Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(afrika77 @ 2014 10 19, 15:01)
kriuksiabendramintes as su klausimu  lotuliukas.gif  ar esat kas teddy lakiusios? daug prieziuros?ar faini jie? lepunelis dabar juos suleido,tai mastau ar uzsirezervuot ar ne

Jie ne tik suleido, o jau turi 3 ar 4 dienu 2 tedziukus bigsmile.gif tik neklausiau ar parduos ar pasiliks. Vakar man teko garbe juos paglostyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadukas: 19 spalio 2014 - 23:03
QUOTE(kadukas @ 2014 10 19, 22:59)
Jie ne tik suleido, o jau turi 3 ar 4 dienu 2 tedziukus  bigsmile.gif tik neklausiau ar parduos ar pasiliks. Vakar man teko garbe juos paglostyti  blush2.gif

mergaites ar berniukai? as ir skambinau ir laiskus rasiau,o ji nieko man konkretaus nepasako... o as noriu zinot ar man verta laukti ar ieskot kitur negaliu pakesti nekonkretumo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 10 20, 08:05)
mergaites ar berniukai? as ir skambinau ir laiskus rasiau,o ji nieko man konkretaus nepasako... o as noriu zinot ar man verta laukti ar ieskot kitur negaliu pakesti nekonkretumo  schmoll.gif

o kada skambinot? gal dar negime buvo. Ji labai jaudinosi del meskuciu, nes pirma vada kiauliuke sunkiai gimde ir bijojo, kad si vada gali baigtis liudnai. Gal del to nieko konkreciai nesake. O berniukai ar mergaites neklausiau, ji tik labai dziaugesi, kad laimingai pagimde ir mazyliai sveiki.
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2014 10 18, 23:49)
O pas mus vel seima komplekte, atkeliavo musu baltasis princas, dar tik 2 val kai namie, o jau valgo ir dar ne viskas tinka  unsure.gif

baltasis princas wub.gif kaip is pasakos atjojo pas princese is uz juru mariu wub.gif kaip miela,ech wub.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 10 20, 10:33)
baltasis princas wub.gif kaip is pasakos atjojo pas princese is uz juru mariu wub.gif kaip miela,ech wub.gif

bet koks drasus, jau nelabai bijo kai pas ji ranka ikisam. O su Pige kaip flirtuoja....Jo narvelis yra zemiau Piges narvelio. Tai jis pypteli, tada ji pypteli, tada jis iskelia galva ir pradeda pypset, o Pige paskui ji. Tai ryte tokios serenados pas mus skambejo ax.gif niekada tokiu su Berziuku nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2014 10 20, 10:43)
bet koks drasus, jau nelabai bijo kai pas ji ranka ikisam. O su Pige kaip flirtuoja....Jo narvelis yra zemiau Piges narvelio. Tai jis pypteli, tada ji pypteli, tada jis iskelia galva ir pradeda pypset, o Pige paskui ji. Tai ryte tokios serenados pas mus skambejo ax.gif  niekada tokiu su Berziuku nebuvo.

meile is pirmo zvilgsnio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2014 10 20, 08:38)
o kada skambinot? gal dar negime buvo. Ji labai jaudinosi del meskuciu, nes pirma vada kiauliuke sunkiai gimde ir bijojo, kad si vada gali baigtis liudnai. Gal del to nieko konkreciai nesake. O berniukai ar mergaites neklausiau, ji tik labai dziaugesi, kad laimingai pagimde ir mazyliai sveiki.

as skambinąu viduri savaites ir vakar laiska rasiau,bet parase,kad pasakys kai gims... bet tyla verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 10 20, 14:28)
as skambinąu viduri savaites ir vakar laiska rasiau,bet parase,kad pasakys kai gims... bet tyla  verysad.gif

gal ji situs nori sau pasilikti. Nes niekada nemaniau, kad tokia problema nusipirkti tinkama kiauliuka su dokumetais doh.gif ji niekur neranda antru pusiu savo kiauliukams, o tarpusavyje nekergsi. Buvo nusiziurejusi viena meskuti is Olandijos veislyno kaip ir as, bet niekaip neradau, kad kas mums juos parveztu. Bet jei kuri ieskot su dokumentais, neskubekit, manau lepunelyje tuoj pasipils mazyliai tongue.gif su mano princu pas ja atvaziavo net 7 naujos kiaulaites ir kiaulaiciai, tad atsinaujino neblogai. O ir pas mane gal galu gale atskris gandrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 10 19, 23:15)
pas veterinara butinai nuvaziuokit jei tai tikrai plaukagrauziai tai nusipirksit ampole tokia ale su zibalu istrinsit,ismaudysit ir viskas bus gerai.
As jusu jau senai paklausti norejau kokie jusu gamybos narvelio ismatavimai ir gal galit foto ideti kokie pasikeitimai atsirade?:-)  ar antra auksta jau padaret?
ir sveikinu su pagausejimu seimos  4u.gif

