Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(kadukas @ 2014 10 12, 17:11)
veislynas veikiantis tik lepunelio, bet su dokumentais galima rasti ir is pavieniu asmenu tokiu kaip as,  ax.gif bet tik patarciau pasidometi ar dokumentus ne patys nusipiesia. jie tb isduoti LGAC (jei kiauliukas gimes cia) kiek zinau jie vieninteliai Lietuvoje isduoda dokumentus grauzikams ir juos padirbti sunku

idomu,o kiek kainuotu lygiaplauke mergaite su dokais?arba tedy mergaite?
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 10 12, 19:48)
idomu,o kiek kainuotu lygiaplauke mergaite su dokais?arba tedy mergaite?

lepunelis kol kas tri tik 2 kiaulaites parduodi:plika ir lygiaplauki berniuka, bet laaaaaabai grazu, jo foto tokia nera koks jis is tikro grazus. Tedziukai kiek zinau dar tik suleisti kartu, tad greitai dar nebus
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2014 10 12, 19:05)
lepunelis kol kas tri tik 2 kiaulaites parduodi:plika ir lygiaplauki berniuka, bet laaaaaabai grazu, jo foto tokia nera koks jis is tikro grazus. Tedziukai kiek zinau dar tik suleisti kartu, tad greitai dar nebus

o kainu prognozes kokios gali mazdaug buti?
Atsakyti
manau 150-200 cia jau ju reiketu klausti
Atsakyti
Tikras princas su kaltu kailiu thumbup.gif

Na o aš papasakosiu apie deginimui skirtas granules, skaičiau jog kitos naudoja paršiukų švarai. Nusipirkau aš maišą tikrai pigiai, bet... ten gaunasi paršiuko kankinimas o ne priežiūra. Jos tokios aštriais galais ir labai blogai sugerenčios drėgmę doh.gif Užteko vieno karto ir dabar tik vietą užima. Žiūriu mano mergeliukė apart laksčius kaip visada tupi narvelyje ant šieno, nesupratau, po to jaučiu ir kvapas nemalonus.... GRANULĖS unsure.gif lėkiau pirkti kitų. Sakykim man taip papuolė, na bet, eilinį kart įsitikinu, kad kas skirta žmonėms tas nėra skirta gyvūnui ir kaina dar ne viskas. Žodžiu gal kam tinka, man ir mano princesei kategoriškai - NE. Gal kam pravers tokia patirtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atile: 13 spalio 2014 - 13:46
QUOTE(Atile @ 2014 10 13, 13:44)
Tikras princas su kaltu kailiu  thumbup.gif
Na o aš papasakosiu apie deginimui skirtas granules, skaičiau jog kitos naudoja paršiukų švarai. Nusipirkau aš maišą tikrai pigiai, bet... ten gaunasi paršiuko kankinimas o ne priežiūra. Jos tokios aštriais galais ir labai blogai sugerenčios drėgmę  doh.gif Užteko vieno karto ir dabar tik vietą užima. Žiūriu mano mergeliukė apart laksčius kaip visada tupi narvelyje ant šieno, nesupratau, po to jaučiu ir kvapas nemalonus.... GRANULĖS  unsure.gif  lėkiau pirkti kitų. Sakykim man taip papuolė, na bet, eilinį kart įsitikinu, kad kas skirta žmonėms tas nėra skirta gyvūnui ir kaina dar ne viskas. Žodžiu gal kam tinka, man ir mano princesei kategoriškai - NE. Gal kam pravers tokia patirtis.

ant virsaus reik pilti pjuvenas ant tu granuliu ir tada kiauliukai laksto kaip visada biggrin.gif nes ir ant anu granuliu reik pjuvenu arba kazkokia medziaga uzkloti,nes kitaip tai negerai mazom kiauliuku kojytem biggrin.gif
Papildyta:
https://www.youtube....h?v=pKSNc51duDM
filmukas apie zaisliukus parsiukenams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afrika77: 13 spalio 2014 - 14:05
Mes ir visada ant granuliu uzbarstom pjuvenu arba sieno prastesnio uzmetam, Pigei labai patinka knistis po sienu kaip tikrai kiauliai.
O as dabar nebezinau ka daryti g.gif atrase man olandai, kad turi kiauliuku mazu pardavimui, vienas toks mielas
user posted image
menesio amziaus.
Tai dabar nezinau ar imti balta 1.5metu ceka ar jauna olanda uzsiauginti
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2014 10 13, 14:53)
Mes ir visada ant granuliu uzbarstom pjuvenu arba sieno prastesnio uzmetam, Pigei labai patinka knistis po sienu kaip tikrai kiauliai.
O as dabar nebezinau ka daryti  g.gif atrase man olandai, kad turi kiauliuku mazu pardavimui, vienas toks mielas
user posted image
menesio amziaus.

man asmeniskai sitas olandas labai dailus thumbup.gif
Atsakyti
Ir man šitas labiau..anam kažko trūksta ties snukučiu blush2.gif
Atsakyti
http://www.kika.lt/s...llis-party.html
http://www.kika.lt/s...o-papildas.html
ar yra bandziusiu? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2014 10 13, 14:53)
O as dabar nebezinau ka daryti  g.gif atrase man olandai, kad turi kiauliuku mazu pardavimui, vienas toks mielas
user posted image
menesio amziaus.

oi grazuma,na Adrija sutinka su visokiu pasirinkimu.dar podukra i mergas ateis lotuliukas.gif nes vetas liepe laikyt atskirai,tas guzelis nedideja,neoperuos,bet stresint nereikia mano senuko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 13 spalio 2014 - 18:39
QUOTE(linete33 @ 2014 10 13, 19:38)
oi grazuma,na Adrija sutinka su visokiu pasirinkimu.dar podukra i mergas ateis  lotuliukas.gif  nes vetas liepe laikyt atskirai,tas guzelis nedideja,neoperuos,bet stresint nereikia mano senuko  schmoll.gif

o tai kas bus jei senukas suzinos, kad zmonele gyvena atskirai, o prades su pilvu vaiksciot? g.gif
Atsakyti