buvom sendien Juodmenoj. laimikis tai per abi mus 6zydukai ir vienas raudonvirsis-tvirtas, didelis, grazus ir visiskai sveikas sakem ryt gal giliau eisim. ar auga dar kas?
nea, šliapia ir šalta. be to ir auto nebeturiu grybavimo, geros nenoriu trinti žvirkeliu.
atšilo - gal dar augs kas?..
QUOTE(Teoleda @ 2014 10 09, 20:37)
Jei nelis,rytoj palėksiu pasižvalgyt
Aš irgi neiškesiu nepabandžiusi.
Baikit taip gundyti
Auga auga . Čia aš apie raudonikius. Vakar 2 viedriukus pririnkom, nuvežiau draugės mamai, nematytai 10 metų, tai vos neišvirto moteris
Šiandien truputis jau mažiau (na nespėja jie mūsų grybavimo tempais dygti), bet vėl viedras - dovanų automechanikui - negaila. Sau turbūt nė 10% nepasilikom, kiek prigrybavom per sezoną - visi apdalinti, pradedant kaimynais, giminėmis, baigiant draugų žmonomis ir auomechanikais
Žodžiu auga, varykit, šilta miške, net dabar +15 C, o dar lietutis . IR ŽMONIŲ TIK VIENAS KITAS, nebėra masių .
Mūsų šeima jau planuoja užsirašyti pas grybologą, o tai tampa nepagydoma manija. Kad ir šią savaitę jau 3 kartus buvom išsirovę į mišką
Šiandien truputis jau mažiau (na nespėja jie mūsų grybavimo tempais dygti), bet vėl viedras - dovanų automechanikui - negaila. Sau turbūt nė 10% nepasilikom, kiek prigrybavom per sezoną - visi apdalinti, pradedant kaimynais, giminėmis, baigiant draugų žmonomis ir auomechanikais
Žodžiu auga, varykit, šilta miške, net dabar +15 C, o dar lietutis . IR ŽMONIŲ TIK VIENAS KITAS, nebėra masių .
Mūsų šeima jau planuoja užsirašyti pas grybologą, o tai tampa nepagydoma manija. Kad ir šią savaitę jau 3 kartus buvom išsirovę į mišką
žiūriu mūsų mašinos stipriai protestuoja prieš grybavimą
QUOTE(Lerikyte @ 2014 10 10, 10:49)
žiūriu mūsų mašinos stipriai protestuoja prieš grybavimą
Atsibodo jau joms miske stovet ir laukt kol pramogaujat miskuos
Kai paskaitai cia pas jus tai uzeina noras ir man ,bet kadangi aplink arti ner misku tai apsiraminu ,butu arti tai neislaikyciau
QUOTE(vaidastep @ 2014 10 10, 10:29)
Atsibodo jau joms miske stovet ir laukt kol pramogaujat miskuos
Kai paskaitai cia pas jus tai uzeina noras ir man ,bet kadangi aplink arti ner misku tai apsiraminu ,butu arti tai neislaikyciau
Kad yra Neveronyse tų miškų, grybavau šiemet, bendradarbė dar praeitą savaitgalį grybavo, raudonviršių, lepšių rado. Ups... kad nesugundyčiau
NutuJezusmarija
ir masina nublizginta, ir guminiai jau rusy......
ir masina nublizginta, ir guminiai jau rusy......