Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(giekab @ 2014 09 25, 23:38)
o kokio dydžio dabartinis jūsų kiauliuko narvelis? blush2.gif

Ilgis 55cm, plotis 32cm, aukštis 30cm. Tokiam jau gavom unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,

vis skaitineju,bet sakau gal laikas islysti is pogrindzio biggrin.gif , Bucis, naujas gyventojas musu namuose pries 2men atkeliaves
Atsakyti
Koks blizgantis kailiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Trixsė @ 2014 09 26, 08:58)
Labas rytas, 

vis skaitineju,bet sakau gal laikas islysti is pogrindzio biggrin.gif , Bucis, naujas gyventojas musu namuose pries 2men atkeliaves

-ei, Buci, duok bučkį...
-geriau cielus du

user posted image
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 25, 14:16)
Galimas dalykas,kad mano klausimas jau pasikartos, bet turiu vistiek paklausti. blush2.gif
Ar per menesi laiko priaugti 150g. yra perdaug? mes esam 5men  smile.gif
Ir aplamai ar sverete,ribojete maista? gal galit duoti pvz jusu kiaulytes dienos valgerasti?koks maistelis ir kiek?kokios darzoves ir kiek ju mazdaug? skanestai ir pan.
Bijau,kad nenutuktu mano parsiuke  blink.gif o kazkaip kai maistelis lekstutei pasibaigia iskarto vel ipilam blush2.gif vnz pamokykit mane  biggrin.gif

Normalu. Aš saviškę kas savaitę sveriu ir galiu pasakyti jog iki 6 mėn smarkiau auga, maždaug po 20-50 gr per savaitę. Mūsiškės panašaus amžiaus (manoji gal mėn vyresnė), tai Pupa dabar sveria apie 700 gr. Savaitgalį sversiu tiksliau parašysiu.

Šieno ir sauso ėdamo neriboju, tik suėda vėl papildau atsargas. Daržovių duodu kasdien, pvz ryte sauja žolės arba salotų, vakare morka, agurkas ar dar kas nors. Ko nesuvalgo išimu, kitą dieną vėl gauna šviežių. Stengiuos dideliais kiekiais neprikrauti, manau geriau mažiau ir įvairiau. Jei apie kiekį tai į dubenėlį po gabaliuką ir gaunasi pilnas. Būna dienų kad negauna žalumos, bet retai, gal taip dažniau žiemą bus. Kolkas žolės pilna tai kasdien ėda. Skaičiau jog patelės sveria 800 gr - 1 kg ir nuo 6 mėn nebeaugina svorio taip smarkiai.
Papildyta:
QUOTE(Trixsė @ 2014 09 26, 08:58)
Labas rytas, 

Oi koks grožis wub.gif

Buci, linkėjimai, būkim pažystami, aš piratėlė Pupa. Kokį gražų guoliuką tu turi. Man laaaaabai patiktų.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(selme @ 2014 09 25, 19:12)
Dėkui už atsakymus, merginos  4u.gif
Pastebėjau, kad kiauliukui šalta jau darosi, susigūžęs tupi narve, tai atlikau reidą savo draugo drabužinėj ir kiauliukui įmontavau šiltą kepurę vietoj guolio   biggrin.gif  Ir kiauliukui gera, šilta ir draugas išgelbėtas nuo mados klaidų ir praeivių šokiravimo baisiom kepurėm  biggrin.gif  ax.gif
Dabar dar vienas klausimas.. kokio dydžio narvuose laikot porą jūros kiaulyčių? Nors saviškį neilgai turiu, bet labai noriu antro jau, o ir mano Pinkis manau kiauliškos draugijos neatsisakys biggrin.gif Tik va, jo dabartinis narvas yra smarkiai per mažas jam pačiam, net gaila žiūrėt kaip vietos neturi sad.gif Tad su draugu sumąstėm gauti kokį seną rašomą stalą ir per visą jo stalviršio plotą sumontuoti kiauliui narvą. Būtų maždaug 1,10m x 60cm (didesniam stalui mūsų nuomuojamam kambary jau vietos nerastumėm biggrin.gif ). Vienam paršui tiek vietos pakaks manau, o kaip dviem? Ar užteks ardvės? Be viso to, kas dien paleisčiau abu ant grindų išsilakstyti  ax.gif
PS: meginau įkelti čia saviškio foto, bet iššoka klaidos pranešimas su užrašu "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą." , o nuotraukos dydis yra 160KB (leidžiamas įkėlti iki 2,93MB)  Galit apšviest kame čia reikalas?  blink.gif

1. Kepurė ar tunelis yra jėga, o žiemą ypač.

2. Aš galvoju, kad gyvenimui dydžio tikrai užteks. thumbup.gif Juk visada galima paleisti pasiganyti į didesnius plotus biggrin.gif

3. Foto keliu per www.radikal.ru Pirma ten įkeliu kur mygtukas "parinkti", tada kur "800 px" renkuosi 320 px, spaudžiu "zagruzit" ir nukopijavus 2 nuorodą įkeliu čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atile: 26 rugsėjo 2014 - 10:25
QUOTE(vilkra @ 2014 09 26, 09:35)
-ei, Buci, duok bučkį...
-geriau cielus du

QUOTE(Atile @ 2014 09 26, 10:23)
Oi koks grožis  wub.gif

Buci, linkėjimai, būkim pažystami, aš piratėlė Pupa. Kokį gražų guoliuką tu turi. Man laaaaabai patiktų.

