Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(vilkra @ 2014 09 24, 12:31)
Šiaip tai nėra geras požymis. Ar ėda. geria...?

eda eda ir dar karta eda biggrin.gif jau as jos nevalgancios dar nemaciau smile.gif tik atidarau saldytuvo dureles tai riksmas mirtinas per visa dvieju aukstu nama girdisi lotuliukas.gif ir zirniu dribsniu daviau tai eme is manes, taip pasiskanaudama. gerti tai niekad jinai negeria visai nei laso.kaip pripilu pilna gertuve tai taip ir ispilu... cia taip su vandieniu nuo pirmos dienos yra.
Zinau,kad kai nevalgo tai negerai. Matyt susitraukus kad salta jau namie tik 17 laipsniu siandien anksti ryte buvo.
Va stovi kaip armoske susitraukus tongue.gif Nes siaip tai ilgesne mano parseliuke smile.gif
user posted image
Atsakyti
Na maniškė turi tunelį (rodžiau), negaliu išpurtyti jos iš ten, tai nesušals biggrin.gif O šeip irgi pastebėjau, jog būna tokių dienų (pms'as) kai pikčiurną vaidina. Tada nieks neitinka, nieko nenori, o snukučio išraiška ir visa stoikė rėkte rėkia "einu kur noriu darau ką noriu, nelysk prie manęs" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir dar pastebėjau, jog taip būna dieną. Ryte, vakare laksto dantis pakabinus, žviegia kad tik kas dėmesį atkreiptų ir paimtų lotuliukas.gif O tomis neaiškiomis dienomis tai irgi tupi šalia namelio susigūžus. Manau svarbu, kad ėda kaip žvėris, žiūrėk vėliau ir vėl nuotaika atsiras. Ir +17 tai nėra mažai turint kailinukus ax.gif ausytės kojytės ištisai pas juos šalti.

Ui ui kokia gražuoliukė jūsų kiauliukiukė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atile: 24 rugsėjo 2014 - 13:59
as guoliuka idedu ar sieno daugiau,kad butu smagiau.
Atsakyti
http://www.auau.lt/k...ams-7cm-Zaislai
Gal kazkas turite toki zaisla? ar kiauliukai domisi juo? internete maciau filmuka, tai 'zaidzia'
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 24, 20:57)
http://www.auau.lt/k...ams-7cm-Zaislai
Gal kazkas turite toki zaisla? ar kiauliukai domisi juo? internete maciau filmuka, tai 'zaidzia'

zaidzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 09 24, 21:10)

o kokiu dar zaisliuku turite? kiti perka pauksciam skirtus zaislus,grauzimui.
Reiks kaledom dovanu nupirkti kazka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 25, 06:23)
o kokiu dar zaisliuku turite? kiti perka pauksciam skirtus zaislus,grauzimui.
Reiks kaledom dovanu nupirkti kazka  biggrin.gif

dar turi barskanti kamuoliuka,tai pavaiko ji lotuliukas.gif
Atsakyti
Galimas dalykas,kad mano klausimas jau pasikartos, bet turiu vistiek paklausti. blush2.gif
Ar per menesi laiko priaugti 150g. yra perdaug? mes esam 5men smile.gif
Ir aplamai ar sverete,ribojete maista? gal galit duoti pvz jusu kiaulytes dienos valgerasti?koks maistelis ir kiek?kokios darzoves ir kiek ju mazdaug? skanestai ir pan.
Bijau,kad nenutuktu mano parsiuke blink.gif o kazkaip kai maistelis lekstutei pasibaigia iskarto vel ipilam blush2.gif vnz pamokykit mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 25, 14:16)
Galimas dalykas,kad mano klausimas jau pasikartos, bet turiu vistiek paklausti. blush2.gif
Ar per menesi laiko priaugti 150g. yra perdaug? mes esam 5men  smile.gif
Ir aplamai ar sverete,ribojete maista? gal galit duoti pvz jusu kiaulytes dienos valgerasti?koks maistelis ir kiek?kokios darzoves ir kiek ju mazdaug? skanestai ir pan.
Bijau,kad nenutuktu mano parsiuke  blink.gif o kazkaip kai maistelis lekstutei pasibaigia iskarto vel ipilam blush2.gif vnz pamokykit mane  biggrin.gif

