Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(konfetti @ 2014 09 08, 12:56)
Sveikos,
o ar gali būti alergija jūros kiaulytėms? Mano dukra labai čiaudi... Ji šiaip turi alerginį rinitą, bet nustatyta alergija medžių žiedadulkėms ir namų dulkėms. O kai įsigijom JK, tai po kurio laiko pastebėjau, kad ji vaikšto labiau užgulusia nosim ir dažnai čiaudo. O kai valo narvelį, tai išvis čiaudo iki negyvumo  doh.gif . Įtariu, kad gali būt alergija nuo JK.. verysad.gif

Jk vieni didžiausių alergenų unsure.gif deja
Atsakyti
QUOTE(konfetti @ 2014 09 08, 12:56)
Sveikos,
o ar gali būti alergija jūros kiaulytėms? Mano dukra labai čiaudi... Ji šiaip turi alerginį rinitą, bet nustatyta alergija medžių žiedadulkėms ir namų dulkėms. O kai įsigijom JK, tai po kurio laiko pastebėjau, kad ji vaikšto labiau užgulusia nosim ir dažnai čiaudo. O kai valo narvelį, tai išvis čiaudo iki negyvumo  doh.gif . Įtariu, kad gali būt alergija nuo JK.. verysad.gif

gali ir labai rimtai gali unsure.gif taip pat galimi variantai- šieno dulkės, kraiko dulkės. pabandykit kraiką pakeisti palutėmis. arba flisiniu patiesaliuku. O šieną- šieno granulėmis. Pažiūrėkit- gal palengvės dukrai 4u.gif

QUOTE(Nikuna @ 2014 09 08, 13:06)
Jk vieni didžiausių alergenų  unsure.gif  deja

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 08 rugsėjo 2014 - 12:21
QUOTE(Nikuna @ 2014 09 08, 12:06)
Jk vieni didžiausių alergenų  unsure.gif  deja

Čia jau mano klaida, kad nepagalvojau unsure.gif . Šiaip nebuvo jai nustatyta alergija kokiems nors gyvūnams, gal todėl kažkaip net nepagalvojom, kad taip gali būti... Va jei su kate labiau padraugauja - irgi pradeda čiaudėt. Nors katei irgi alergijos nenustatė prieš kelis metus kai darėmės mėginius.. Bet katė kai dažniausiai lauke sukiojasi, ne kambary, tai nėra taip blogai. Šunį tai specialiai rinkomės, kad nesišertų, tai su juo viskas ok. Žodžiu.. Matyt reikės ieškot kiauliukui naujų namų. Jei išgirstumėt, kad kas nors norėtų - duokit žinot, parduotume su visom turimom priemonėm (narvelis, žaisliukai, namukas, kraikas ir t.t.). Nes aš pati neturiu laiko JK priežiūrai, dukra čia buvo labai pasiryžus turėt grynai savo augintinį, kuriuo pati rūpintųsi. Tai ir rūpinasi, bet pati mato, kad su sveikata jai blogiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetti @ 2014 09 08, 13:44)
Čia jau mano klaida, kad nepagalvojau  unsure.gif . Šiaip nebuvo jai nustatyta alergija kokiems nors gyvūnams, gal todėl kažkaip net nepagalvojom, kad taip gali būti... Va jei su kate labiau padraugauja - irgi pradeda čiaudėt. Nors katei irgi alergijos nenustatė prieš kelis metus kai darėmės mėginius..  Bet katė kai dažniausiai lauke sukiojasi, ne kambary, tai nėra taip blogai. Šunį tai specialiai rinkomės, kad nesišertų, tai su juo viskas ok. Žodžiu.. Matyt reikės ieškot kiauliukui naujų namų. Jei išgirstumėt, kad kas nors norėtų - duokit žinot, parduotume su visom turimom priemonėm (narvelis, žaisliukai, namukas, kraikas ir t.t.). Nes aš pati neturiu laiko JK priežiūrai, dukra čia buvo labai pasiryžus turėt grynai savo augintinį, kuriuo pati rūpintųsi. Tai ir rūpinasi, bet pati mato, kad su sveikata jai blogiau  verysad.gif

