QUOTE(Astaite1 @ 2014 09 05, 11:02)
Aš apverdu, po to atvėsuntus sumalu, į maišelius ir į šaldiklį, kai reikia, tada išsiimu, nei druskos, nei acto nededu. Aš darau vien iš grybų kotletus, bet galima ir su faršu. Su faršu tinka visi grybai, o vien grybų kotletus darant netinka minkšti grybai (baravykai, raudonviršiai, paberžiai ir t.t.), nes pasileidžai, ištyžta. Vyras grybų kotletus mėgsta, tai jis man kelmučių maišais partempia, aš jų rinkti nemėgstu, nes kelis kelmus nupjauni ir pilnas krepšis, man patinka vaikščioti, ieškoti grybo, o kelmučiai pas mus tiltais auga.
Aciu, bandysiu ir as padaryt
Tiesa sakot, kad neidomu juos grybaut, nes taip pat visi kelmai aptupe jais
Ir dar kazkokie vabalai pas mus i juos isisuke, tai reik ziuret kiekviena grybuka, kad nebutu kas ilindes
Pabandymui pririnkau tik tiek:
Pilna kibira rudmesiu pririnkau ir siaip visokiu kitokiu dar kibiriuka:
Ne visada yra taip, kaip mums atrodo...
___________________________________________________