Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(selme @ 2014 10 20, 20:02)
Pagal instrukciją skaičiuojant gaunasi, kad 5ml skiest su 2l vandens, o vaistinėj sakė su 1l vandens. Tai ir įdomu kokiu santykiu skiedė jau bandžiusos.
Taip pat instrukcijoj neparašyta ar kiauliuką papildomai išmaudyti reikia, ar palikt džiūti po to neostomosano.  unsure.gif
Jei viskas būtų aiškiai parašyta instrukcijoj, tai čia nieko neklausčiau smile.gif

as kaip dariau man kaip vet sake.skiedziau 1:2 santykiu.palaikiau gerai istepusi kiauliuka 15min ir ismaudydavau su spec sampusu. uzteko triju kartu ir viskas ok.tik tas 15min labai priziurek,neleisk laizyti saves,duok kazka valgyti ka labai megsta,kad butu ramus tas 15min. ispeju labai smirdintis dalykas.atsargiai i ausis nepripilk vandens ir chemijos tos.isvis snukucio geriau neliesti.ir kai ismaudysi pakeisk patalus narveli,isplauk daigtus irgi su tuo chemikalu papurskus,taip viskas issidezinfekuos.svarbu ismaudzius saugok parsiukus,kad nesusaltu,jokio skersvejo.pagulekit kol isdziusit po kaldra,o jei nebijo feno tai labai puikus budas isdziuti,tik po feno ikaitus irgi reik uzsikloti.na bent jau as taip darau smile.gif
Atsakyti
Selme,Neostomosano ampolytę atskiesk su 1litru šilto vandens.Gerai tuo tirpalu įtrink kiauliukus,padek šiltai ant rankšluosčio i dėžutę ar pan kokioms 10-15min.Vėliau išdžiovink fenu.NEPERPLAUTI!Likusiu kiekiu išdezinfekuok narvelį ir kt daiktus.
Neostomosanas veikia blusas,erkes,plaukagraužius...Arba Stronghold puppy tūbelę(mažiukams kiauliukams jeigu du padalink per puse) sulašink keteros keteros srityje ant odos.Jis virš 30lt kainuoja,pigiau bus Neostomosanas.
Atsakyti
QUOTE(Majute @ 2014 10 20, 20:45)
Selme,Neostomosano ampolytę atskiesk su 1litru šilto vandens.Gerai tuo tirpalu įtrink kiauliukus,padek šiltai ant rankšluosčio i dėžutę ar pan kokioms 10-15min.Vėliau išdžiovink fenu.NEPERPLAUTI!Likusiu kiekiu išdezinfekuok narvelį ir kt daiktus.
Neostomosanas veikia blusas,erkes,plaukagraužius...Arba Stronghold puppy tūbelę(mažiukams kiauliukams jeigu du padalink per puse) sulašink keteros keteros srityje ant odos.Jis virš 30lt kainuoja,pigiau bus Neostomosanas.

as su kiek veterinaru kalbejau visi pataria isskalauti ji,nes kiauliukai kai prausiasi gali ir i akis ar burna patekti.kadangi maniske tikrai daznai plunksnas kedenasi as manau,kad tai yra protingas sprendimas,nes net instrukcijoje parasyta,kad saugoti nuo patekimo i gleivine.Man sitas budas suveike gerai,o ta ampole uz 30lt neipatingai geras dalykas,mes efekto nepajutom. 4u.gif betkuriuo atveju procedura nera smagi ir dziuginanti.
Atsakyti
Afrika 77 kas tie visi veterinarai ?
Ar informaciniame lapelyje nurodyta,kad reikia perplauti ?
NEKLAIDINKITE ZMONIŲ SU TOKIAIS SKIEDIMAIS 1:2 Neostomosano !!!! Jeigu bus nuo kasymosi žaizdelių ar įbrėžimų dar daugiau bėdos galima prisidaryti su tokiu skiedimu! Ampolė su 1litru skiedžias .
Strongholdas nėra preparatas ampolėje,o tūbelėje ir veikia puikiai.
Atsakyti
Kiauliukai jau abu tupi man ant kelių ir džiūna smile.gif Nesuprantu dičkis bijo naujoko mažo ar kaip, bet cypia baisiausiai vos anam pajudėjus biggrin.gif
Neostomosano naudojau pusę ampulės ir skiedžiau 500-600ml šilto vandens. Tokiu vandenuku ploviau kiauliukus ir abu palaikiau taip gal po 5min, ilgiau neišėjo nes labai norėjo laižytis kailiuką. Po visko dar juos perploviau su paprastu šiltu vandeniu. Likusiu tirpalu pervaliau narvelį, o visi buvę flisai dabar skalbiami smile.gif
Ampulę su likučiu apvyniojau maistine plėvele ir padėjau šaldytuvan (taip patarė vaistinėje). Bus sunaudota po 10-14d kartojant procedūrą. ax.gif
Ačiū toms kurios patarė, kad bent kiek orientuočiaus kaip ką daryt 4u.gif

PS: mažiukas dabar bando glaustis prie dičkio ir šildytis, bet anas jį kanda ir cypia.. et unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2014 10 20, 21:02)
Pagal instrukciją skaičiuojant gaunasi, kad 5ml skiest su 2l vandens, o vaistinėj sakė su 1l vandens. Tai ir įdomu kokiu santykiu skiedė jau bandžiusos.
Taip pat instrukcijoj neparašyta ar kiauliuką papildomai išmaudyti reikia, ar palikt džiūti po to neostomosano.  unsure.gif
Jei viskas būtų aiškiai parašyta instrukcijoj, tai čia nieko neklausčiau smile.gif

Visa ampulė su 1 l. ir jokiu būdu neplauti po to vandeniu. kvapas greit išgaruoja, kailiukas blizga ir tampa švelnus. Viską kuo puikiausiai paaiškino Majutė.

