Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(wilmusia @ 2014 10 10, 11:50)
Kadukai, užuojauta dėl Berželio.  verysad.gif

Mūsų panelei irgi vėl kažkas negerai...sėdi kamputy, mažai valgo, čepsi... verysad.gif Užtai bebras visą rudeninį derlių baigia sudorot.

bet bebrai matyt visi tokie doh.gif
Atsakyti
Nu tai kas čia dabar...ir taip ruduo ir taip depresijos ir dar liūdnos žinios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atile @ 2014 10 10, 12:33)
Nu tai kas čia dabar...ir taip ruduo ir taip depresijos ir dar liūdnos žinios  verysad.gif

jau baisiai liudna zinia,Adrija verke vakar visa diena,tarsi jausdama,kad liko naslaitele verysad.gif
Atsakyti
kas cia darosi jk ligos puola rudeni ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semile: 10 spalio 2014 - 19:36
QUOTE(linete33 @ 2014 10 10, 18:38)
jau baisiai liudna zinia,Adrija verke vakar visa diena,tarsi jausdama,kad  liko naslaitele  verysad.gif

Kaip sirdi suspaude... verysad.gif
Atsakyti
Užuojauta dėl kiauliuko verysad.gif

Tuo pačiu norėčiau paklausti, tos kurios turit kiauliukus ir šunis, kaip juos supažindinot? Aš pati dirbu šunų aukle ir vis ateina į namus įvairių keturkojų, bet nežinau kaip pažindit juos su paršeliu? Vieni šunys iškart parodo, kad paršelis jiems kaip užkandis būtų, kiti visiškai ignoruoja, o trečių nesuprantu ir bijau suleisti g.gif Turiu dabar bigliukę, ji augus su kiaulyte, bet į maniškę žiūrėdama laižosi, tai nė nežinau ar saugu pažindint ar ne? unsure.gif

Taip pat noriu 'pasigirti' savo pirma nesėkme susijusia su paršelio maistu - pirkau Finko Domino Gold pašarą (mat gavau Kikos rekomendacijų.. doh.gif ), ir jau tik namo parėjus ir atidarius pakelį pamačiau, kad ten beveik vien tokie spalvoti ale čipsiukai.. paršiukas jų visai nevalgo.. sad.gif Tai jei kuri sugalvosit pirkti šios firmos maistelį, žinokit, kad grūdų jame beveik nėr, vien čipsai.. schmoll.gif
PS: galėčiau perleisti kuriai tą maistuką (tik pradarytas pakelis ir išimtas koks valgomasis šaukštas paragauti) arba galiu mainyti į kitą maistuką, kuriame būtų daugiau grūdų.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selme: 11 spalio 2014 - 19:15
Sveikos, gal galit pasakyti kur būtų galima nusipirkti Jūrų klaiulytę skiniuką?

nerandu skelbimų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 12, 15:43)
Sveikos, gal galit pasakyti kur būtų galima nusipirkti Jūrų klaiulytę skiniuką?

nerandu skelbimų verysad.gif

lepunelis turi viena skinuka parduoti
Papildyta:
Merginos, kaip jums sitas parsiukas
user posted image
ar tiktu mano Pigei i vyrus, Adrijai i patevius? pusantru metu amziaus cekas. Visa Europa isnarsciau kartu su Jurate is Lepunelio ir kol kas tik vienas kandidatas. Gal su lepunelio pagalba nusipirktume, nes man neturinciai veislyno jie nenori parduoti, kad nedauginciau bet ko su bet kuo, O su ilgaplaukiais kazkas baisaus. Latvijoj viskas mire, Lenkijoj tyla, arba rezervuoti visi. Cekijoj ir rezervuoti, Vokietija, Olandija, Belgija, Anglija visur prirasiau, bet beveik visur rezervuota arba neturi ilgaplaukiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadukas: 12 spalio 2014 - 16:37
as kiek suprantu tai lt su dokais parsiukas tik is lepunelio?
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 10 12, 17:59)
as kiek suprantu tai lt su dokais parsiukas tik is lepunelio?

veislynas veikiantis tik lepunelio, bet su dokumentais galima rasti ir is pavieniu asmenu tokiu kaip as, ax.gif bet tik patarciau pasidometi ar dokumentus ne patys nusipiesia. jie tb isduoti LGAC (jei kiauliukas gimes cia) kiek zinau jie vieninteliai Lietuvoje isduoda dokumentus grauzikams ir juos padirbti sunku
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2014 10 12, 16:36)
Papildyta:
user posted image
ar tiktu mano Pigei i vyrus, Adrijai i patevius? pusantru metu amziaus cekas. Visa Europa isnarsciau kartu su Jurate is Lepunelio ir kol kas tik vienas kandidatas. Gal su lepunelio pagalba nusipirktume, nes man neturinciai veislyno jie nenori parduoti, kad nedauginciau bet ko su bet kuo, O su ilgaplaukiais kazkas baisaus. Latvijoj viskas mire, Lenkijoj tyla, arba rezervuoti visi. Cekijoj ir rezervuoti, Vokietija, Olandija, Belgija, Anglija visur prirasiau, bet beveik visur rezervuota arba neturi ilgaplaukiu.

vaje koks dailus butu patevis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2014 10 12, 17:36)
Papildyta:
user posted image

koks groooozis wub.gif tiesiog jaunikiu jaunikis wub.gif
Atsakyti