truputis vaizdų
Sveikiausi grybai pasaulyje
QUOTE(Teoleda @ 2014 09 09, 15:08)
Saintlina,nuostabūs vaizdai Tokiame miške nemokėčiau grybauti,man medžių per mažai
ir del vaizdu, ir del misko, turbut nieko nerasciau
QUOTE(Teoleda @ 2014 09 09, 14:08)
Tokiame miške nemokėčiau grybauti,man medžių per mažai
o aš lapuočiuose išvis grybų nematau
Nors šitose samanose irgi reik priprast matyt.
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2014 09 09, 14:09)
Sveikiausi grybai pasaulyje
niam niam
Buvau, beje, panašų kupstą tikrų baravykiukų šiemet radusi. Bet mažų dar visai. Nufotkint nesugalvojau Kitą dieną, žinoma, tuščia jau toj vietoj buvo..
Labai labai vaizdai Saintlinos
Oi liga tas grybavimas Kasdien i miska lekiu, vis neiskenciu, bet guodziu save, kad ne toks jau ir ilgas tas grybu sezonas
Siandien su mazyliu uzejom grybu Per nepilna valanda pilnas krepsas baravyku
O jus, grybautojos, turit tokias savo vieteles, kurias truks plis reikia patikrinti? Bent pas mane tokia yra ir labai nusimenu, kai randu prasieita kazkieno Vaziavau siandien iki jos keleta kilometru ir radau viska isdraskyta, grazuolius sungrybius isspardytus, baravykus gabalais ispjaustytus ir ismetytus, maziuliukus ismindytus Oi kiaules Dar piknika salia pasidare, siuksliu primete Nu baisiai pikta buvau Nesuprantu zmoniu visiskai kartais
Beje, man labiausiai pasiteisines grybu ruosimo budas - grybu miltai Susidziovinu ivairius grybus labai labai sausai ir su kavamale susimalu, tinka i viska (cenakus, kotletus, sriubas ir kur tik as ju nededu).
Ataskaita is Nemencines grybai dygsta, jau labai ivairiu miske pilna bei pasirode kalpokai, grazus ir sveiki Pati as ju nemegstu, bet tevo seimyna juos vertina, tai pripjaunu kai netingiu
Beje, gal zinot kiek dabar baravykai aplink Vilniu kainuoja?
Oi liga tas grybavimas Kasdien i miska lekiu, vis neiskenciu, bet guodziu save, kad ne toks jau ir ilgas tas grybu sezonas
Siandien su mazyliu uzejom grybu Per nepilna valanda pilnas krepsas baravyku
O jus, grybautojos, turit tokias savo vieteles, kurias truks plis reikia patikrinti? Bent pas mane tokia yra ir labai nusimenu, kai randu prasieita kazkieno Vaziavau siandien iki jos keleta kilometru ir radau viska isdraskyta, grazuolius sungrybius isspardytus, baravykus gabalais ispjaustytus ir ismetytus, maziuliukus ismindytus Oi kiaules Dar piknika salia pasidare, siuksliu primete Nu baisiai pikta buvau Nesuprantu zmoniu visiskai kartais
Beje, man labiausiai pasiteisines grybu ruosimo budas - grybu miltai Susidziovinu ivairius grybus labai labai sausai ir su kavamale susimalu, tinka i viska (cenakus, kotletus, sriubas ir kur tik as ju nededu).
Ataskaita is Nemencines grybai dygsta, jau labai ivairiu miske pilna bei pasirode kalpokai, grazus ir sveiki Pati as ju nemegstu, bet tevo seimyna juos vertina, tai pripjaunu kai netingiu
Beje, gal zinot kiek dabar baravykai aplink Vilniu kainuoja?
QUOTE(B'ena @ 2014 09 09, 15:14)
O jus, grybautojos, turit tokias savo vieteles, kurias truks plis reikia patikrinti? Bent pas mane tokia yra ir labai nusimenu, kai randu prasieita kazkieno Vaziavau siandien iki jos keleta kilometru ir radau viska isdraskyta, grazuolius sungrybius isspardytus, baravykus gabalais ispjaustytus ir ismetytus, maziuliukus ismindytus Oi kiaules Dar piknika salia pasidare, siuksliu primete Nu baisiai pikta buvau
be abejo, turiu Tik kol visas tas vieteles patikrinu, geras pusdienis praeina
Aha, baisiai pikta ir man dėl tokių parazitų Išvis nesuprantu - kodėl būtinai praeinant reikia nuspirti musmirę? Ar praeiti trukdo? Toks grožis man jos
Apie miško šiukšlintojus išvis žodžių neturiu
Ai, mačiau pamiškėj visą krūvą ūmėdžių išverstų. Matyt, prisipjovė kažkas visą krepšį, o paskui kažkodėl persigalvojo. Gal sumąstė, kad musmirės? Nes visos raudonos buvo
Saintlina vaizdai nuostabus pas mus kazkodel tokiuose miskuose neauga ,tik po eglaitem ar krumynuos ,o kur tik samanos nieko ner ,nors tokiu graziu misku ner pas mus
pas mus po eglaitėm irgi auga, kur visai samanų nėr. Bet ir tokiose samanose auga. Tik pamatyt nelengva, samanos didelės - neretai išlindęs būna mažas kraštelytis kepurės, o ištrauki didžiausią baravyką.
Užtat vaikščioti po tokį mišką neapsakomas malonumas
Užtat vaikščioti po tokį mišką neapsakomas malonumas
sveikos kokios salygos pas jus patekt?
is manes nelabai kokia grybautoja, nes nepazystui as ju buvom vakar su dieduku grybauti tai pririnkom du kibirus ivairiu grybu. ketvirtadieni bandysiu viena sliaust i netoliese esanti miskeli. pilna umedziu garduoliu ar baltuju gruzdu. man jie abu panasus ju va pas mus tam miskeli nors vezimu vesk
is manes nelabai kokia grybautoja, nes nepazystui as ju buvom vakar su dieduku grybauti tai pririnkom du kibirus ivairiu grybu. ketvirtadieni bandysiu viena sliaust i netoliese esanti miskeli. pilna umedziu garduoliu ar baltuju gruzdu. man jie abu panasus ju va pas mus tam miskeli nors vezimu vesk
QUOTE(audryta @ 2014 09 09, 19:07)
sveikos kokios salygos pas jus patekt?
neužrakinta pas mus Va užėjot ir patekot
QUOTE(saintlina @ 2014 09 09, 20:33)
neužrakinta pas mus Va užėjot ir patekot
tai gerai pabandysiu poryt tu baltu plotelius pafotkint. vakar per keleta minuciu pririnkau pilna kibira zodziu, uzsikreciau nepagydomai