Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(afrika77 @ 2014 09 02, 22:05)

sakykit ar normalu,kad jau 2,5men parselis dar vis begioja,ne ori,kad imtum ant ranku?jusu kiauliukai patys lipa jums ant ranka,nebega kai norit is narvelio paimti?

Visaip būna su tuo ėmimu- būna, kad nori, būna, kad pasigauti reikia.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 02, 22:05)

sakykit ar normalu,kad jau 2,5men parselis dar vis begioja,ne ori,kad imtum ant ranku?jusu kiauliukai patys lipa jums ant ranka,nebega kai norit is narvelio paimti?

pagal mane tai normalu 4u.gif maniškė jau 6 metų bet pati nesiprašo ant rankų, jei paleidžiam tai rėkdama lekia atgal, o jei ant rankų pasiimam tai kantriai iškenčia glamones biggrin.gif Anksčiau tai kandžiodavosi, bet dabar nustojo, gal dėl to kad liko tik trys dantys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2014 09 03, 07:52)
pagal mane tai  normalu 4u.gif maniškė jau 6 metų bet pati nesiprašo ant rankų, jei paleidžiam tai rėkdama lekia atgal, o jei ant rankų pasiimam tai kantriai iškenčia glamones biggrin.gif Anksčiau tai kandžiodavosi, bet dabar nustojo, gal dėl to kad liko tik trys dantys biggrin.gif

ir neatauga ketvirtas? unsure.gif
Atsakyti
nezinau kaip man priversti Runa grauzti siena.kadangi mes ja pirkone kikoi tai ten ir to sieno ju prasto nusipirkom,nebuvo patirties,tai ji ji biski valge,bet paskui visai nustojo.jis man kazkoks dulketas,nublukes,nekvapnus...tai nupirkau is veterinares kazkokio lenkisko,toks zalias,grazus,nedulkinas,kvapnutis.tai sito irgi negausiai valgo.savo sieno buvau pasidarius,tai irgi nelb.tai ir mastau ar cia ji aplamai sieno nera gerbeja ar jai jis nusibosta.
juk negerai kai parsiukas mazai sieno valgo?pagrinde tik darzoves.ir jei neduodu darzoviu tai vistiek sieno nepuola daugiau valgyti.
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2014 09 03, 14:18)
ir neatauga ketvirtas?  unsure.gif

ne jau virs metu g.gif
Atsakyti
As kaip visada su keistais ir kvailais klausimais blush2.gif
Dabar kai atsalo orai as Runa pasiimu ant ranku o jos kojytes ir ausytes tiesiog ledines.namie plius dvidesimt.Tai ir idomu ar cia mano vienos parsiukas suledejes ar ir kitu? ir ka darot ziema kad jie nesusaltu? blink.gif
Atsakyti
Nieko nedarom mes ax.gif
Atsakyti
afrika77, kiauliukas valgo kiek nori ir ko nori ir nepriversite biggrin.gif o kojytės ir vasarą šaltos būna bigsmile.gif

Mano kai mėgėja kur nors įlysti, įsirausti tai pasiuvau tunelį. Kai įlindo tai ir visi lakstymai baigės, reisk atimti lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 04, 11:42)
As kaip visada su keistais ir kvailais klausimais blush2.gif
Dabar kai atsalo orai as Runa pasiimu ant ranku o jos kojytes ir ausytes tiesiog ledines.namie plius dvidesimt.Tai ir idomu ar cia mano vienos parsiukas suledejes ar ir kitu? ir ka darot ziema kad jie nesusaltu? blink.gif

taip jau yra,net lauke maniskiu kojukes kai ledukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atile @ 2014 09 04, 14:55)
afrika77, kiauliukas valgo kiek nori ir ko nori ir nepriversite  biggrin.gif  o kojytės ir vasarą šaltos būna  bigsmile.gif

Mano kai mėgėja kur nors įlysti, įsirausti tai pasiuvau tunelį. Kai įlindo tai ir visi lakstymai baigės, reisk atimti  lotuliukas.gif

user posted image

ziemai bus labai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
O mane kad Tutsė išgazdino. Pradėjo mažiau ėsti ir tokia rami patapo.. Vsio galvoju- susirgio rimtai. Už telefono- skambinu žinovėms ką daryti, užsiprekinau tyrelėmis ir švirkštais, jau kad maitinsiu per prievartą... Na ir- grįžtu mano pitbulinė blondininė kiaulikė pozoj- duok ėsti- či ir dabar cool.gif Lyg niekur nieko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 04, 18:28)
O mane kad Tutsė išgazdino.  Pradėjo mažiau ėsti ir tokia rami patapo.. Vsio galvoju- susirgio rimtai. Už telefono- skambinu žinovėms ką daryti, užsiprekinau tyrelėmis ir švirkštais, jau kad maitinsiu per prievartą... Na ir- grįžtu mano pitbulinė blondininė kiaulikė  pozoj- duok ėsti- či ir dabar cool.gif Lyg niekur nieko. g.gif

matyt rudenine depresija sueme,mano zuviuka buvo suemusi lotuliukas.gif
Atsakyti