Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

Sveikos, kiauliukų mylėtojos 4u.gif smile.gif Aš esu Vilkros bendratemietė iš katinėlių temos ax.gif
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 21, 19:12)
idomu ar jos irgi taip gerai kvapa sulaiko savi? ir ar dregme gerai sutrauks?

Naudoju tas granules savo kacainių tuolete. Drėgmę tikrai gerai sugeria, patekus drėgmei granulės subyla, bet tos subyrėjusios pjuvenėlės drėgmę sugeria į save ir vėl lieka sausos. Dėl kvapo tai tas granules keičiu dažniau nei specialų pjuveninį kačių kraiką, bet iš kitos pusės tos granulės pigios - 20 kg maišas kainuoja apie 11 Lt. tai ir negaila dažniau pakeisti smile.gif Pirkti jų būna visur, Senukuose gal labiau per šildymo sezoną atsiranda, Ermitaže ir dažnai matau, taip ir Moki-veži visą vasarą buvo. Aš perku žaliojoje stotelėje nes man pasirodė, kad ten granulės pačios mažiausios smile.gif
Na ir labai dailūs jūsų visų paršukėliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 22, 08:53)
Sveikos, kiauliukų mylėtojos  4u.gif  smile.gif  Aš esu Vilkros bendratemietė iš katinėlių temos  ax.gif

Naudoju tas granules savo kacainių tuolete. Drėgmę tikrai gerai sugeria, patekus drėgmei granulės subyla, bet tos subyrėjusios pjuvenėlės drėgmę sugeria į save ir vėl lieka sausos. Dėl kvapo tai tas granules keičiu dažniau nei specialų pjuveninį kačių kraiką, bet iš kitos pusės tos granulės pigios - 20 kg maišas kainuoja apie 11 Lt. tai ir negaila dažniau pakeisti  smile.gif  Pirkti jų būna visur, Senukuose gal labiau per šildymo sezoną atsiranda, Ermitaže ir dažnai matau, taip ir Moki-veži visą vasarą buvo. Aš perku žaliojoje stotelėje nes man pasirodė, kad ten granulės pačios mažiausios  smile.gif 
Na ir labai dailūs jūsų visų paršukėliai  wub.gif

OOOO- kokių svečių sulaukėm 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ta proga galim ir vaišėm pasirūpinti:

user posted image

user posted image

interjero papuošimu :

user posted image

Galim pagroti :

user posted image

ir kepurinę pašokti:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Atile @ 2014 09 22, 07:27)
Pasirodysim. Tik aš nenufotkinau kur viduryje kambario buvau padarius. Dabar sugalvojau po stalu butą įrengti visam laikui. Oi patinka paršei  thumbup.gif

Musu svetaine 30kv tai as kai pirma karta ta aptvara pastaciau viduri tos svetaines tai maniskis irgi pyko, nes buvo neimanoma normaliai po kambari vaikscioti doh.gif bet dabar perkeliau i kampa labiau, tai atsirado normaliai vietos, o jau ir man buvo pabode,kad i svetaine ieiti neimanoma per baldus ir 'Runos City' biggrin.gif Malonu zinoti,kad keletos parseliu gyvenima pagerino mano geros mintys lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2014 09 22, 08:18)
OOOO- kokių svečių sulaukėm  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O jau foto tai verciancios is koto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 22, 09:18)
OOOO- kokių svečių sulaukėm  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ax.gif tai mes tada ir užeinam ax.gif Riukė su Tutsi turbūt nepasakojo kokių naglų katinų būna mūsiškėje temoje blush2.gif
Ei, paršyčiai, nesibaiminkit tų granulių, drąsiai į jas "švilpkit", štai parodysiu kaip tai daroma mirksiukas.gif
user posted image
Kaži o mane į žaidimų kambarį paršukėliai ar priimtų? ax.gif Aš ir savo žaisliukų atsineščiau rolleyes.gif
user posted image
O gal norit tuneliu su manim palandžioti biggrin.gif
user posted image
Tikiuosi nesupyksit, kad "apkatinau" jūsų temą unsure.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 22 rugsėjo 2014 - 08:37
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 22, 09:36)
ax.gif tai mes tada ir užeinam  ax.gif  Riukė su Tutsi turbūt nepasakojo kokių naglų katinų būna mūsiškėje temoje  blush2.gif

