Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

truputis vaizdų

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Saintlina,nuostabūs vaizdai thumbup.gif Tokiame miške nemokėčiau grybauti,man medžių per mažai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikiausi grybai pasaulyje biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2014 09 09, 15:08)
Saintlina,nuostabūs vaizdai thumbup.gif Tokiame miške nemokėčiau grybauti,man medžių per mažai biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir del vaizdu, ir del misko, turbut nieko nerasciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2014 09 09, 14:08)
Tokiame miške nemokėčiau grybauti,man medžių per mažai biggrin.gif

o aš lapuočiuose išvis grybų nematau biggrin.gif
Nors šitose samanose irgi reik priprast matyt.
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2014 09 09, 14:09)
Sveikiausi grybai pasaulyje biggrin.gif

niam niam wub.gif wub.gif
Buvau, beje, panašų kupstą tikrų baravykiukų šiemet radusi. Bet mažų dar visai. Nufotkint nesugalvojau doh.gif Kitą dieną, žinoma, tuščia jau toj vietoj buvo..
Atsakyti
Labai labai vaizdai Saintlinos wub.gif
Oi liga tas grybavimas doh.gif Kasdien i miska lekiu, vis neiskenciu, bet guodziu save, kad ne toks jau ir ilgas tas grybu sezonas ax.gif
Siandien su mazyliu uzejom grybu bigsmile.gif Per nepilna valanda pilnas krepsas baravyku bigsmile.gif
O jus, grybautojos, turit tokias savo vieteles, kurias truks plis reikia patikrinti? Bent pas mane tokia yra ir labai nusimenu, kai randu prasieita kazkieno doh.gif Vaziavau siandien iki jos keleta kilometru ir radau viska isdraskyta, grazuolius sungrybius isspardytus, baravykus gabalais ispjaustytus ir ismetytus, maziuliukus ismindytus verysad.gif Oi kiaules verysad.gif Dar piknika salia pasidare, siuksliu primete verysad.gif Nu baisiai pikta buvau biggrin.gif Nesuprantu zmoniu visiskai kartais verysad.gif
Beje, man labiausiai pasiteisines grybu ruosimo budas - grybu miltai thumbup.gif Susidziovinu ivairius grybus labai labai sausai ir su kavamale susimalu, tinka i viska (cenakus, kotletus, sriubas ir kur tik as ju nededu).
Ataskaita is Nemencines smile.gif grybai dygsta, jau labai ivairiu miske pilna bei pasirode kalpokai, grazus ir sveiki thumbup.gif Pati as ju nemegstu, bet tevo seimyna juos vertina, tai pripjaunu kai netingiu ax.gif
Beje, gal zinot kiek dabar baravykai aplink Vilniu kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B'ena: 09 rugsėjo 2014 - 15:16
QUOTE(B'ena @ 2014 09 09, 15:14)

O jus, grybautojos, turit tokias savo vieteles, kurias truks plis reikia patikrinti? Bent pas mane tokia yra ir labai nusimenu, kai randu prasieita kazkieno  doh.gif  Vaziavau siandien iki jos keleta kilometru ir radau viska isdraskyta, grazuolius sungrybius isspardytus, baravykus gabalais ispjaustytus ir ismetytus, maziuliukus ismindytus  verysad.gif  Oi kiaules  verysad.gif  Dar piknika salia pasidare, siuksliu primete  verysad.gif  Nu baisiai pikta buvau  biggrin.gif 

be abejo, turiu smile.gif Tik kol visas tas vieteles patikrinu, geras pusdienis praeina biggrin.gif

Aha, baisiai pikta ir man dėl tokių parazitų doh.gif Išvis nesuprantu - kodėl būtinai praeinant reikia nuspirti musmirę? Ar praeiti trukdo? Toks grožis man jos wub.gif
Apie miško šiukšlintojus išvis žodžių neturiu doh.gif

Ai, mačiau pamiškėj visą krūvą ūmėdžių išverstų. Matyt, prisipjovė kažkas visą krepšį, o paskui kažkodėl persigalvojo. Gal sumąstė, kad musmirės? Nes visos raudonos buvo biggrin.gif
Atsakyti
Saintlina vaizdai nuostabus wub.gif pas mus kazkodel tokiuose miskuose neauga ,tik po eglaitem ar krumynuos ,o kur tik samanos nieko ner ,nors tokiu graziu misku ner pas mus schmoll.gif
Atsakyti
pas mus po eglaitėm irgi auga, kur visai samanų nėr. Bet ir tokiose samanose auga. Tik pamatyt nelengva, samanos didelės - neretai išlindęs būna mažas kraštelytis kepurės, o ištrauki didžiausią baravyką.
Užtat vaikščioti po tokį mišką neapsakomas malonumas wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif kokios salygos pas jus patekt? ax.gif

is manes nelabai kokia grybautoja, nes nepazystui as ju doh.gif blush2.gif buvom vakar su dieduku grybauti tai pririnkom du kibirus ivairiu grybu. ketvirtadieni bandysiu viena sliaust i netoliese esanti miskeli. pilna umedziu garduoliu ar baltuju gruzdu. man jie abu panasus biggrin.gif ju va pas mus tam miskeli nors vezimu vesk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2014 09 09, 19:07)
sveikos 4u.gif kokios salygos pas jus patekt? ax.gif

neužrakinta pas mus biggrin.gif Va užėjot ir patekot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 09 09, 20:33)
neužrakinta pas mus  biggrin.gif  Va užėjot ir patekot  smile.gif

tai gerai biggrin.gif pabandysiu poryt tu baltu plotelius pafotkint. vakar per keleta minuciu pririnkau pilna kibira smile.gif zodziu, uzsikreciau nepagydomai lotuliukas.gif
Atsakyti