Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(kadukas @ 2014 10 13, 18:40)
o tai kas bus jei senukas suzinos, kad zmonele gyvena atskirai, o prades su pilvu vaiksciot?  g.gif

verks jis oi verks,myli jis savo zmonike verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 10 13, 13:59)
ant virsaus reik pilti pjuvenas ant tu granuliu ir tada kiauliukai laksto kaip visada  biggrin.gif  nes ir ant anu granuliu reik pjuvenu arba kazkokia medziaga uzkloti,nes kitaip tai

as ir visada uzpilu pjuvenu,pirkau kazkada ir toki dideli maisa 15kg is zoo parduotuves, tai zinokit nepastebejau skirtumo,tokio pat dydzio ir sudeties buvo g.gif ,o kaina vos ne perpus brangiau
Atsakyti
as ir domejausi siuo klausim. Granuliu dydis, galima pasirinkti, bet sudeties nelabai. Kiauliukam spygliuociu pjuvenos negalimus del galimos alergijos. Tada pradejau ieskoti granuliu be spygliuociu medienos ir niekur neradau. Net ten kur raso, kad granules grauzikams vis vien yra spygliuociu. Tada vienas pazystamas paaiskino, kad be spygliuociu neitu suformuoti granuliu, tad reikia deti tam tikra kieki spygliuociu medienos. Tad realiai ar kurenimui ar kiauliukams gaunasi ta pati sudetis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 10 13, 19:54)
verks jis oi verks,myli jis savo zmonike  verysad.gif

jei jau šalia žmonos gyvena- aš jam paskolinsiu kokią iš savo mergų- gyvenimui "šalia" biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš perku popierinį kraiką:
http://akvazoo.lt/kr...aikas-14l.html#

Jis minkštas, netrina kiaulytei pėdučių, be to, šį kraiką galima berti į klozetą ir nuleisti vandenį.
Aprašyme sakoma, kad kraiko užtenka 8 savaitėms, bet iš patirties galiu pasakyti, kad sąžiningai keičiant, jo užteks maždaug mėnesiui.
Atsakyti
QUOTE(daivarac @ 2014 10 14, 10:00)
Sveikos,

Jis minkštas, netrina kiaulytei pėdučių, be to, šį kraiką galima berti į klozetą ir nuleisti vandenį.
Aprašyme sakoma, kad kraiko užtenka 8 savaitėms, bet iš patirties galiu pasakyti, kad sąžiningai keičiant, jo užteks maždaug mėnesiui.

Sveiki,
O tik cia tokiu prekiauja? Parduotuvese nebuna, taip?
Atsakyti
Aš tik šioj parduotuvėj radau popierinį kraiką. Kitur (Vilniuj) apie tokį net nėra girdėję smile.gif Aišku, ne visas parduotuves išvaikščiojau, bet tikrai daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 10 13, 21:19)
jei jau šalia žmonos gyvena- aš jam paskolinsiu kokią iš savo mergų- gyvenimui "šalia" biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(daivarac @ 2014 10 14, 09:00)
Sveikos,

labai geras kraikas ,as ir ji perku ax.gif
Atsakyti
Tai visgi pas Adrija atkeliauja baltas cekas mirksiukas.gif (bent jau rezervavau) ir tikiuosi iki savaitgalio supazindinti ji su Pige wub.gif Jau galvoju kokie pas juos vaikuciai bus? Kogero kaip karves margi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2014 10 14, 18:23)
Tai visgi pas Adrija atkeliauja baltas cekas  mirksiukas.gif  (bent jau rezervavau) ir tikiuosi iki savaitgalio supazindinti ji su Pige  wub.gif Jau galvoju kokie pas juos vaikuciai bus? Kogero kaip karves margi  bigsmile.gif

vaje baltasis princas man patiko labai wub.gif norejau,kad ji issirinktumet ax.gif
Atsakyti
[quote=afrika77,2014 10 13, 14:59]
ant virsaus reik pilti pjuvenas ant tu granuliu ir tada kiauliukai laksto kaip visada biggrin.gif nes ir ant anu granuliu reik pjuvenu arba kazkokia medziaga uzkloti,nes kitaip tai negerai mazom kiauliuku kojytem biggrin.gif

Kas be ko pjuvenų būtinai reikia. Nupirkau granulių kaip visada, ir šokliuojam toliau. Mes jau is akiu susikalbam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atile: 14 spalio 2014 - 18:58
QUOTE(afrika77 @ 2014 10 13, 18:35)

Versele laga bandziau tik ana kur filmuke rodet. Nebeeksperimentuoju kadangi labai patiko tas ir jr farm firmos. smile.gif

Aciu uz filmukus
Atsakyti