Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(Emperatriz @ 2014 09 30, 12:19)
skubiai reikia patarimo ką daryti su tais poniabudzių kiaušiniais. Radom kokių 50. Jei pilsiu juos degrine tai mažiausiai 3l reikės  doh.gif - prasigersiu  biggrin.gif
gal džiovinti galima?  g.gif bet kaip? pjaustyti ar cielus tuos kiaušinius?  g.gif dar paskaičiau kad sveika labai žalią suvalgyti. Ar kas ragavote?  bigsmile.gif

1. Įsitikinkit, kad tikrai tai JŲ kiaušiniai. Vienais metais draugai mums atvilko pasigirti kibirėlį kiaušinių, tik velniai žino kokio grybo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 09 30, 14:27)
1. Įsitikinkit, kad tikrai tai JŲ kiaušiniai. Vienais metais draugai mums atvilko pasigirti kibirėlį kiaušinių, tik velniai žino kokio grybo  biggrin.gif

tikrai. paragavau puse, tai neskanus doh.gif su grietine ir druska tai dar galima valgyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emperatriz: 30 rugsėjo 2014 - 13:55
QUOTE(Emperatriz @ 2014 09 30, 12:19)
skubiai reikia patarimo ką daryti su tais poniabudzių kiaušiniais. Radom kokių 50. Jei pilsiu juos degrine tai mažiausiai 3l reikės  doh.gif - prasigersiu  biggrin.gif
gal džiovinti galima?  g.gif bet kaip? pjaustyti ar cielus tuos kiaušinius?  g.gif dar paskaičiau kad sveika labai žalią suvalgyti. Ar kas ragavote?  bigsmile.gif

MB valgė,man kažkaip -ne. ax.gif Susidžiovinusi buvau pernai džiovyklėje,kiek skaičiau sveika džiovintus padėti kambaryje,valo orą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 09 29, 14:22)
siek tiek vaizdu is misko wink.gif

ui, koks baravykų grožis wub.gif wub.gif wub.gif

Ragų panašių ir aš esu radus, tik mažesnių. Ale kai po vieną, tai kažkaip jokio pritaikymo nesugalvojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2014 09 30, 18:55)
MB valgė,man kažkaip -ne. ax.gif Susidžiovinusi buvau pernai džiovyklėje,kiek skaičiau sveika džiovintus padėti kambaryje,valo orą. g.gif

O tai ką su džiovintais darėte? rolleyes.gif Negi tik orui valyti? g.gif As irgi pridėjau 3 padėkliukus džiovyklėlėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 09 29, 17:51)
*****, sugedo mano senutė grybavimo mašina.  unsure.gif

gal nedidelis gedimas?..
Aš irgi turiu senuką džipuką važinėjimui po miškus - nu baisiai gaila būtų, jei sugestų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2014 09 29, 18:08)
Oho thumbup.gif Net nežinau,kuriuo laimikiu labiau džiaugčiausi biggrin.gif O kur tokie gražuoliukai auga?Buvau porai valandų palėkusi voveruškų,apie 3 litrus surinkau ir dvikybį  baravyką rudagalvį gražuolį išsiroviau.Bet tik tas vienas vienintelis našlaitis ir pasitakė...

QUOTE(Lerikyte @ 2014 09 29, 18:51)
Evva,kada tą grobį radot?
bigsmile.gif

*****, sugedo mano senutė grybavimo mašina.  unsure.gif

aciu visoms uz pagirimus , pries kelias savaites veiksmas buvo .
miskai aplink Moletus , pirma kart buvau , draugu uzrodytos vietos . Per keleta val. 60 baravyku +kiti grybai ( kalbu tik apie savo laimiki is pilnos masinos grybautoju ) , beje tai buvo sekmadienis ,kai lyg turetu but viskas ir nugrybauta , gal aptikom slapta zmogaus nepaliesta vietele biggrin.gif
.....................
o dabar durnas klausymas doh.gif

ar galeciau neseniai saldytus baravykus atitirpint ir bandyt isdziovint orkaitei ? g.gif
(grybus , isvaliau , graziai supjausciau ir uzsaldziau visus , kur protas buvo doh.gif , visas saldyklis grybuose ,dabar neturiu vietos saldymui kitu gerybiu uogos ,darzoves ir t.t. . )

Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 10 01, 11:06)
aciu visoms uz pagirimus , pries kelias savaites veiksmas buvo .
.....................
o dabar durnas klausymas  doh.gif

ar galeciau neseniai saldytus baravykus  atitirpint ir bandyt isdziovint orkaitei ?  g.gif
(grybus , isvaliau , graziai supjausciau ir uzsaldziau  visus , kur protas buvo  doh.gif , visas saldyklis grybuose ,dabar neturiu vietos saldymui kitu gerybiu uogos ,darzoves  ir t.t. . )

Nemanau. Atšildyti grybai greit genda. O išdžiūsta maždaug per parą. Aš nerizikuočiau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 09 30, 21:53)
gal nedidelis gedimas?..
Aš irgi turiu senuką džipuką važinėjimui po miškus - nu baisiai gaila būtų, jei sugestų  doh.gif

rimtas unsure.gif trūko pagr diržas...

QUOTE(Vėta @ 2014 10 01, 13:16)
Nemanau. Atšildyti grybai greit genda. O išdžiūsta maždaug per parą. Aš nerizikuočiau.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 09 29, 14:22)
siek tiek vaizdu is misko wink.gif

Kokie baravykai, - o jau tas ragas!!! biggrin.gif thumbup.gif
Ašai tai iš virusų vis dar kapanojuosi, - svajonėse tie grybai, miškai... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 01 spalio 2014 - 16:03
QUOTE(Emperatriz @ 2014 09 30, 21:48)
O tai ką su džiovintais darėte?  rolleyes.gif Negi tik orui valyti?  g.gif As irgi pridėjau 3 padėkliukus džiovyklėlėj smile.gif

As tik orui padeliojau valyti. ax.gif
Atsakyti
turbūt po šalnos jau negalima rinkti grybų? g.gif
Atsakyti