Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(alyton @ 2015 05 25, 19:50)
Kokiam puslapyj? Čia supermamoj? Gal dzūkijoj jau kuri radot grybų? Aš pagalvojau, gal tie paberžiai kitur Lietuvoj dygsta?

Facebooke yra tema "Grybautojai" pasiprašykit patvirtins priėmimą ir viską matysit, ten jau visą pavasarį grybus verda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentina31 @ 2015 05 24, 21:40)
Grybautojų temoje smile.gif

QUOTE(Valentina31 @ 2015 05 25, 20:39)
Facebooke yra tema "Grybautojai" pasiprašykit patvirtins priėmimą ir viską matysit, ten jau visą pavasarį grybus verda smile.gif

- Aha! biggrin.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos,grybautojos smile.gif .draugė grybavo šiandien Šilutės raj.,du kibirai lepšių,puskibiris šilbaravykių ir 12 raudonikių thumbup.gif .Sakė daug lepšių peraugusių,bet ir jaunų pilna.Lapuočių miškų pakraščiuose.Gal kuri buvot savo miškus patikrinti?Aš rytoj minsiu į savo džiumbrynus praskanuoti,nors vilčių didelių nededu biggrin.gif Och,žiauriai pasiilgau to adrenalino biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2015 05 28, 20:40)
sveikos,grybautojos smile.gif .draugė grybavo šiandien Šilutės raj.,du kibirai lepšių,puskibiris šilbaravykių ir 12 raudonikių thumbup.gif .Sakė daug lepšių peraugusių,bet ir jaunų pilna.Lapuočių miškų pakraščiuose.Gal kuri buvot savo miškus patikrinti?Aš rytoj minsiu į savo džiumbrynus praskanuoti,nors vilčių didelių nededu biggrin.gif Och,žiauriai pasiilgau to adrenalino biggrin.gif ...

Labai lauksime žinių. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Nu nieko sau bigsmile.gif Mama vakar neiškentė, nulėkė pas mus patikrinti- sakė tuščia.
Sveikos visos 4u.gif
Atsakyti
Labuka.Ramiai,merginos,grybų nėra biggrin.gif .Galima tęsti darbus,tvarkytis namuose,planuoti atostogas biggrin.gif .Miške nėra kas veikti.Bent "mano" Naujasodžio miškuose.Keletą šungrybių mačiau,tačiau apie kokią lepšę ar juo labiau raudonikį-jokių kalbų...Miškuose labai šlapia.Džiugu tiek,jog naujų kirtaviečių nėra.Bent kol kas po pernai metų barbariško kirtimo ramu .Bet vistiek buvo nuostabu pasivaikščiot,paklausyt garsų garselių smile.gif .Tiek ataskaitos 4u.gif
Atsakyti
sveikos,grybautojos smile.gif Aš rytoj minsiu į savo džiumbrynus praskanuoti,nors vilčių didelių nededu biggrin.gif Och,žiauriai pasiilgau to adrenalino biggrin.gif ...

ot nemirtinga moteriske, sekmes grybaujant, nu ir kantrybe....o as dar pernyksciu neiveikiau niekaip....bet baravykai tai mmmm su sviestuku ir grietinele
Atsakyti
Sveikos grybautojos user posted image
Šiandien patikrinom Vilniaus pušynėlius link Tapelių, aš moteriškaitė radau tik keletą sudžiūvusių neaiškios kilmės grybukų, ale vyriškaitis rado net DU lepšiukus biggrin.gif
Atsakyti
Grybavimo čempionas įvardino du miškus, kur dabar dygsta grybai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2015 06 03, 22:06)

bigsmile.gif

Ir aš vieną ūmėdę radiau, - žaliukę biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aktuali info: Grybavimo čempionas įvardijo du miškus, kuriuose dabar dygsta grybai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 04, 09:52)
bigsmile.gif
Voveraičių krepšelis ne mano, ten © Shutterstock nuotrauka iš straipsnio ax.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 04, 12:37)
QUOTE(fukse @ 2015 06 03, 23:06)
Aš pirmesnė įdėjau tą nuorodą biggrin.gif

Atsakyti