O pas mus situacija su ponia Braške negerėja.... verysad.gif Maitinamės švirkštu, ji nebesileidžia, bet aš dar stipresnė. Anstesnėmūsų patirtis parodė, kad verta ją prievartaut, tai taip ir darysiu..
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2014 10 21, 11:54)
Visa ampulė su 1 l. ir jokiu būdu neplauti po to vandeniu. kvapas greit išgaruoja, kailiukas blizga ir tampa švelnus. Viską kuo puikiausiai paaiškino Majutė.

O pas mus situacija su ponia Braške negerėja.... verysad.gif Maitinamės švirkštu, ji nebesileidžia, bet aš dar stipresnė. Anstesnėmūsų patirtis parodė, kad verta ją prievartaut, tai taip ir darysiu..

Žinosiu jau sekančiam plovimui, kad neplauti po to vandeniu. Kol kas matau, kad beveik neliko parazitų, tik ant kūno galo jie tartum negyvi ir ant plaukų galiukų dar prikibę, bet pakedenus iškrenta. Tad po antro plovimo tikiuosi jų visai nematysiu jau ax.gif

Linkiu jūsų Braškei pasveikti greičiau 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majute @ 2014 10 20, 21:29)
Afrika 77 kas tie visi veterinarai ? 
Ar informaciniame lapelyje nurodyta,kad reikia perplauti ?
NEKLAIDINKITE ZMONIŲ SU TOKIAIS SKIEDIMAIS 1:2  Neostomosano !!!!  Jeigu bus nuo kasymosi žaizdelių ar įbrėžimų dar daugiau bėdos galima prisidaryti su tokiu skiedimu! Ampolė su 1litru skiedžias .
Strongholdas nėra preparatas ampolėje,o tūbelėje ir veikia puikiai.

cituoju "as su kiek veterinaru kalbejau visi patare..." o ne taip kaip jus isimat du zodzius is konteksto "visi veterinarai..."
Tie "visi" yra keturi. MUM Stronghold neisnaikino,as sakau kas yra is mano patirties, tai nereiskia,kad visame pasaulyje taip yra. Stronghold 'tubele' vadinu ampole,nes tai ir yra plastmasine ampole.
Del skiedimo ir skalavimo, tai maniske nebuvo nusidraskiusi ir todel,kad skalavome dareme stipru tirpala,kad per tas 15min uzmustu visus padarelius ant kailio. As negalejau palikti neplautos jos,nes ji daznai prausiasi ir kedena kailiuka. uztenka suslapti nuo gertuves, nuo vieno lasiuko ir ji jau trina snukuti, tai jus isivaizduokit kas darosi kai ja maudai ir kas butu jeigu palikciau neostomosana ir ji pasitrintu akis. Dabar aciu Dievui,kad niekas nebegyvena musu kailiniuose. As parasiau tiktai tai ka esu isbandzius pati ir kaip man isejo isnaikinti,blogu keslu kitu kiauliuku atzvilgiu tikrai neturiu,o jeigu kazkam taip atrodo, tai tada man belieka tik pasakyti, kad atleiskit... turbut reik dazniau patyleti man
Papildyta:
QUOTE(wilmusia @ 2014 10 21, 09:54)

Oi vargelio turite,stiprybes jums ir apetito jusu pukuotai draugutei heart.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2014 10 21, 09:54)

verta verta prievartaut,atsibos prievarta es pati 4u.gif
Atsakyti
Pries savaite isigijau dvi JK. Parduotuveje sake, kad abi mergaites. Deja biggrin.gif thumbup.gif Turiu porele!

Joms dabar apie 4 sav. Kaip tvarkotes su porelem? Kaip jiem pasireishkia morcius? Ar atskiriate?
Atsakyti
QUOTE(aurootia @ 2014 10 21, 19:24)
Pries savaite isigijau dvi JK. Parduotuveje sake, kad abi mergaites. Deja biggrin.gif thumbup.gif  Turiu porele!

Joms dabar apie 4 sav. Kaip tvarkotes su porelem? Kaip jiem pasireishkia morcius? Ar atskiriate?

Kuo greičiau atskirkite! bent jau kol panelei nesueis 4-5 mėn. Ir tikėkitės, kad dar nevėlu. Beje, didelė tikimybė, kad tai broliukas sus sesute... O morčius...na, burkuoja abu, lipa vienas ant kito...labai akivaizdu..
Ačiū už linkėjimus mano Braškutei 4u.gif
Atsakyti
Nematau prasmės ginčytis,yra nenusimanačių bet turinčių tvirtą nuomonę bigsmile.gif
Atsargiai mergaites priimkit patarimus ,pasiskaitykit anotacijas pačios.Informaciniame lapelyje nurodomos SAUGIOS vaisto ar koncentracijos dozes VEIKIANČIOS antibakteriškai,antiparazitiškai,insekticidiškai ir pan .
Skiesti vaistą vietoj nurodytos 1:200ml koncentracijos 1:2ml yra neprotinga ir rizikinga pačiam kiauliukui dėl intoksikacijos .
4u.gif

Atsakyti