Sveikos, parodau vaikiukus
Verpetuoti laisvi, lygiaplaukis rezervuotas
QUOTE(saidutea @ 2014 10 03, 18:23)
O kada galima atskirti, nuo triju sav ar menesio ?
Vienas mazylis lygiaplaukis rezervuotas, du verpetuoti laisvi kolkas . imesiu foto kai galesiu, pati katik apsivaikavau
Vienas mazylis lygiaplaukis rezervuotas, du verpetuoti laisvi kolkas . imesiu foto kai galesiu, pati katik apsivaikavau
Aš berniukus skirdavau 3 sav. amžiaus (dažniausiai tėtis juos priimdavo kartu gyventi), o mergaites dažniausiai draugiškai sugyvendavo su mama, iki kol į naujus namus išsikraustydavo.
Man 3 foto gražiausias kiauliukas. o lytis jau žinai?
oo mes jau po parodos
Berzelis
Pige
Berzelis
Pige
QUOTE(kadukas @ 2014 10 05, 16:07)
tai bent mano uosviai tiksliau Limpopelio uosviai
QUOTE(kadukas @ 2014 10 05, 16:07)
Gal galit man tamsuolei papasakoti kaip ir kas ten vyksta?ka reik tureti kad galetum dalyvauti?
stai musu isklotine, cia Berzelis
palauksiu foto su apdovanojimais, tada idesiu ir Piges.
Kiauliukai turi tureti dokumentus. Tada ispucini savo kiauliuka ir vaziuoji parodyti kitiems . Visas 2 dienas zmones vaiksto klausineja, fotografuoja ir nori paliesti pradzioje dar stresavo, paskui jau iskrito ir tipo darykit su mumis ka norit, net agurkai nepadejo. Tada komisija nusprendzia kas kuria vieta uzima, jaunimo klaseje, senjoru ir atviroje. Sioje parodoje buvo tik 1 sinjoras.
palauksiu foto su apdovanojimais, tada idesiu ir Piges.
Kiauliukai turi tureti dokumentus. Tada ispucini savo kiauliuka ir vaziuoji parodyti kitiems . Visas 2 dienas zmones vaiksto klausineja, fotografuoja ir nori paliesti pradzioje dar stresavo, paskui jau iskrito ir tipo darykit su mumis ka norit, net agurkai nepadejo. Tada komisija nusprendzia kas kuria vieta uzima, jaunimo klaseje, senjoru ir atviroje. Sioje parodoje buvo tik 1 sinjoras.
QUOTE(kadukas @ 2014 10 05, 21:22)
stai musu isklotine, cia Berzelis
Ankščiau būdavo ir bedokumenčių- ar man vaidenasi?
Ir žinoma- sveikinam su medaliais...
QUOTE(vilkra @ 2014 10 05, 21:26)
Ankščiau būdavo ir bedokumenčių- ar man vaidenasi?
man atrodo, kad anksciau budavo, bet dabar nezinau, antra karta dalyvauju ir antra karta visi su dokumentais
QUOTE(kadukas @ 2014 10 05, 21:28)
man atrodo, kad anksciau budavo, bet dabar nezinau, antra karta dalyvauju ir antra karta visi su dokumentais
Hmmm- verta tuomet su Riuke ir Tutse dalyvauti- 1-2 vieos būtų garantuota
QUOTE(kadukas @ 2014 10 05, 20:22)
Sioje parodoje buvo tik 1 sinjoras.
na va Limpopo truko