Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(Magnuna @ 2014 09 23, 11:23)

Man tai aišku negresia pavojus būt uždarytam į stiklainį su pomidorais - aš pats kaip tilitrainis  tongue.gif
user posted image

OMG bigsmile.gif Tutse, varom užsiimti vandens procedūrom- nes kitaip tapsim kaip Grikis- netilpsim į baseną... kas tuomet bus?????

user posted image
Atsakyti
o musu namuose beda... biggrin.gif
"Nieko nesuprantu... Pasiziurek man i kojytes"

user posted image

" Mano batai buvo du, vienas dingo!Nerandu!'
Todel ir vaiksto dabar su skirtingais 'batais' biggrin.gif

user posted image

' ir kasytes kazkokios skirtingos...' smile.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaitės,

mano žiurkius iškeliavo anapilin ir liko biški maisto ir kraigo. Mnau, tiks ir kiaulytėms. Išmesti gaila, gal kam reikia - padovanosiu. Aš iš Vilniaus, rašykit į až.
Atsakyti
Tutse, Riuke, nesibaiminkit biggrin.gif jeigu į savo baseiną netilpsit tai aš jus į savo priimsiu biggrin.gif ir nuprausti galėsiu rolleyes.gif
user posted image
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 23, 12:04)
o musu namuose beda...  biggrin.gif
"Nieko nesuprantu... Pasiziurek man i kojytes"

blink.gif šakės, na ir išblaškiusi tavo šeimininkė - skirtingom kojinaitėm apmovė doh.gif ir kasytes skirtingas supynė biggrin.gif Sunku su tais dvikojais biggrin.gif
Ausiukės tai kaip gražiai suklostuotos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 23, 12:11)

blink.gif  šakės, na ir išblaškiusi tavo šeimininkė - skirtingom kojinaitėm apmovė  doh.gif  ir kasytes skirtingas supynė  biggrin.gif Sunku su tais dvikojais  biggrin.gif
Ausiukės tai kaip gražiai suklostuotos  wub.gif

Bet kai koks nepazystamas garsas, tai tos klostuotos ausytes pasidaro kaip lokatoriai, nebelieka jokiu klostyciu smile.gif Beda tik,kad mano parsiuke labai nemegsta buti fotografuojama g.gif
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 23, 13:19)
  Beda tik,kad mano parsiuke labai nemegsta buti fotografuojama g.gif

bendri patarimai fotografuojant gyvūnus- nenaudoti blygstės, ar tos, kur raudoną švieselę skleidžia.... ir dažniau žaisti fotografavimą...
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 23, 11:21)
Cia labai puikus pvz kaip ziemai tureti graziu,mazu juros kiaulyciu  lotuliukas.gif  tiesiog imam trilitreka, sauksta meiles ir uzvekuojam  lotuliukas.gif  nu jau nuotrauka tai  thumbup.gif  cia kaip laivai butelyje buna  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aš nebegaliu kaip linksma, net dirbt negaliu
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 23, 11:23)
Piratėle, lysk iš trilitrainio  blink.gif  mūsų šeimininkė į stiklainius pomidorus deda, užsuka ir šaldytuvan pastato  unsure.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

šiai dienai ir nebeįkiši tada tik 3 mėnesiukai buvo, dabar jau visa dama pusės metukų wub.gif Linkėjimai visiems draugams: mažiems, margiems, su batukais ir be jų, su gražiomis klostuotomis ausytėmis ir nulepausiukams, gauruotiems, garbanotiems ir................uodeguotiems

user posted image

P.S. jau ir nuotraukų pritrūkau lotuliukas.gif reiks atsargas papildyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atile: 23 rugsėjo 2014 - 15:07
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 23, 07:01)
sakykit,o kur ir kaip jus juos laikote?kokiam narveli ir kokiu ismatavimu?man jie tokie grazus,dideli ir tokie pukuotukai bigsmile.gif

dideliam jie virs metro narve gyvena,bet eina i lauka,paleidziu kambaryj juos,tai neliudi abu.

o fotkiu kokiu puikiu prikelet ir katuko,ir parsiuku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 23 rugsėjo 2014 - 18:52
KA JUS DAROTE, KAD KAI PASIDARO JAU SALTA NAMUOSE,KAD PARSELIUKAI NESUSALTU? LOGISKA PASIKURENTI NAMUS, BET JEI DAR NEISEINA... g.gif
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 24, 08:29)
KA JUS DAROTE, KAD KAI PASIDARO JAU SALTA NAMUOSE,KAD PARSELIUKAI NESUSALTU? LOGISKA PASIKURENTI NAMUS, BET JEI DAR NEISEINA... g.gif

Nieko nedarau schmoll.gif Svarbiausiai, kad skersvėjų nebūtų... Jie gi su kailinukais... gali kokią palapinaitę pastatyti, kur sulįstų, ar Mmagnunos rodytą "skylę" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 24, 07:32)
Nieko nedarau  schmoll.gif  Svarbiausiai, kad skersvėjų nebūtų... Jie gi su kailinukais... gali kokią palapinaitę pastatyti, kur sulįstų, ar Mmagnunos rodytą "skylę"  mirksiukas.gif

turi ir nameli medini ir ta skyle ilindimui ir ju net keletas,bet kazkodel nustojo juose visuose miegoti.miega atviroje vietoje... ausys ledines labiau nei iprasta... siandien ryte isvis radau sedincia vienoje vietoje,pasiputusi... g.gif idomu kas cia uzejo...
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 24, 12:17)
turi ir nameli medini ir ta skyle ilindimui ir ju net keletas,bet kazkodel nustojo juose visuose miegoti.miega atviroje vietoje... ausys ledines labiau nei iprasta... siandien ryte isvis radau sedincia vienoje vietoje,pasiputusi...  g.gif  idomu kas cia uzejo...

Šiaip tai nėra geras požymis. Ar ėda. geria...?
Atsakyti