Apie maisto kiekisu, berods pirmam puslapyje yra nuorodos 4u.gif Šiaip mano kriuksės šieno turi pastoviai ir neribotai. ( išskyrus tuos atvejus, kai pamirštam iš kaimo parsivežti) Sauso maisto- paprastai gauna kartą per dieną po dubenėlį.. Ėda arba ne- jų reikalas. daržovių ir vaisų..gauna nuo mūsų nuotaikos.. Va pjausčiau obuolius obuolienei- graužtų ir lupenų gavo sočiai. Po valandos, kas liko išimsiu- vis tiek nebeės. gauna morkų ir agurkų. matosi, kada nebenori ar pabosta kuri daržovė- savaitę ar kiek- jos negauna
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 25, 15:16)
Apie maisto kiekisu, berods pirmam puslapyje yra nuorodos 4u.gif  Šiaip mano kriuksės šieno turi pastoviai ir neribotai. ( išskyrus tuos atvejus, kai pamirštam iš kaimo parsivežti) Sauso maisto- paprastai gauna kartą per dieną po dubenėlį.. Ėda arba ne- jų reikalas. daržovių ir vaisų..gauna nuo mūsų nuotaikos.. Va pjausčiau obuolius obuolienei- graužtų ir lupenų gavo sočiai. Po valandos, kas liko išimsiu- vis tiek nebeės. gauna morkų ir agurkų. matosi, kada nebenori ar pabosta kuri daržovė- savaitę ar kiek- jos negauna

as prisiskaicius kruvas straipsniu apie ju mityba, bet idomu kaip tikram gyvenime kas ir kaip maitina smile.gif
Atsakyti
Dėkui už atsakymus, merginos 4u.gif
Pastebėjau, kad kiauliukui šalta jau darosi, susigūžęs tupi narve, tai atlikau reidą savo draugo drabužinėj ir kiauliukui įmontavau šiltą kepurę vietoj guolio biggrin.gif Ir kiauliukui gera, šilta ir draugas išgelbėtas nuo mados klaidų ir praeivių šokiravimo baisiom kepurėm biggrin.gif ax.gif
Dabar dar vienas klausimas.. kokio dydžio narvuose laikot porą jūros kiaulyčių? Nors saviškį neilgai turiu, bet labai noriu antro jau, o ir mano Pinkis manau kiauliškos draugijos neatsisakys biggrin.gif Tik va, jo dabartinis narvas yra smarkiai per mažas jam pačiam, net gaila žiūrėt kaip vietos neturi sad.gif Tad su draugu sumąstėm gauti kokį seną rašomą stalą ir per visą jo stalviršio plotą sumontuoti kiauliui narvą. Būtų maždaug 1,10m x 60cm (didesniam stalui mūsų nuomuojamam kambary jau vietos nerastumėm biggrin.gif ). Vienam paršui tiek vietos pakaks manau, o kaip dviem? Ar užteks ardvės? Be viso to, kas dien paleisčiau abu ant grindų išsilakstyti ax.gif

PS: meginau įkelti čia saviškio foto, bet iššoka klaidos pranešimas su užrašu "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą." , o nuotraukos dydis yra 160KB (leidžiamas įkėlti iki 2,93MB) Galit apšviest kame čia reikalas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2014 09 25, 19:12)
Dėkui už atsakymus, merginos  4u.gif
Pastebėjau, kad kiauliukui šalta jau darosi, susigūžęs tupi narve, tai atlikau reidą savo draugo drabužinėj ir kiauliukui įmontavau šiltą kepurę vietoj guolio  biggrin.gif  Ir kiauliukui gera, šilta ir draugas išgelbėtas nuo mados klaidų ir praeivių šokiravimo baisiom kepurėm  biggrin.gif  ax.gif
Dabar dar vienas klausimas.. kokio dydžio narvuose laikot porą jūros kiaulyčių? Nors saviškį neilgai turiu, bet labai noriu antro jau, o ir mano Pinkis manau kiauliškos draugijos neatsisakys biggrin.gif Tik va, jo dabartinis narvas yra smarkiai per mažas jam pačiam, net gaila žiūrėt kaip vietos neturi sad.gif Tad su draugu sumąstėm gauti kokį seną rašomą stalą ir per visą jo stalviršio plotą sumontuoti kiauliui narvą. Būtų maždaug 1,10m x 60cm (didesniam stalui mūsų nuomuojamam kambary jau vietos nerastumėm biggrin.gif ). Vienam paršui tiek vietos pakaks manau, o kaip dviem? Ar užteks ardvės? Be viso to, kas dien paleisčiau abu ant grindų išsilakstyti  ax.gif
PS: meginau įkelti čia saviškio foto, bet iššoka klaidos pranešimas su užrašu "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą." , o nuotraukos dydis yra 160KB (leidžiamas įkėlti iki 2,93MB)  Galit apšviest kame čia reikalas?  blink.gif

o kokio dydžio dabartinis jūsų kiauliuko narvelis? blush2.gif
Atsakyti