Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(Griaustinė @ 2014 10 10, 11:32)
Kad yra Neveronyse tų miškų, grybavau šiemet, bendradarbė dar praeitą savaitgalį grybavo, raudonviršių, lepšių rado. Ups... kad nesugundyčiau  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Tai yra ,bet vistiek pavaziuot reik ne prie pat misko gyvenam biggrin.gif o ir grybautoju ten buna daugiau negi grybu doh.gif netureciau reikalu simta tai lekciau paziuret ,negundykit schmoll.gif
Atsakyti
Įdomu kiek čia tiesos yra apie šitą grybą ? bigsmile.gif
Atsakyti
Uždariau sezoną jau.Du raudonikiai,lepšis ir ūmedėlė.Bet vienas raudonikis tai įspūdingai atrodo,krūmai be lapų ir pūpso sau vienas užsilikęs. blink.gif
Apkepinau raudonikius svieste su džiūvesėliais,daržovių ant viršaus,puiki vakarienė. thumbup.gif
Labai jau sunku matyti,pilna lapų.Bet buvau vienintelė miške. bigsmile.gif
Atsakyti
Ratas sutaisytas ir 11 val numyniau į mišką tongue.gif .Gaila,nepasiėmiau grėblio,gal būčiau ką susigrėbusi biggrin.gif .4 lepšiai senjorai ir 6 raudonikiai,irgi pagyvenę.Tuštuma visiška,sausa be proto,lapų begalybė.Užtai pasėdėjom medžiotojų stovyklavietėje,kai kas brendžiuko pidisą padarė,papietavome ir atsisveikinome smile.gif Oras-pasaka,bet krepšius jau padžioviau.Ech,gaila be proto,bet yra,kaip yra,visiems reikia poilsio,miškui-taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2014 10 10, 14:56)
Įdomu kiek čia tiesos yra apie šitą grybą ?  bigsmile.gif

Geras biggrin.gif Rašo, kad Oregone g.gif smile.gif .

Va ką radau
Atsakyti
The story is real but the photo is fake
Net nebeskaičiau toliau....
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 10 10, 23:32)
The story is real but the photo is fake
Net nebeskaičiau toliau....

drinks_cheers.gif
Atsakyti

user posted image
kuriat mašinas ir varot į mišką thumbup.gif
Atsakyti
Vau bigsmile.gif . O mes šiandien galvojom važiuoti, bet patingėjome - miškas už 30 km.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 10 11, 17:58)
user posted image
kuriat mašinas ir varot į mišką  thumbup.gif

na jus ir saunuole thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, isties puikus laimikis, sveikinu smile.gif, na tik idomu kokiose apylinkese radot toki laimki g.gif ? Man asmeniskai pirmi metai kai esu siektiek paliestas grybomanijos lotuliukas.gif , tris kartus siais metais teko pagryvaut ir rugsejo vidury geriausias laimikis buvo, nors neitin gausus, kaip kad kolegoms cia isties sekes, na ir planavau si savaitgali nulekti iki Jonavos apylinkiu, bet pries kelias savaites is vis nebuvo grybu, todel netryskau dideliu optimizmu ir sysik, na po koleges posto vel atejo intriga, bet nezinau kuria kryptim nuo kauno leistis g.gif

QUOTE(vaidastep @ 2014 10 11, 18:06)
na jus ir saunuole  thumbup.gif  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Pulkaunykas @ 2014 10 11, 19:39)
sveiki, isties puikus laimikis, sveikinu smile.gif, na tik idomu kokiose apylinkese radot toki laimki  g.gif ? Man asmeniskai pirmi metai kai esu siektiek paliestas grybomanijos  lotuliukas.gif , tris kartus siais metais teko pagryvaut ir rugsejo vidury geriausias laimikis buvo, nors neitin gausus, kaip kad kolegoms cia isties sekes,  na ir planavau si savaitgali nulekti iki Jonavos apylinkiu, bet pries kelias savaites is vis nebuvo grybu, todel netryskau dideliu optimizmu ir sysik, na po koleges posto vel atejo intriga, bet nezinau kuria kryptim nuo kauno leistis  g.gif

taupykit kurą tongue.gif - ne vieną šimta km tektų sukarti į vieną pusę biggrin.gif , o dar atgal doh.gif
Atsakyti