Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(Emperatriz @ 2014 09 29, 12:21)
buvau radusi 4, net negalvojau kad naudinga  doh.gif . O kurią reikia imti, su balta galva ar su juoda? smile.gif

Matosi, kad nelabai nujaučiat apie ką kalba ax.gif . Pirma paskaitykit rusų staipsnius, o po to dar paaiškės, kad jums nei baltos, nei juodos galvos nereikia biggrin.gif

4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar šviečiausi šia tema biggrin.gif . Reikia ieškoti to "kiaušinio". Galvoju, gal nemokam ieškoti, kad nerandam (nors, tiesą sakant ir neieškojom). Bet su vyru nusprendėm, jog jei jau augtų, tai būtume radę suaugusių.
Atsakyti
siek tiek vaizdu is misko wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
ir dovanele ...ragai..gal nuo kokio elnio g.gif ..realiai laaaabai grazus wink.gif))
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 09 29, 15:22)
ir dovanele ...ragai..gal nuo kokio elnio  g.gif  ..realiai laaaabai grazus wink.gif))
user posted image

Super radinys thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 29 rugsėjo 2014 - 14:28
Oho thumbup.gif Net nežinau,kuriuo laimikiu labiau džiaugčiausi biggrin.gif O kur tokie gražuoliukai auga?Buvau porai valandų palėkusi voveruškų,apie 3 litrus surinkau ir dvikybį baravyką rudagalvį gražuolį išsiroviau.Bet tik tas vienas vienintelis našlaitis ir pasitakė...
Atsakyti
Evva,kada tą grobį radot?
bigsmile.gif

*****, sugedo mano senutė grybavimo mašina. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2014 09 29, 13:27)
Vakar šviečiausi šia tema  biggrin.gif . Reikia ieškoti to "kiaušinio". Galvoju, gal nemokam ieškoti, kad nerandam (nors, tiesą sakant ir neieškojom). Bet su vyru nusprendėm, jog jei jau augtų, tai būtume radę suaugusių.

BINGO !!! Ieškoti reikia žemėje. Gaila, neturim šuns, užuodžiančio šiuos "triufelius".
QUOTE(evvva @ 2014 09 29, 15:22)
ir dovanele ...ragai..gal nuo kokio elnio  g.gif  ..realiai laaaabai grazus wink.gif))

Ogo blink.gif , kaip įdomu thumbup.gif . Mano miškuos kaži, ar yra elnių g.gif , briedžių mačiau o ir jų minų pilna, šernų nnnnnn, danielių nnnn. Ragų - nulis.
Šiandien vėl pilnas "tazikas" gavosi raudonikių, na vakar tikrai tas vietas žiūrėjau, stebeilėjau - nebuvo (kas buvo - nurinkta), o šiandien - yra vėl bigsmile.gif . Šiltos naktus, paliję gerai, dienos saulėtos - auga gerai. Ai, dar gyvtę kažkokią tikrą mačiau - stora, riebi. Sustojau į raštą įsižiūrėti, pažiūrėti, o gal su geltonomis ausimis, tai toji nusprendė šnypšti ir galvą kelti, fear.gif , ėjau šalin... Pagooglinau - angis.
Gera miške wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 29 rugsėjo 2014 - 19:23
QUOTE(syri @ 2014 09 29, 13:15)
Matosi, kad nelabai nujaučiat apie ką kalba  ax.gif . Pirma paskaitykit rusų staipsnius, o po to dar paaiškės, kad jums nei baltos, nei juodos galvos nereikia  biggrin.gif

4u.gif  mirksiukas.gif

na vienur tuos kiaušinius kitur štai juodas galvas merkia https://www.youtube....h?v=ahrVtkAt3nM g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2014 09 29, 20:46)
na vienur tuos kiaušinius kitur štai juodas galvas merkia https://www.youtube....h?v=ahrVtkAt3nM  g.gif

Na, kiekvienas kaimas turi savo kvailį, kaip ir čia filmuko herojus yra smile.gif . "Maistingoji" dalis - sveikas kiaušinis, nežydintis.
Atsakyti
evvva, visi vaizdai ir dovanėlė nerealūs wub.gif
Buvau sekmadienio popietę miške. Šiaip smagu, bet.... Visai viena, šernų šviežiai priknista, nu niekaip neatsikratau baimės, kažkaip nejauku buvo. Pas mus antro kelmučių dygimo matyt nebuvo, labai sausa. Kilimai senų, neimamų kelmučių, baravyka seniuką radau tik vieną, keletas gražių raudonikių ir lepšiukų, labai daug lepšių ir raudonikių peraugusių. Aš kaip ir atsisveikinau su mišku, matyt viskam savas laikas, nes ūpo kaip ir nebėra smile.gif
Atsakyti
skubiai reikia patarimo ką daryti su tais poniabudzių kiaušiniais. Radom kokių 50. Jei pilsiu juos degrine tai mažiausiai 3l reikės doh.gif - prasigersiu biggrin.gif
gal džiovinti galima? g.gif bet kaip? pjaustyti ar cielus tuos kiaušinius? g.gif dar paskaičiau kad sveika labai žalią suvalgyti. Ar kas ragavote? bigsmile.gif
Atsakyti
Pasidalinti su kolegomis grybautojais biggrin.gif . Norėčiau ir nusipirkti pabandymui kokį.
Atsakyti