QUOTE(afrika77 @ 2014 09 25, 14:16)
Galimas dalykas,kad mano klausimas jau pasikartos, bet turiu vistiek paklausti.
Ar per menesi laiko priaugti 150g. yra perdaug? mes esam 5men
Ir aplamai ar sverete,ribojete maista? gal galit duoti pvz jusu kiaulytes dienos valgerasti?koks maistelis ir kiek?kokios darzoves ir kiek ju mazdaug? skanestai ir pan.
Bijau,kad nenutuktu mano parsiuke
o kazkaip kai maistelis lekstutei pasibaigia iskarto vel ipilam
vnz pamokykit mane
Normalu. Aš saviškę kas savaitę sveriu ir galiu pasakyti jog iki 6 mėn smarkiau auga, maždaug po 20-50 gr per savaitę. Mūsiškės panašaus amžiaus (manoji gal mėn vyresnė), tai Pupa dabar sveria apie 700 gr. Savaitgalį sversiu tiksliau parašysiu.
Šieno ir sauso ėdamo neriboju, tik suėda vėl papildau atsargas. Daržovių duodu kasdien, pvz ryte sauja žolės arba salotų, vakare morka, agurkas ar dar kas nors. Ko nesuvalgo išimu, kitą dieną vėl gauna šviežių. Stengiuos dideliais kiekiais neprikrauti, manau geriau mažiau ir įvairiau. Jei apie kiekį tai į dubenėlį po gabaliuką ir gaunasi pilnas. Būna dienų kad negauna žalumos, bet retai, gal taip dažniau žiemą bus. Kolkas žolės pilna tai kasdien ėda. Skaičiau jog patelės sveria 800 gr - 1 kg ir nuo 6 mėn nebeaugina svorio taip smarkiai.
Papildyta:
QUOTE(Trixsė @ 2014 09 26, 08:58)
Labas rytas,
vis skaitineju,bet sakau gal laikas islysti is pogrindzio
, Bucis, naujas gyventojas musu namuose pries 2men atkeliaves
Oi koks grožis
Buci, linkėjimai, būkim pažystami, aš piratėlė Pupa. Kokį gražų guoliuką tu turi. Man laaaaabai patiktų.
Papildyta:
QUOTE(selme @ 2014 09 25, 19:12)
Dėkui už atsakymus, merginos
Pastebėjau, kad kiauliukui šalta jau darosi, susigūžęs tupi narve, tai atlikau reidą savo draugo drabužinėj ir kiauliukui įmontavau šiltą kepurę vietoj guolio
Ir kiauliukui gera, šilta ir draugas išgelbėtas nuo mados klaidų ir praeivių šokiravimo baisiom kepurėm
Dabar dar vienas klausimas.. kokio dydžio narvuose laikot porą jūros kiaulyčių? Nors saviškį neilgai turiu, bet labai noriu antro jau, o ir mano Pinkis manau kiauliškos draugijos neatsisakys
Tik va, jo dabartinis narvas yra smarkiai per mažas jam pačiam, net gaila žiūrėt kaip vietos neturi
Tad su draugu sumąstėm gauti kokį seną rašomą stalą ir per visą jo stalviršio plotą sumontuoti kiauliui narvą. Būtų maždaug 1,10m x 60cm (didesniam stalui mūsų nuomuojamam kambary jau vietos nerastumėm
). Vienam paršui tiek vietos pakaks manau, o kaip dviem? Ar užteks ardvės? Be viso to, kas dien paleisčiau abu ant grindų išsilakstyti
PS: meginau įkelti čia saviškio foto, bet iššoka klaidos pranešimas su užrašu "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą." , o nuotraukos dydis yra 160KB (leidžiamas įkėlti iki 2,93MB) Galit apšviest kame čia reikalas?
1. Kepurė ar tunelis yra jėga, o žiemą ypač.
2. Aš galvoju, kad gyvenimui dydžio tikrai užteks.
Juk visada galima paleisti pasiganyti į didesnius plotus
3. Foto keliu per www.radikal.ru Pirma ten įkeliu kur mygtukas "parinkti", tada kur "800 px" renkuosi 320 px, spaudžiu "zagruzit" ir nukopijavus 2 nuorodą įkeliu čia.