Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(fukse @ 2014 10 16, 23:50)

uoj, kokia puiki pintinė wub.gif
Buvau ir aš šiandien nusivyniojus. Dvi žaliuokės, trys netikros žaliuokės (podzeliankos), pora saujų voveruškų. Liūdesys.. Bet miške vistiek gražu wub.gif
Atsakyti
MB irgi šiandien buvo miške ir liūdnu balsu pranešė, kad ir jis baigia sezoną. Kai kurie raudonikiai pabaldus skambėjo - sušalę į stiklą biggrin.gif
Atsakyti
aš dar nebaigiu sezono smile.gif Manau, kad žaliuokių dar nuvažiuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 10 18, 19:29)
Buvau ir aš šiandien nusivyniojus. Dvi žaliuokės, trys netikros žaliuokės (podzeliankos), pora saujų voveruškų. Liūdesys.. Bet miške vistiek gražu  wub.gif
Buvom ir mes šiandien pašokę, ale tik gerai valandai laiko turėjom, tai radom žaliuokių (zelionkų) ir podzelionkų, nu bet jau oro gražumas šiandien buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2014 10 16, 23:50)

thumbup.gif Kokie gražūs grybai. Kaip faina, kad yra dar jų smile.gif
Atsakyti
Pas mane kieme po eglaiciu gyvatvore pridygo stai kokiu grybuku bigsmile.gif
Kas cia tokie galetu buti g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Siandienos pasivaiksciojimas po miska , radom dar maza maisiuka voveraiciu bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 31 spalio 2014 - 14:36
Jus jas valgysit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2014 10 31, 15:33)
Siandienos pasivaiksciojimas po miska , radom dar maza maisiuka  voveraiciu bigsmile.gif

user posted image

blink.gif blink.gif blink.gif
kam jas rinkote?
Atsakyti
Na, sutinku, kad gal ir ne kaip atrodo israuti su visom zemem, nenupjautais galiukais ir su visais sapais iskratyti is maisiuko blush2.gif Gal reikejo fotkint sutvarkytus ir nuplautus blush2.gif
Rudasias voveraites dziovinau ax.gif
Atsakyti
Manau, kad ne žemėse ir šapeliuose esmė smile.gif Jaučiu, kad merginos mano, kad tai apšalę grybai, o ne rudosios voveraitės smile.gif Aš rudųjų nepažįstu ir nerenku, bet kai "pagooglini" tai jūsiškės tikrai panašios į rudasias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentina27 @ 2014 11 03, 23:51)
Manau, kad ne žemėse ir šapeliuose esmė smile.gif Jaučiu, kad merginos mano, kad tai apšalę grybai, o ne rudosios voveraitės smile.gif  Aš rudųjų nepažįstu ir nerenku, bet kai "pagooglini" tai jūsiškės tikrai panašios į rudasias ax.gif

Gal ir taip g.gif
Ne, grybukai tikrai neapsale, pas mus dar net salciu nebuvo ax.gif
Pernai spalio gale ir lapkricio pradzioj prisirinkau didziaja dali ruduju voveraiciu. Siemet ruduo siltas, tik be proto lyja, tai miske balos telkso, todel rudckiu labai mazai, manau, kad per daug slapia, kad ir kaip megtu dregme grybai unsure.gif
Jei neklystu Lietuvoj rudu voveraiciu mazai tera, retos gan. Svedijoj populiarios kaip ir geltonos, parduotuvese brangios 4u.gif
Atsakyti