Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(fukse @ 2014 09 02, 20:31)
Buvom, voveraičių tai tik kelioliką radom, dar radom gražių lepšiukų, raudonviršių ir...baravykų  thumbup.gif , bet baravykai auga visai kitose vietose, nei mes anksčiau rasdavome, ne pačiuose pušynuose, bet pakraščiuose, kur daugiau mišrūs krūmokšniai  ax.gif
Grybukai visi sveikut sveikutėliai, jau prikepta pilna keptuvė su svogūniukais, dar ir į šaldiklį dalis nukeliavo  biggrin.gif
user posted image

Super smile.gif
Atsakyti
Fukse, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
dar radom gražių lepšiukų, raudonviršių ir...baravykų  thumbup.gif

nu labai gražūs grybai wub.gif Rodos, imtum ir atsikastum tokio baravykaičio.. wub.gif
Atsakyti
Sveikos grybautojos ir joms prijauciancios biggrin.gif vakar pagrybavom ir mes thumbup.gif 5 litru kibiriukas rudmesiu ,50 baravyku ,lepsiu neskaiciavau jau rinkau tik mazus tvirtus o jau dideliu tai tiek pat palikau smile.gif bendro vaizdo jau nefotkinau ,nes tiek nusikaliau o dar isdorot tiek reikejo doh.gif kad butu kas doroja tai eiciau ir eiciau i miska,bet kadangi ner kam tai kai pagalvoji apie dorojima tai net noras praeina i miska eit tongue.gif
imetu keleta vaizdu is misko
user posted image
user posted image

Ar renkat kas guotes ,gal pas jus jos kitaip vadinamos ? nes dygsta neblogai dabar jos
Atsakyti
Guotės man labai skanūs grybai - turi specifinį kvapą. Iš tikrųjų tai geltonrudžiai baltikai:

http://lt.wikipedia....nrudis_baltikas
Atsakyti
Nerenku aš jų, nors kaimynas kibirais tempia, nu svetimas tai man grybas, bijau sumaišyti ir viskas smile.gif, per pietus turgelyje buvau, nu dar tike grybu neesu mažius, o jau grožis, dailumas ir baravyku ir raudonviršiu ir šiaipkitokiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2014 09 03, 14:58)
Guotės man labai skanūs grybai - turi specifinį kvapą. Iš tikrųjų tai geltonrudžiai baltikai:

http://lt.wikipedia....nrudis_baltikas

jo yra toks specifinis kvapas ju,bet patiko kad tvirtos jos labai ,bet kirmelaites irgi jas megsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2014 09 01, 16:28)
is skuodo krasto,per 3 val puse bagazines baravyku ir keli raudonikiai bigsmile.gif

QUOTE(hugutel22 @ 2014 09 01, 20:43)
čia šeštadienio sesės ir jos vyro laimikis.
[/url]

QUOTE(ErikaN @ 2014 09 02, 14:48)
neprireike ne 2 valandu ir karzinka pilna  thumbup.gif Daugiausia raudonikiu ir lepsiu, baravyku nedaug ir jau gerokai apvalgyti. Miske jauciasi ruduo.

[...]
Grybukai visi sveikut sveikutėliai, jau prikepta pilna keptuvė su svogūniukais, dar ir į šaldiklį dalis nukeliavo  biggrin.gif

QUOTE(vaidastep @ 2014 09 03, 12:49)

Tai bent laimikiai thumbup.gif doh.gif biggrin.gif
O aš savųjų nuo 7nio nesudoroju. Kas šaldikly - tai tvarka, bet išvirtieji tai iki dabar stovi šaldytuve doh.gif baravykų irgi neįveikėm visų unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 03 rugsėjo 2014 - 14:21
QUOTE(rastafarinas @ 2014 09 03, 15:20)
O aš savųjų nuo 7nio nesudoroju. Kas šaldikly - tai tvarka, bet išvirtieji tai iki dabar stovi šaldytuve  doh.gif baravykų irgi neįveikėm visų  unsure.gif  smile.gif
Nu šitokie baravykų kiekiai tai..., gal pasiūlykite kam nors iš SM g.gif
QUOTE(lego76 @ 2014 08 30, 22:21)
Pirksiu baravyku, raudonikiu.
Vilnius Az arba 864644445
QUOTE(madmuazele @ 2014 08 31, 11:46)
Gal kas turit ir Vilniuje pasiūlyti baravykų  4u.gif
QUOTE(Tresor @ 2014 09 01, 15:49)
Noreciau grybu Kaune. Gal kas planuojate artimiausiu metu grybauti?

http://www.supermama...;#entry67356257
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 09 03, 12:49)
5 litru kibiriukas rudmesiu ,50 baravyku ,lepsiu neskaiciavau

kad butu kas doroja tai eiciau ir eiciau i miska,bet kadangi ner kam tai kai pagalvoji apie dorojima tai net noras praeina i miska eit  tongue.gif

šaunus laimikis thumbup.gif
Man tai dorojimas nebaisus. Rinkčiau ir rinkčiau.. Šią vasarą jaunučių kazlėkiukų tiek prisidorojau, kad jau kitus grybus tvarkyt vienas džiaugsmas biggrin.gif

Mes guočių nerenkam. Mūsų kraštuose turbūt nieks jų nerenka. Neteko matyt, kad būtų miške kokia išpjaustyta.
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 09 03, 13:49)
Sveikos grybautojos ir joms prijauciancios biggrin.gif vakar pagrybavom ir mes  thumbup.gif 5 litru kibiriukas rudmesiu ,50 baravyku ,lepsiu neskaiciavau jau rinkau tik mazus tvirtus... Ar renkat kas guotes ,gal pas jus jos kitaip vadinamos ? nes dygsta neblogai dabar jos
Laba, pradėkime nuo to, kokiame miške biggrin.gif , toliau,- sveikinimai su geru derliumi 4u.gif
Guočių mes nerenkame, vieną kartą pabandėme,- nepatiko...kvapas kažkokiais vaistais neša unsure.gif
Atsakyti
As guotes (mes sakom gotis) renku, man kaip tik jos kvepia smile.gif Siandien vakavimo diena, nuo ryto vargau, dabar tik baigiau, o ryt tai leksiu patikrinti sekmadienines vietas. Saunuoles visos kas grybaujat ir randat 4u.gif
Atsakyti