Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(Lerikyte @ 2014 09 23, 14:22)
nieko baisaus grybai sveika, skanu,naudinga ir labai labai mažai kalorijų 100 gr berods tik 40.

PErnai rugpjūčio pabaigoj buvo šalčiau nei dabar, su pirštinėm grybaudavau ir dygo baravykai, o taip šalta būdavo,kad nagus gėlė

biggrin.gif drinks_cheers.gif

Tada geros žinio dėl dygimo 4u.gif
- kaip laukiu "naujos grybų bangos" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 23 rugsėjo 2014 - 15:53
QUOTE(rastafarinas @ 2014 09 23, 16:38)
biggrin.gif  drinks_cheers.gif 

Tada geros žinio dėl dygimo  4u.gif
- kaip laukiu "naujos grybų bangos"  biggrin.gif

negeros žinios tuom,kad šiandien buvo šalna unsure.gif nedidelė, bet buvo..
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 09 24, 09:53)
negeros žinios tuom,kad šiandien buvo šalna  unsure.gif nedidelė, bet buvo..

Ir pas mus buvo kad ją kur ..... doh.gif
Atsakyti
Nieko, tokia šalna dar baika, kad tik didesniu artimiausiu metu nebūtų, nes grybų dar yra smile.gif Vakar su tėčiu patikrinom savo raudonikynus, tikėjomės, kaip jis sakė"uždarymą miško padaryt", bet turbūt dar neuždarėm, nes radom daug raudonikių ir mažų, ir didelių ir tokių visai "keptuvinių". Jei baisesnių šalnų nesulauksim, tai po kelių dienų bandysim vėl "uždaryt" grybavimą biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=Valentina27,2014 09 24, 13:27]
Nieko, tokia šalna dar baika, kad tik didesniu artimiausiu metu nebūtų, nes grybų dar yra smile.gif Vakar su tėčiu patikrinom savo raudonikynus, tikėjomės, kaip jis sakė"uždarymą miško padaryt", bet turbūt dar neuždarėm, nes radom daug raudonikių ir mažų, ir didelių ir tokių visai "keptuvinių". Jei baisesnių šalnų nesulauksim, tai po kelių dienų bandysim vėl "uždaryt" grybavimą biggrin.gif

wub.gif grazu,ar kitokie auga grybai ar tik raudonikiai?
Atsakyti
Valentina thumbup.gif
Atsakyti
Auga ir kiti grybai. Baravykų nedaug radom apie 30 per abu (pusė motininių, pusė mažiukų), lepšiukų tai tikrai daug matėm, ruduokių, žaliuokių, raudonagalvių baltikų irgi nemažai "tiltų" praėjom, o kelmučių, tai nemoku apsakyt koks kiekis, kur tik koks kelmas arba taip puvėkas, tai tirštai jų visur kaip prisėta biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi šiandien buvau miškr,vienintelė grybautoja ir miškininkas.Net keista,kad aš tik viena buvau.Su voveryte pakalbėjome,susirinkau sunkiai paskutinius,manau raudonikius.Kelmučių tai pilnas miškas,manau prasidėjo antras dygimas. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Buvom ir mes.Per abu du artypilniai krepšiai raudonikių ir apie 10 baravykų,Mažiukus tik 2 radome,sveiki,stori,rudagalviai.Lepšiukų praktiškai nėra,o kelmučių tai tikrai pilna,bet kažkokie patižę po lietaus,nerinkome.O šiaip grynas ruduo miške 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentina27 @ 2014 09 24, 11:27)
user posted image

drinks_cheers.gif Duok Dieve smile.gif . O šiaip orai žada geri būt (pagal meteo.lt), tai, na, hm, turėkime vilties 4u.gif biggrin.gif
O kokie gražūs raudonikiai, ypač, kad jie dideli thumbup.gif Norėč tokį rast. rolleyes.gif

QUOTE(IngridaB @ 2014 09 24, 17:35)
Aš irgi šiandien buvau miškr,vienintelė grybautoja ir miškininkas.Net keista,kad aš tik viena buvau.Su voveryte pakalbėjome,susirinkau sunkiai paskutinius,manau raudonikius.Kelmučių tai pilnas miškas,manau prasidėjo antras dygimas. bigsmile.gif  bigsmile.gif

Tai čia LABAI GERAI biggrin.gif (viena miške; ramybė brunette.gif ) O dar voverytė - kai vienas vaikštai, smagu - gyvūnelių pamatai iš arti (na, čia ne apie kokius vilkus ar šernus, tpfu tpfu tfpu smile.gif)
- Pranašaukit, pranašukit antrą dygimą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 24 rugsėjo 2014 - 21:10
Važiuosim grybaut. Tiesiog svaigstu, kai pagalvoju apue storakočius raudonikius wub.gif
Atsakyti
Vakar radom dvi pintines raudonikių, pas mus tik jie dygsta,kiti grybai atrodo į žemę sulindo.
Atsakyti