.Vardas Nikis.

Trišė- tai katė. Ji pas mus naujokė biggrin.gif Mano JK -Tai antra katė jų gyvenime... blush2.gif

Šiap auginam dvi jūrų kiaulytes: Tutsę ( tą baltą) ir persikinę Riukę.

Oi koks gražutis Nikis.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 05 gruodžio 2014 - 18:08
Gražus Nikutis 4u.gif Ir katytė labai jau neįprasto gražaus snukučio bigsmile.gif

Na mes irgi naujokai dar, nors jau ir rodėmės. ~3mėn Kukis
user posted image
(rodau tą pačią nuotraukytę, nes nemėgsta būti manekenas, tai kolkas ši gražiausia ax.gif )

Beja aš ir su klausimu atėjau.. Pastebėjau kad jis dažnokai čiaudi ir kai "šneka" tai, garsai kuriuos jau atpažįstu skamba kitaip - balselis duslesnis nei būdavo ansčiau.. Bijau, kad gali būti peršalęs? verysad.gif
ką tokiu atveju daryti? ką duoti, ko neduoti..?

Ir kaip jūs pratinat/pripratinot savo JK nebijoti rankų? aktyvistas jau kaip turi būt jis visuos namuos, bet nenori visai būt ant rankų ar glostomas.kol jo nejudini tai pats lenda, aplink sukinėjas, uostinėja, kojines kramto, net kai vaikas žaidia, ateina ir uostinėja tyrinėja žaislus-nu neatrodo, kad ,mūsų pačių bijotų.bet vos tik staigesnį judesį padarai(nu pakeliu ranką paglostyt norėdama)-rauda kaip nežinia ko išsigandęs. Ant rankų tai išvis nebūna, bet ir stengiuos dažnai neimt kad dar labiau neišsigąstų. jau valgo iš rankos, užlipa kai klupiu ant keliu (jei pamato, pasidėjus skanumyną kokį). bet vos tik suvalgo-skuodžia tolyn. ir labai baidosi, jei bandom paglostyti.. ar įmanoma kokias nors būdais/triukais jį prisipratinti, ar jau ir bus bailiukas jis pas mus?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute91: 05 gruodžio 2014 - 21:07
QUOTE(saulute91 @ 2014 12 05, 21:53)
Gražus Nikutis  4u.gif  Ir katytė labai jau neįprasto gražaus snukučio bigsmile.gif

Na mes irgi naujokai dar, nors jau ir rodėmės. ~3mėn Kukis
[

(rodau tą pačią nuotraukytę, nes nemėgsta būti manekenas, tai kolkas ši gražiausia ax.gif )

Beja aš ir su klausimu atėjau.. P

Rankų nebijos- tik rankose dažnai būdamas mirksiukas.gif Ir.. kai glostot- glostykit snukutį, paausius, pagurkiliuką. Užpakalis- neliečiama vieta. schmoll.gif
Atsakyti
Aš glostau visą ,nuo galvos iki užpakalio.Atsigula pas mane ant krūtinės,išsitiesia,galvą priglaudžia prie mano smakro ir "čiulba"savo kalba.Jį matyt migdo mano glostymas,nes taip plačiai pradeda žiovaut.Labai dažnai palaižo man smakrą. smile.gif Pas vyrą prie veido nesiglaudžia ir nelaižo,uostinėja jį,bet ramiai tupi ant krūtinės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emma: 06 gruodžio 2014 - 22:27
Naujame namelyje tongue.gif
user posted image

Pige supazindina dukryte Adryte su kitu padaru ant keturiu koju
user posted image
Atsakyti