Kad va šiuo metu nėr kaip pas vetą važiuoti.. tokiais orais troleibusu vežt kiauliuką bijau, o ir pati sirguliuoju. sad.gif Šalia esanti vet klinika jūrų kiauliukų nepriima, bet dar parašiau jiems laišką (nes skambinant neatsako), užklausiau, gal dėl kailio apžiūros priims, bent patvirtintų ar plaukagraužiai ar ne. Nes kiek radau info, tai vaistai nuo parazitų yra kaip ir universalūs - antiparazitikai. Nėr konkrečiai tik blusoms arba tik plaukgraužiams. Tad galiu nusipirkt universalius ir panaudot ax.gif Tik dabar neaišku kur pirkti. Arti namų tik ta vet. gydykla ir porą Kikos parduotuvių. Jose kažin yra tokių priemonių?
Beje, youtube kiaulyčių video mačiau, jog yra specialiai graužikams ir paukščiams preparatas nuo parazitų, XENO 450, tokiose mažose tūbelėse. Spėju Lietuvoj jo nėra, nes jokios info mūsų kalba apie jį nerandu unsure.gif

O narvelio vidiniai išmatavimai yra maždaug 1,01m x 55cm x 30cm, plius antras aukštas iš vidaus 39cm x 30cm x 20cm. Nuotraukos bus gal ryt, nes dabar prie tokio apšvietimo visai prastai matosi visas narvo grožis 4u.gif
Dėkui už sveikinimus 4u.gif Vakar jau iškart ir suleidom pažindintis kiauliukus (mano senasis kaip pamatėm, taip pat turi tokių pačių kailio parazitų, todėl ir nusprendėm supažindint jau dabar, nes vis tiek abu tektų jau maudyt). Tai vajėj kas čia ddėjos lotuliukas.gif Cypimai, kriuksėjimai, šaudymai myžaliukais (???) viens į kitą, lipimai viens ant kito, žodžiu komedija tikra lotuliukas.gif Su draugu juokėmės iki ašarų beveik biggrin.gif

PS: ką tik gavau atsakymą iš tos vet klinikos, tai už apžiūrą imtų 40lt plius dar vaistai.. tiek pinigėlių dabar neturėčiau.. verysad.gif normalios čia tokios kainos už kiauliukų apžiūrą ir tiek ima tik todėl, kad jiems visai nepriklauso tokius gyvūnėlius apsiimti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selme: 20 spalio 2014 - 15:40
QUOTE(selme @ 2014 10 20, 17:36)

Nulėkiau iki vienos vet vaistinės kurią visai pamiršusi buvau, tai gavau ten to neostomosano. Tik va pamiršau kaip daryt su juo reikia - ar išmaudyt kiaulytę ir taip palikt ar po to vaistuko paršiuką dar su šampūnu išmaudyti? Ar tiesiog vandeniu nuskalauti? Jei nuskalauti ar išmaudyti reikia, tai tada prieš tai kiek laiko laikyt tą neostmsną kailiukyje? Kas naudojot, pasidalinkit, kaip viską darėt? rolleyes.gif
Dar beje kokiu santykiu skiedėt? Gavau 5ml ampulę, sakė skiest 1l vandens. Nebus per mažai čia?

Fuj kaip man nepatinka būti tokia nieko nežinančia višta... gavau džiaugsmelio ir vargelio su keturiom kojom... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2014 10 19, 21:25)

PS: ką tik gavau atsakymą iš tos vet klinikos, tai už apžiūrą imtų 40lt plius dar vaistai.. tiek pinigėlių dabar neturėčiau..  verysad.gif  normalios čia tokios kainos už kiauliukų apžiūrą ir tiek ima tik todėl, kad jiems visai nepriklauso tokius gyvūnėlius apsiimti?  unsure.gif

Nusipirkit Neostomisano 2 kapsules vet. vaistinėj po 4,30 kažkur buvo.
Ir instrukciją, kaip panaudot.
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2014 10 20, 21:29)
Nusipirkit Neostomisano 2 kapsules vet. vaistinėj po 4,30 kažkur buvo.
Ir instrukciją, kaip panaudot.

Pagal instrukciją skaičiuojant gaunasi, kad 5ml skiest su 2l vandens, o vaistinėj sakė su 1l vandens. Tai ir įdomu kokiu santykiu skiedė jau bandžiusos.
Taip pat instrukcijoj neparašyta ar kiauliuką papildomai išmaudyti reikia, ar palikt džiūti po to neostomosano. unsure.gif
Jei viskas būtų aiškiai parašyta instrukcijoj, tai čia nieko neklausčiau smile.gif
Atsakyti