Aš grybus marinuoju taip:apverdu apie 10-15 min.(nuvalytus,aišku)

,dedu gerą šaukštą druskos,ragauju,kad būtų normaliai sūrūs,kaip sriuba pvz.ar koks kotletas.Išjungiu ir palieku puode kelioms val.o jei nespėju,tai ir iki kito ryto.po tiek laiko grybai būna sugėrę druską.Tuomet nukošiu,verdu marinatą: jei druska silpnai jaučiasi,dedu kokį šaukštą gerą,cukraus šaukštą ir acto apie 4 šaukštus,prieskoniai visi.Pilu grybus,paverdu,ragauju,kad būtų RYŠKUS skonis ir viskas ,pilstau į stiklainius,kurie išplauti su soda,išskalauti po kranu kuo karštesniu vandeniu ir paskui iš arbatinio verdančio dar įpilu ir pateliuskuoju. Nekaitinu,nėr kada

.Nežinau,ar aiškia parašiau,bet grybai mėgsta druską,o iš karto juos marinuojant sunku nuskanauti,atrodo sūrūs,o po kek laiko paragauji ir trūksta.Tai man geriausiai apvirti,palaikyti ir tuomet marinate virti dadedant visko.O pagrinde džiovinu,jau 8 trilitriakai vien baravykų ir 3 visokio mixo

.Kelmučių pas mus dar nematyti ir labai džiaugiuosi,šiandien du krepšiai pagrinde raudonikiai ir keliasdešimt baravykų.Visi džiūsta.Ojai,kiek priteršiau temą,soriukas,išsiplėčiau per daug

...