Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

uz LT ribu biggrin.gif?

QUOTE(syri @ 2014 10 11, 19:24)
taupykit kurą  tongue.gif  - ne vieną šimta km tektų sukarti į vieną pusę  biggrin.gif , o dar atgal  doh.gif

Atsakyti
Na ka... Nudumiau miskan, aplėkiau savo vieteles... Deja - tiutiuUuu, nei vieno grybuko... Kaip iššluota schmoll.gif
Bet šiaip gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pulkaunykas @ 2014 10 11, 18:39)
na tik idomu kokiose apylinkese radot toki laimki

QUOTE(syri @ 2014 10 11, 19:24)
taupykit kurą  tongue.gif  - ne vieną šimta km tektų sukarti į vieną pusę  biggrin.gif , o dar atgal  doh.gif

Įtariu, kad kažkur apie Klaipėdą tongue.gif
Atsakyti
Na moterytes, atsisveikinu manau iki kitu metu. Smagiai prisigrybavom, graziu laimikiu prisizuurejom. Grazaus likusio rudens, gzazios ziemos, silto pavasrio. Na o geguzes gale vel susitikim cia mirksiukas.gif
Atsakyti
sezonines drauges biggrin.gif
Atsakyti
Bet buvo geras sezonas thumbup.gif . Ir grybų patiekalai mano draugų pirmiausiai suvalgomi. Ramaus poilsio miškams, kad atsigautų ir pailsėtų iki sekančio sezono.
Atsakyti
O tai zelionku dzukijoj jau nebebus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 10 11, 15:58)

- Oho!!! thumbup.gif

Na, o kad jau tokia atsisveikinimų nata skamba temoj...
Man kažkaip greit prabėgos čia tas sezonas... unsure.gif Nu labai greit. biggrin.gif
Bet jau kokį atradimą gurmanišką padariau, net pačią save nusistebinau, tas Rudmėses atradus. Nebūčiau čia užsukus - taip ir toliau ramia dūšia gyvenčiau, be Rudmėsių, net nerinkčiau aš jų miške biggrin.gif .
Ir labai noriu pasidžiaugt jaukia, miela, draugiška grybų ir miškų mylėtojų kompanija. 4u.gif - Ačiū, mergaitės 4u.gif Smagu pas jus group.gif lithuania.gif
Atsakyti
Šiandien Mb dar nukovė raudonikių kibirą ax.gif ir du barvykus - viens mažiukas, kitas jau normalus. Aš jau kartu nebevažiavau, tipo uždariau sezoną. Žiūrėsim, kaip čia pas mus su orais bus. Dabar tik +7C g.gif . Jei jau į mišką bus atėjusios šalnos (o mes ten turime tokį "girinį" - pati tiksliausia orų ataskaita iš jo thumbup.gif ), tai kaip po ir viskas, ania rolleyes.gif verysad.gif .... Ate šernų fermai, ate tamsiam miškui, ate raudonikynui... smile.gif
Atsakyti
sveiki, kokiu budu cia galima ideti foto:)?
Atsakyti
QUOTE(Pulkaunykas @ 2014 10 16, 23:40)
sveiki, kokiu budu cia galima ideti foto:)?
Laba 4u.gif
Nuotraukytes labai paprasta įkelti per part.lt:
Spaudžiate Pasirinkite , susirandate kur pas jus kompe yra nuotraukytė ir spaudžiate iššokusioje lentelėje Open.
Langelyje Keisti paveikslėlio dydį pasirenkate dydį ne didesnį kaip 640 px (SM didesnis būti negali, mažesnis,- taip) ir spaudžiate Talpinti.
Nukopijuojate adresą esantį eilutėje Paveikslėlis forumui ir jį įdedate tame baltame lange, kuriame rašote savo žinutę.
Atsakyti
Mes galvojame dar šeštadienį bandyti pašokti pasivaikščioti po pušyną, nes prognozėse nuo sekmadienio jau žada minusinę temperatūrą naktį g.gif
Savaitgalyje buvom grybaut palėkę, tai radome nemažai grybukų ir ir gražių žaliuokių (zelionkų), kai kurios gan didelės ax.gif
user posted image

Atsakyti