Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(vilkra @ 2014 09 22, 21:29)
ką pasakei? cray.gif kas tavo simpatija?????

o jetus, net širdį suspaudė nuo tokio žvilgsnio blush2.gif Riuke, taigi šitoj temoj Pupa mano simpatija, o anoj, katinų temoje, tai be jokios konkurencijos judvi su Tutse pačios simpatiškiausios wub.gif dalintis reikia simpatijomis draugiškai, tskant kiauliškai mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes,o mes,ka jau ne kiaules lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 09 22, 22:05)
o mes,o mes,ka jau ne kiaules  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nea schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif - Jūs bebrų šeimynėlė.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 09 22, 22:05)

Limpopėlis tai išvis kiaulių kiaulė thumbup.gif Čia pagyrimas buvo jeigu ką unsure.gif nors paršelių temoje toks pasakymas kitaip ir negalėjo būti suprastas, ania biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 22, 21:18)
Limpopėlis tai išvis kiaulių kiaulė  thumbup.gif  Čia pagyrimas buvo jeigu ką  unsure.gif  nors paršelių temoje toks pasakymas kitaip ir negalėjo būti suprastas, ania  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 09 22, 21:05)
user posted image

sakykit,o kur ir kaip jus juos laikote?kokiam narveli ir kokiu ismatavimu?man jie tokie grazus,dideli ir tokie pukuotukai bigsmile.gif
Atsakyti
super smagiai čia jūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 22, 20:51)
Pupa piratėlė tai -  mano simpatija  wub.gif

kaip netikėta ir kaip malonu...susigėdau...pasislėpsiu...bet neilgam lotuliukas.gif

user posted imageuser posted image

kaip tema atgijo lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atile @ 2014 09 23, 09:59)
kaip netikėta ir kaip malonu...susigėdau...pasislėpsiu...bet neilgam  lotuliukas.gif

kaip tema atgijo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

O taip, ten kur pasirodo Grikis ir Kruopa ir jų šeimininkė- visuomet malonus sujudimas kyla... drinks_cheers.gif

Tik, prašom, daugiau pačios rašykit- dėkit nuotraukas, juokelius ir rūpesčius- bo sulėks dar kitos tetulės iš "Mūsų katinėlių" temos- nebus kada nei rašyti- .. nespėsimpuslapių versti ir juoko ašarų braugti.. cool.gif Nikuna gali paliūdyti..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 23, 10:22)
O taip, ten kur pasirodo Grikis ir Kruopa ir jų šeimininkė- visuomet malonus sujudimas kyla... drinks_cheers.gif

Tik, prašom, daugiau pačios rašykit- dėkit nuotraukas, juokelius ir rūpesčius- bo sulėks dar kitos tetulės iš "Mūsų katinėlių" temos- nebus kada nei rašyti- .. nespėsimpuslapių versti ir juoko ašarų braugti.. cool.gif Nikuna gali paliūdyti..

taip assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Atile @ 2014 09 23, 08:59)
kaip netikėta ir kaip malonu...susigėdau...pasislėpsiu...bet neilgam  lotuliukas.gif

user posted imageuser posted image
kaip tema atgijo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Cia labai puikus pvz kaip ziemai tureti graziu,mazu juros kiaulyciu lotuliukas.gif tiesiog imam trilitreka, sauksta meiles ir uzvekuojam lotuliukas.gif nu jau nuotrauka tai thumbup.gif cia kaip laivai butelyje buna thumbup.gif
Atsakyti
Net susikuklino mano nagli katinai šitaip pagirti ax.gif vienas net letenėlėm akis užsidengė biggrin.gif
user posted image
Nus, kadangi mūsų iš čia dar neveja, tai dar panaglavojam rolleyes.gif
Piratėle, lysk iš trilitrainio blink.gif mūsų šeimininkė į stiklainius pomidorus deda, užsuka ir šaldytuvan pastato unsure.gif
user posted image
Man tai aišku negresia pavojus būt uždarytam į stiklainį su pomidorais - aš pats kaip tilitrainis tongue.gif
user posted image
Atsakyti