Aciu visoms uz silta priemima ax.gif ,

As saviski ir vakar sveriau pirma karta,tai 4men sveriam 610g, ir gauna sieno ir sauso edalo kasdien, ir papildomai ryte ir vakare darzoviu
Atsakyti
user posted image

user posted image

Su gimimo diena, su gimimo su gimimo .......! wub.gif

Šiandien smagiai švenčiam lygiai vienerius - Lakrisas - jau visas 875 g vyrukas, apgaubtas trijų merginų dėmesio, rūpesčio ir, nepabijokim, ne retai atlieka nuodėmklausio psichoterapeuto vaidmenį... Nuo ryto jubiliatas atlaikė visą eilę pasirengimo gimtadieniui ritualų - prausimąsi spec. graužikų šampūnu, pedikiūrą, gausybę skanėstų, ir pagrindinė mergaičių sugalvota dovana *Krisui - diena be narvelio - beveik visą laiką jis leido kieno nors glėbyje, glostomas ir lepinamas smile.gif

smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2014 09 27, 22:24)
Šiandien smagiai švenčiam lygiai vienerius -  Lakrisas - jau visas 875 g  vyrukas, apgaubtas trijų merginų dėmesio, rūpesčio ir, nepabijokim, ne retai  atlieka nuodėmklausio psichoterapeuto vaidmenį...    Nuo ryto jubiliatas atlaikė visą eilę pasirengimo gimtadieniui ritualų -  prausimąsi spec. graužikų šampūnu, pedikiūrą, gausybę skanėstų, ir pagrindinė mergaičių sugalvota dovana *Krisui -  diena be narvelio -  beveik visą laiką jis leido kieno nors glėbyje, glostomas ir lepinamas smile.gif  
smagu  4u.gif

Su gimimo dienele, Lakrisai 4u.gif Paruošiau vaišių stalą, užsuk, jei ir tau bus sunku pasiekti skanumyną, po kojytėmis morką padėsiu, kad aukščiau būtų. biggrin.gif

user posted image

O po to galėsime palakstyti po mano naująjį butą kurį šeimininkė įrengė po stalu. Oi kaip man patinka...

user posted image

P.S. Pupai poryt 6 mėn ir ji sveria lygiai 700 gr. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atile: 29 rugsėjo 2014 - 07:26
Sveikos, paskaitineju vis sia tema, bet niekur nerandu, kad kas skustusi , kad labai daug kakoja :-D gal ir skamba keistai bet jusus irgi ???? na , kad daug maz butu tvarkinga i diena 2 kartus reikia keisti kraika... ji daro beveik viska tualete savo, bet aisku pasitaiko ir aplinkui... bet ir tai po valandos kitos jau prikakojus kaip turi butu smile.gif sakau gal as jaui valgyt per daug duodu ????? jeigu issiimam is narvelio ir buna ant ranku tai nieko, bet jei paleidziam ant grindu tai eina ir beria is paskos blink.gif cia taip turi buti? ar yra kazkokiu auklejimo budu? ar isaugs? ji 5.5 men bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Emutes_mama @ 2014 09 29, 14:06)
Sveikos,  paskaitineju vis sia tema, bet niekur nerandu, kad kas skustusi , kad labai daug kakoja :-D gal ir skamba keistai bet jusus irgi ???? na , kad daug maz butu tvarkinga i diena 2 kartus reikia keisti kraika... ji daro beveik  viska tualete savo, bet aisku pasitaiko ir aplinkui... bet ir tai po valandos kitos jau prikakojus kaip turi butu smile.gif sakau gal as jaui valgyt per daug duodu ????? jeigu issiimam is narvelio ir buna ant ranku tai nieko, bet jei paleidziam ant grindu tai eina ir beria is paskos  blink.gif  cia taip turi buti? ar yra kazkokiu auklejimo budu? ar isaugs? ji 5.5 men  bigsmile.gif

lotuliukas.gif prajuokinot... daug ėda - daug kakoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 09 29, 10:20)
lotuliukas.gif  prajuokinot... daug ėda - daug kakoja  biggrin.gif

nu pritariu, kad juokingai skamba smile.gif bet paziuriu foto pas visas tokie svarus grazus narveliai , o as apsisukdama tik valau ir valau... net dukra viena karta nesa pas save i kambari ir sako... mamyte byra is Moles uzpakalio kakuciai... tikrai taip ir buvo..... kaip maza patranka :-D bet ji paas mus begalo bekrasto grazi , miela ir norinti bendrauti... tik va kakoja labai jau daug bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emutes_mama @ 2014 09 29, 13:23)
nu pritariu, kad juokingai skamba smile.gif bet paziuriu foto pas visas tokie svarus grazus narveliai , o as apsisukdama tik valau ir valau... net dukra viena karta nesa pas save i kambari ir sako... mamyte byra is Moles uzpakalio kakuciai... tikrai taip ir buvo..... kaip maza patranka :-D bet ji paas mus begalo bekrasto grazi , miela ir norinti bendrauti... tik va kakoja labai jau daug  bigsmile.gif

Kakoja, kakoja lotuliukas.gif Naturalu,kad mazas gyvunelis,mazas skrandis,didelis apetitas,didesne laiko dali valgo,tai ir kakoja atitinkamai biggrin.gif Viskas tvarkoje su jusu patranka smile.gif
Kiauliuku myletojai bukit atsargus su siomis pjuvenomos http://www.kika.lt/s...iu-kraikas.html
Vakar atidariau pakuote ir pagavau kandi viduje ju.ziurekit,kad namuose kandziu neuzsiveistumet. Tikekimes,kad cia tik man taip pasitaike smile.gif
Atsakyti