Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(audryta @ 2014 09 12, 21:32)
vo. krastiete bigsmile.gif mes i gaiziunus varysim ryt bigsmile.gif

ir as ir as is ten kilus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2014 09 12, 20:32)
vo. krastiete bigsmile.gif mes i gaiziunus varysim ryt bigsmile.gif

jetau kaip noriu grybauti,be proto visai,galeciau miske kiauras dienas but,turiu foto bet neiseina ikelti kazkodel,galvoju kur pagrybauti,palei namus i miska nuejom tai 30 baravyku,kibiras zydu,pintine lepsiu,raudonikiu,makaviku ir silbaravikiu,ir neuztenka noriu darrrrrrrrrr!!!!
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 09 12, 21:44)
ir as ir as is ten kilus  lotuliukas.gif

oba, dar viena bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal meetuka miske? lotuliukas.gif
QUOTE(Ievukinas @ 2014 09 12, 22:11)
jetau kaip noriu grybauti,be proto visai,galeciau miske kiauras dienas but,turiu foto bet neiseina ikelti kazkodel,galvoju kur pagrybauti,palei namus i miska nuejom tai 30 baravyku,kibiras zydu,pintine lepsiu,raudonikiu,makaviku ir silbaravikiu,ir neuztenka noriu darrrrrrrrrr!!!!

man JAU dabar naguis niezti doh.gif lotuliukas.gif per visa gyvenima savo grybavimus galiu ant vienos rankos suskaiciuot biggrin.gif nu dabar kas igele, kad vien grybai galvoj doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik kazi kaip seksis. truputi ranka nusiplikiau. tinsta ta vieta doh.gif nuo ziplumo vaistu nera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 12 rugsėjo 2014 - 21:53
QUOTE(audryta @ 2014 09 12, 23:51)
oba, dar viena  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gal meetuka miske? lotuliukas.gif

man JAU dabar naguis niezti doh.gif  lotuliukas.gif per visa gyvenima savo grybavimus galiu ant vienos rankos suskaiciuot biggrin.gif nu dabar kas igele, kad vien grybai galvoj doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tik kazi kaip seksis. truputi ranka nusiplikiau. tinsta ta vieta doh.gif nuo ziplumo vaistu nera biggrin.gif

aga neblogai but meetukas miske lotuliukas.gif
man zinokit lygiai tas pats su tuo grybavimu doh.gif nu jau nereikia tu grybu nu ,jau prisiekiu kad jau dabar paskutinis kartas ,o ant kitos dienos jau mintys sukasi kaip cia nusirovus i koki miska lotuliukas.gif GRYBOMANIJA-uzpuole SOS lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien buvo puikus oras grybavimui, tik dabar baigėm tvarkyti grybukus rolleyes.gif
Miške pilna visokių grybukų, čia tik mano šiandien prigrybauti "rimtesnių" grybukų krepšiukai:
user posted image

O čia vaizdai iš miško:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 09 12, 23:30)
aga neblogai but meetukas miske lotuliukas.gif
man zinokit lygiai tas pats su tuo grybavimu  doh.gif nu jau nereikia tu grybu nu ,jau prisiekiu kad jau dabar paskutinis kartas ,o ant kitos dienos jau mintys sukasi kaip cia nusirovus i koki miska lotuliukas.gif GRYBOMANIJA-uzpuole SOS lotuliukas.gif
thumbup.gif
pas mane uzsudytu ziemai jau kokie 5litrai. ale nu mazai. va kava isgeriu ir varysiu brolio. nori kartu grybaut lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 13 rugsėjo 2014 - 06:08
fukse vaizdai pasaka.

Bet koks šis ruduo fantastiškas, oras nerealus. PErnai tokiu laiku jau viską šalnos pakandę buvo doh.gif
Atsakyti
FUKSE,tie baravykai samanose,tai kaip pačioj pradžioj grybavimo-kur pažvelgsi,ten kepurė thumbup.gif Grybavau tik ketvirtadienį,baravykų apie 50,keletas mažesnių,o šiaip tokie patys tie-sprindiniai,daug raudonikių,apie kelmučius net nekalbu....kilimai ir medžiai iki pusės apjuosti.Savaitgalis paliktas pasigrožėti jūsų radiniais smile.gif .Negaliu grybaut,kaI prie kiekvieno medžio sisioja,prie kiekvieno keliuko valgo ir rėkauja kaip varovai schmoll.gif ...Pirmadienį susirinksiu,kas bus palikta (jei bus biggrin.gif )
Atsakyti
Šiandien su reikalais anksti važiavau miestu,vien grybautojai su kibirais. biggrin.gif biggrin.gif
Sutvarkome reikalus ir važiuojame sodybon,na kaip neprabėgsime savo miškeliu?Jokių nerinksiu grybų,jei tik rasiu baravykų ir raudonikių.Visų kitų sotūs. ax.gif
Atsakyti
Fukse, wub.gif . O kas paskutinėje nuotraukoje? Žvynabudės? Ar musmirės.
Grybų nebereikia, bet į mišką noriu. Ryt važiuosim. Kaip sakiau vyrui, tik pasivaikščiosim, grynu oru pakvėpuosim, na ir pačius gražiausius baravykus susirinksim. Bet kaži kaip bus biggrin.gif . O jei pasitaikys mažų raudonikučių, o jei guočių pulkelis? g.gif
Atsakyti
Gryztam su taxi nuo pervazos. Diedukas jau nebepaeina ir ne kazi ka radom. O draugai su masina buvo tai 4kibirus zydu ir gruzdu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 13 rugsėjo 2014 - 13:20
Kaip kažkas komentavo ten, kur nežiūrėsite - "Silpnų nervų grybautojams nežiūrėti" biggrin.gif
Nežiūrėti ČIA biggrin.gif

Ai, dedu čia tą stebuklą smile.gif
user posted image

QUOTE(ErikaN @ 2014 09 11, 15:35)
Sios dienos derlius

QUOTE(fukse @ 2014 09 13, 00:37)

Kokie faini laimikiai thumbup.gif O jau kašučių gražumai 4u.gif

Aš seniai jau buvau, bet kolegė pasakojo, kad dysgta apie Kauną, link Lapių pusės, kur sodai, po tuos miškelius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 13 rugsėjo 2014 - 13:53