Tikiuosi nesupyksit, kad "apkatinau" jūsų temą  unsure.gif  ax.gif

nieko nieko - mes visus priimam- kas gerai nusiteikęs ir Jk neėda smile.gif

beje- didžiulis prašymas- parodyk- labai labai prašau- savo katinų "skylę"- tą megztą- kad kas kudlotai nepagalvotų.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 22, 09:42)
nieko nieko - mes visus priimam- kas gerai nusiteikęs ir Jk neėda smile.gif
beje- didžiulis prašymas- parodyk- labai labai prašau- savo katinų "skylę"- tą megztą- kad kas kudlotai nepagalvotų.. blush2.gif

Štai, prašom, katiniška skylė biggrin.gif
Smagu skylėj pagulėti
user posted image
Eilė prie skylės smile.gif
user posted image
Skylės kapitonas: Gal kas norti pažaisti žaidimą "Plaukia laivas per sofą"? mirksiukas.gif
user posted image
Ui, paršukėliai užeis į savo temą ir pagalvos kad ne čia pataikė unsure.gif
Atsakyti
Mes naudojam kuro granule jau labai seniai... Viskas gerai su jomis.... biggrin.gif

Labukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 21, 16:47)
Man cia kilo klausimas (kaip visada  blush2.gif ) Idomu ar tog granules kur kurenimui parsiduoda yra tinkamos naudoti kiauliuku wc, vietoje tu kur spec gyvunams parsiduoda?  g.gif  as esat kas bandes?

Visada tokias naudoju po pjuvenom. Senukuose šiais metais ir vasarą jos nebuvo dingę.
Atsakyti
Oi geras kokių fainių fotkių...nuotaiką pakėlėt. thumbup.gif

ir mes su vaišėm

user posted image

o čia tau, katinuk,

user posted image

Iš Pupa tokios skylės norėtų lotuliukas.gif ir tunelio bigsmile.gif
Atsakyti
oi kokie visi grazus thumbup.gif ir katinukai ir parseliukai thumbup.gif sprendziant is nemazo katinuku pilvuko manau,kad musu kiauliuku jau nebevalgytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atile @ 2014 09 22, 15:38)
ir mes su vaišėm
o čia tau, katinuk,
Iš Pupa tokios skylės norėtų  lotuliukas.gif ir tunelio  bigsmile.gif

Ar man? bigsmile.gif Kaip miela ax.gif
user posted image
QUOTE(afrika77 @ 2014 09 22, 17:13)
oi kokie visi grazus  thumbup.gif  ir katinukai ir parseliukai  thumbup.gif  sprendziant is nemazo katinuku pilvuko manau,kad musu kiauliuku jau nebevalgytu  biggrin.gif

Oi ne, kiauliukų aš nevalgau. Paršukėliai mūsų temoje yra mielai laukiami svečiai ir netgi daug gerbėjų turi biggrin.gif
O aš tai žaliavalgis, žolytę valgau http://youtu.be/3YUZf4doC8Y
user posted image
Ir taip didelis užaugau, visus savo guolius išaugau doh.gif jau baigiu ir sofą praaugti doh.gif tai ant dietos dabar sėdžiu blush2.gif
user posted image
Jūsų temą dažnai paskaitinėju, smagūs jūsų paršukėliai. Pupa piratėlė tai - mano simpatija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 22, 20:51)
Pupa piratėlė tai -  mano simpatija  wub.gif

ką pasakei? cray.gif kas tavo simpatija?????

user posted image

Viskas einu ant to skausmo kiauliškai užėsti...
user posted image
Atsakyti