mano viena pažįstama viską tvarkydavo su guminėmis pirštinėmis ir kauke ant nosies....
ir šioje temoje yra žmonių alergiškų ale ne tik neatsisakė kiauliaus, bet dar jam ir žmoną išrinko biggrin.gif ane Limpopėlio mamyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei tuo kitu gyvunu neblogeja greiciausiai ir ne nuo jk blogai, o nuo sieno ar kraiko. Jei mylit kiauliuka paklausykit patarimu, tada bus matyti, o jei ne .... verysad.gif

Nezinau as ta parse taip isimylejau, kad kaip ir vaikui - viska geriausia atiduodu lotuliukas.gif nors turiu itarimu kad ir man alergija, kankina sloga nesibaigianti doh.gif
Atsakyti
taip ,as tvarkau narveli su kauke,nes mano du alergenai namie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2014 09 08, 07:41)
Sveikutes,

Pasekusi vienos SM nares pavyzdziu, nupirkau plastikine deze is Ikea. Tik as pirkau auksta, apie 30 cm. gal, nes musiske sokineja gerai  smile.gif Tai negaliu atsidziaugti - ir kiaulaitei gerai, ir man, kai ji pradeda skraidyti po deze, neprikrenta pjuvenu visur aplinkui, kaip budavo su narveliu. Pragrezeme is galo skylutes gertuvei, druskos ir kreidos net nebekabinome, nes ji ju net neliecia (o jusu kiaulaites valgo juos?). Pirkau ir dangteli del visa ko, galvojau, gal reiks dengti dideles skyle pragrezus, bet bent jau kol kas virsaus ji nepasiekia, tai neislips. Kai paaugs kiaulyte, gal tik reiks dar didesne deze isigyti.
Zodziu, aciu uz ideja afrika77, jei neklystu  4u.gif

O jusu kiaulytes gal turi tuos begimo ratelius? Mano vaikas parduotuveje pamates vis labai nori pirkti, bet ar kiaulytes laksto juose?

taip tikrai nesikuklinsiu,mano nuopelnas, kiauliukui gerai ir tvarkyt labai patogu thumbup.gif ir uz normalia kaina galima didesni plota nupirkti kiauliukui.jei nera paslaptis kiek kainavo ir kokie ismatavimai?
Runa druska kekviena diena palaizo,o kreida kai pamirsta kas do daigtas tai krimstelna paskui vel neziuri.
o del alergijos tai as labai viskam jautri ir labai gyvunams, bet JK ne. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 08, 21:52)
taip tikrai nesikuklinsiu,mano nuopelnas, kiauliukui gerai ir tvarkyt labai patogu  thumbup.gif ir uz normalia kaina galima didesni plota nupirkti kiauliukui.jei nera paslaptis kiek kainavo ir kokie ismatavimai?
Runa druska kekviena diena palaizo,o kreida kai pamirsta kas do daigtas tai krimstelna paskui vel neziuri.
o del alergijos tai as labai viskam jautri ir labai gyvunams, bet JK ne.  thumbup.gif

Ismatavimu yra nemazai, kainos skiriasi. Tokio tipo pas mus, ismatavimu neatsimenu: http://www.ikea.com/...ducts/30102974/
Atsakyti
Esat bandziusios kamuoli kur idedi jk ir ji laksto?
Atsakyti
QUOTE(Atile @ 2014 09 09, 20:50)

Į vidųkiaulytę įdedi? negalima- susilaužyti kauliukus gali unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Atile @ 2014 09 09, 22:50)

Tai kad tie burbulai žiurkėnams, pelytėms....
Atsakyti
Kurgi jus matet kiaule akrobate biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti