Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

as isitikinusi,kad vitakraft firmos skanestai prastoki ju beveik niekas nevalgo... metosi ir tik biski paragauta.bet va tie is versale laga man tokie visai rimti atrodo. Tik kaina baido nes jei nevalgys tai 12lt kaip i s... o uz tuos pinigus iseina beveik 1kg maistuko arba daug skaniu darzoviu biggrin.gif
Atsakyti
merginos noriu jusu gero patarimo is jusu patirties.pradedu mastyti apie antra parsiukaiti ir mastau kaip cia protingiau padarius.mano mergaite dabar yra pusmetine.Kadangi norisi supazindinti teisingai tai ziurekit kokius variantus esu sugalvojus
Pirmasi tai,kad kokia savaite laiko nauja kriuksiu laikyti atskirai pagal visas taisykles be namuko neimti ant ranku isleto prisipratinti ir tik tada pazindinti su Runa kai pripras prie musu.
Antras tai,kad laikyti atskirai ir paimti retkarciais abi ant ranku ar padet abi pazaisti i zaidimu eikstele ir tik tada kartu leist gyventi.
Trecias tai,kad pasigaminti nauja busta,nes sitas dviese bus permazas ir abi i tuos naujus namus sudeti,kad abiem butu nauja vieta,niekeno teritorija.
ketvirtas tai sujungti visus isvardintus tris variantus.laikyti atskirai kad prie musu priprastu,leisti pirma apsiuostyneti ir tik po kokios savaites suleisti abi i visai naujus namus.
Runa labai kandziojasi,kaip suva,nieko negalima paliesti jos narvelyje jei jai nera nuotaikos. lotuliukas.gif tai baisu man,kad maziukes naujos neapkandziotu ir nepradetu pyktis iskarto
Laukiu labai jusu patarimu 4u.gif ir ar yra didele tikimybe,kad jos gali nesugyventi?
Atsakyti
QUOTE(Atile @ 2014 10 15, 20:36)
Kokius perkat?

QUOTE(afrika77 @ 2014 10 15, 21:09)
as isitikinusi,kad vitakraft firmos skanestai prastoki ju beveik niekas nevalgo... metosi ir tik biski paragauta.

o mano atvirksciai griauzia juos kaip reikalas,dazniausiai juos ir perku vis kitokius
Atsakyti
mūsiškis iš skanėstų pripažįsta tik tokius vitakraft va
kitų neužkabina....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 16 spalio 2014 - 08:56
QUOTE(afrika77 @ 2014 10 16, 07:18)
Laukiu labai jusu patarimu 4u.gif ir ar yra didele tikimybe,kad jos gali nesugyventi?

As kai pirkau antra, patare taip: apgyvendinti kitam narve ir leisti apsiprasti, po to ta narveli padeti salia kito narvelio, kad galetu vienas kita matyti uzuosti, pasikalbeti. Po to padejau abu narvelius ant zemes ir atidariau durelias. Aisku Pige kaip seimininke pirmoji islipo is narvo ir nusliukino paziuret kas per kaimynas yra. Ir tada jau ziurekit kaip tarpusavyje elgsis.
O pas mus savaitgali turetu atvykti baltasis princas is cekijos ax.gif , bet jis nei mano tevams nei vyrui kazkodel nepatinka, sake negrazus ir kuprotas unsure.gif
Butume pirke ir olanda, bet niekaip neradom kas ji mums parveztu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadukas: 16 spalio 2014 - 09:04
QUOTE(afrika77 @ 2014 10 16, 06:18)
merginos noriu jusu gero patarimo is jusu patirties.pradedu mastyti apie antra parsiukaiti ir mastau kaip cia protingiau padarius.mano mergaite dabar yra pusmetine.Kadangi norisi supazindinti teisingai tai ziurekit kokius variantus esu sugalvojus
Pirmasi tai,kad kokia savaite laiko nauja kriuksiu laikyti atskirai pagal visas taisykles be namuko neimti ant ranku isleto prisipratinti ir tik tada pazindinti su Runa kai pripras prie musu.
Antras tai,kad laikyti atskirai ir paimti retkarciais abi ant ranku ar padet abi pazaisti i zaidimu eikstele ir tik tada kartu leist gyventi.
Trecias tai,kad pasigaminti nauja busta,nes sitas dviese bus permazas ir abi i tuos naujus namus sudeti,kad abiem butu nauja vieta,niekeno teritorija.
ketvirtas tai sujungti visus isvardintus tris variantus.laikyti atskirai kad prie musu priprastu,leisti pirma apsiuostyneti ir tik po kokios savaites suleisti abi i visai naujus namus.
Runa labai kandziojasi,kaip suva,nieko negalima paliesti jos narvelyje jei jai nera nuotaikos. lotuliukas.gif  tai baisu man,kad maziukes naujos neapkandziotu ir nepradetu pyktis iskarto

butinai papratinkit viena prie kitos,stebekit,kaip elgiasi,nes jei parseliai vienos lyties,jie bandys issikovot hierarhija vienas kito atzvilgiu.
Papildyta:
QUOTE(kadukas @ 2014 10 16, 09:01)
As kai pirkau antra, patare taip: apgyvendinti kitam narve ir leisti apsiprasti, po to ta narveli padeti salia kito narvelio, kad galetu vienas kita matyti uzuosti, pasikalbeti. Po to padejau abu narvelius ant zemes ir atidariau durelias. Aisku Pige kaip seimininke pirmoji islipo is narvo ir nusliukino paziuret kas per kaimynas yra. Ir tada jau ziurekit kaip tarpusavyje elgsis.
O pas mus savaitgali turetu atvykti baltasis princas is cekijos  ax.gif , bet jis nei mano tevams nei vyrui kazkodel nepatinka, sake negrazus ir kuprotas  unsure.gif
Butume pirke ir olanda, bet niekaip neradom kas ji mums parveztu  verysad.gif

jis labai grazus,ak tikras princas wub.gif
Atsakyti
https://www.youtube....eature=youtu.be

Gal bus kazkam naudinga smile.gif

Ar yra turinciu verpetuota parsiukeli? ar reik daugiau prieziuros?
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 10 17, 14:27)
Ar yra turinciu verpetuota parsiukeli? ar reik daugiau prieziuros?

Sveiki,
Musu verpetuota. Pirkom sukas ir sepetuka, galvojom velsis plaukai... Dabar beveik nebesukuojam, nesivelia tie plaukai. O pasisiausus ji, ar sukuosi ar ne, vienodai smile.gif
Gaila, kad vaikui nusibodo augintinė verysad.gif Net nebeissiima is narvo jos kasdien cool.gif O taip norejo, taip dziaugesi, kai nusipirkom - glausdavo, nesiodavo, glostydavo, is lego tunelius jai statydavo...
Gal kas turite ideju, kaip vel sudominti g.gif
Atsakyti
kai parveziau saviskiui drauga ,lygiai taip pat Jurates patarimu, laikiau atskirai,pazindinau juos,bet teko suleisti abu visgi po kokiu 4dienu,nes maziukas uzuodes kita istisai reke ,kaip norejo pas ji,o Persis sokinejo is dezes ir begdavo jo ieskoti,dezej laikiau nes sveciavomes lt,tai kaip ir padoraus namuko neturejom,ir pagalvem apstatydavau ir kedem uzstumdydavau jam ta deze,bet kur tau,pirma karta pamaciau ir isitikinau kad jk labai aukstai sokineja lotuliukas.gif nuo tada kai suleidau kartu gyventi isivyravo namie ramybe ir gime meile wub.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 10 17, 16:11)
kai parveziau saviskiui drauga ,lygiai taip pat Jurates patarimu, laikiau atskirai,pazindinau juos,bet teko suleisti abu visgi po kokiu 4dienu,nes maziukas uzuodes kita istisai reke ,kaip norejo pas ji,o Persis sokinejo is dezes ir begdavo jo ieskoti,dezej laikiau nes sveciavomes lt,tai kaip ir padoraus namuko neturejom,ir pagalvem apstatydavau ir kedem uzstumdydavau jam ta deze,bet kur tau,pirma karta pamaciau ir isitikinau kad jk labai aukstai sokineja lotuliukas.gif nuo tada kai suleidau kartu gyventi isivyravo namie ramybe ir gime meile wub.gif

ak ta meile wub.gif maniskiai ir rekauja atskirti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 10 17, 14:27)

Naudinga smile.gif JR Farm firmos nebuvau bandžiusi, dabar žinosiu
Papildyta:
QUOTE(*Pavasarė* @ 2014 10 17, 16:46)
Sveiki,
Musu verpetuota. Pirkom sukas ir sepetuka, galvojom velsis plaukai... Dabar  beveik nebesukuojam, nesivelia tie plaukai. O pasisiausus ji, ar sukuosi ar ne, vienodai smile.gif
Gaila, kad vaikui nusibodo augintinė  verysad.gif Net nebeissiima is narvo jos kasdien  cool.gif O taip norejo, taip dziaugesi, kai nusipirkom - glausdavo, nesiodavo, glostydavo, is lego tunelius jai statydavo...
Gal kas turite ideju, kaip vel sudominti  g.gif

Aš tai galvoju jog neverta nervintis, mylėkite jūs JK ir užteks, kam versti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atile: 17 spalio 2014 - 18:34
Aš neverčiu vaikų myluoti kiauliukų, nes man pačiai vis reikia juo myluot, tai nepasidalinsim. lotuliukas.gif

Mūsų Braškę jau savaitę vėl maitinama per švirkštą tyrelėmis. Priežastis nevalgymo neaiški. Viskas taip pat, kai buvo aną kartą, kai gydytojai priežasties nerado. Tada maitinom visą mėn ir...išgijom. Stengsimės ir dabar per prievartą ją maistu kankint..
Atsakyti