Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(Ievukinas @ 2014 09 14, 11:36)
cia vakar dienos laimikis Sakiuose
o cia trumpas pasivaisciojimas pries dvi savaites Jonavos rAJ.
Gražūs grybukai bigsmile.gif
QUOTE(Teoleda @ 2014 09 14, 14:48)
aš džiovinu ant grotelių,vyras dar porą padarė iš paprasto tinklo.o kai nebetelpa ir dedu į skardą,tiesiu rudą kepimo popierių ir nekimba tuomet.ant balto kažkodėl kimba.
Ačiū, bandysiu dėti tą rudą kepimo popierių aciuks.gif
QUOTE(Vėta @ 2014 09 14, 17:21)
Šiandien savo laimikiais nesigirsiu, kelsiu tik vaizdus iš miško. Nuotykis miške. O dabar vaizdai iš miško:
user posted image
Kokie nuostabūs vaizdai wub.gif wub.gif wub.gif
Šioje foto iš pradžių man pasirodė, kad čia kokia tai balta statula biggrin.gif
Pamačiusi vilką matomai aš iš siaubo suakmenėčiau user posted image biggrin.gif
QUOTE(rastafarinas @ 2014 09 14, 19:03)
Nu skanumas tai NEREALUS  thumbup.gif
Su skania vakariene user posted image
QUOTE(saintlina @ 2014 09 14, 22:19)
Pas mus miške jau tik pasivaikščiot.. baravykai nebedygsta, tik užsilikusius rinkau, didelius. Ir šilbaravykius.
Kalpokų marios, bet nerinkau. Kažkaip po baravykų bumo kalpokų visai nebesinori  smile.gif
Mes kalpokiukų pripjovėm visą krepšiuką, draugai bais mėgsta, tai bus išdalinti biggrin.gif
Atsakyti
Buvau vakar,bet jau psio....5 užsilikę baravykai ir apie 30 raudonikių.Dygimas sustojęs net musmirių,gruzdų.Kelmučiai peraugę,labai norint galima pasirinkti,bet po baravykų irgi nekyla ranka biggrin.gif Geras sezonas buvo,labai geras ir smagus,tik,gaila,trumpas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2014 09 14, 17:21)
Vilką? Šmėstelėjo siluetas, žiūriu už dvidešimties metrų vilkas. Taip pat žiūri į mane. Na, galvoju, vasarą

wow.....

pas mus dygimas irgi sustojo, baravykai išvis iškeliavo iš miško.
Atsakyti
Taip, miskas jau istustejo unsure.gif As vakar tik viena baravyka radau. Kalpokus tiesa, gali vezimu vesti, bet siaip viskas. Tiesa jau zaliuokiu vakar kelias radau, reikiasi sezonas tikrai i pabaiga cool.gif
Atsakyti
Mums tai dar ne sezono pabaiga, oi laukia rimtas grybavimas dar biggrin.gif
Lauktos žaliuokės pradės eiti į trasą bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2014 09 15, 09:07)
Lauktos žaliuokės pradės eiti į trasą  bigsmile.gif

o aš tų tikrųjų, žalių, žaliuokių randu mažai. Matyt, nežinau vietų, kur jos auga. O tų kitų, podzeliankų, kaip pas mus vaidina, nerenku, nes bijau su šungrybiu sumaišyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2014 09 14, 18:
[url=http://www.part.lt/perziura/61a089b0157989746b4aa76eb3f7e70c210.JPG)

O kas sitoj nuotraukoj?
Atsakyti
Kukurdvelkis biggrin.gif .
Atsakyti
Niekead nerinkus nei macius as tu zelionku,gal apsviesit kas ? ka is ju darot ? ar vertingas jis ? nes girdet girdejau daug ,bet rinkt nei ragaut neteko blush2.gif
Atsakyti
O aš netoli Varėnos užtikau va tokias "smegenis". Kiek žinau jos retos ir saugomos.
user posted image

Ir dar įdomu būtų sužinot, kas čia per grybai.
Valgomi, saugomi? Maždaug delno dydžio.
user posted image
Atsakyti
[quote=waidoshele,2014 09 15, 11:21]
<!--QuoteBegin-Vėta+2014 09 14, 18:
[url=http://www.part.lt/perziura/61a089b0157989746b4aa76eb3f7e70c210.JPG--><div class='quotetop'>QUOTE(Vėta @ 2014 09 14, 18:
[url=http://www.part.lt/perziura/61a089b0157989746b4aa76eb3f7e70c210.JPG)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->user posted image[/url]

[/quote]

O kas sitoj nuotraukoj?
[/quote]
elektros lemputė lotuliukas.gif ...
Atsakyti
Toleda, thumbup.gif .
Atsakyti