Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

buvom sendien Juodmenoj. laimikis tai per abi mus 6zydukai ir vienas raudonvirsis-tvirtas, didelis, grazus ir visiskai sveikas biggrin.gif sakem ryt gal giliau eisim. ar auga dar kas?
Atsakyti
nea, šliapia ir šalta. blush2.gif be to ir auto nebeturiu grybavimo, geros nenoriu trinti žvirkeliu. blush2.gif
Atsakyti
atšilo - gal dar augs kas?..
Atsakyti
Jei nelis,rytoj palėksiu pasižvalgyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2014 10 09, 20:37)
Jei nelis,rytoj palėksiu pasižvalgyt tongue.gif

Aš irgi neiškesiu nepabandžiusi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Baikit taip gundyti doh.gif
Atsakyti
Auga auga thumbup.gif . Čia aš apie raudonikius. Vakar 2 viedriukus pririnkom, nuvežiau draugės mamai, nematytai 10 metų, tai vos neišvirto moteris wub.gif
Šiandien truputis jau mažiau (na nespėja jie mūsų grybavimo tempais dygti), bet vėl viedras - dovanų automechanikui - negaila. Sau turbūt nė 10% nepasilikom, kiek prigrybavom per sezoną - visi apdalinti, pradedant kaimynais, giminėmis, baigiant draugų žmonomis ir auomechanikais biggrin.gif

Žodžiu auga, varykit, šilta miške, net dabar +15 C, o dar lietutis wub.gif . IR ŽMONIŲ TIK VIENAS KITAS, nebėra masių thumbup.gif.
Mūsų šeima jau planuoja užsirašyti pas grybologą, o tai tampa nepagydoma manija. Kad ir šią savaitę jau 3 kartus buvom išsirovę į mišką wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Klaipėdos krašte visuomet drėgniau ir šilčiau,gal todėl taip dygsta?O man siurpraizas:susiruošiau miškan,geriu kavą,žvilgt pro langą-mašinos ratas-kaliošas gun_bandana.gif .
Atsakyti
žiūriu mūsų mašinos stipriai protestuoja prieš grybavimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 10 10, 10:49)
žiūriu mūsų mašinos stipriai protestuoja prieš grybavimą  biggrin.gif

Atsibodo jau joms miske stovet ir laukt kol pramogaujat miskuos lotuliukas.gif
Kai paskaitai cia pas jus tai uzeina noras ir man ,bet kadangi aplink arti ner misku tai apsiraminu ,butu arti tai neislaikyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 10 10, 10:29)
Atsibodo jau joms miske stovet ir laukt kol pramogaujat miskuos lotuliukas.gif
Kai paskaitai cia pas jus tai uzeina noras ir man ,bet kadangi aplink arti ner misku tai apsiraminu ,butu arti tai neislaikyciau biggrin.gif

Kad yra Neveronyse tų miškų, grybavau šiemet, bendradarbė dar praeitą savaitgalį grybavo, raudonviršių, lepšių rado. Ups... kad nesugundyčiau bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
NutuJezusmarija unsure.gif
ir masina nublizginta, ir guminiai jau rusy......
g.gif
Atsakyti