QUOTE(roosas @ 2014 11 20, 16:35)
Matau kad jus galvojate kad Modlin aerouostas yra Waršuvoje
https://www.google.l...3065e629ce7a535
na aš neaiškiai parašiau gal, linole jau paaiškino, ką mes galvojam ir kas mus neramina
QUOTE(linole @ 2014 11 20, 16:46)
Ačiū, Roosas.
Aš tikrai žinau, kad Varšuvoje yra F. Chopin oro uostas. Ir žinau, kad Modlin yra už 40 km nuo Varšuvos. Reikalas tas, kad mes planuojame iš Modlin oro uosto iki Varšuvos važiuoti su Modlinbus.
Iš Modlin oro uosto Modlinbus autobusas atveža keleivius į Varšuvą. Jų stotelė Varšuvoje yra prie "dovanėlės", pagal žemėlapį suprantu, kad jų stotelė yra Maršalkovska gatvės pusėje. O Varšuvos Dw. Centralnyj traukinių ir autobusų stotis, nuo kurios į Vilnių rieda Simple autobusas ir kurioje teks to autobuso laukti, yra priešingoje "dovanėlės" pusėje, prie Jono Pauliaus alėjos. Atstumas nėra didelis, keli šimtai metrų. Bet naktis. Stoties rajonas.
Pačioje stotyje labai saugu. Bet kaip aplink - neaišku.
Girl, jūs pirmi važiuosite, mes tik balandžio mėn. Tai pasidalinkite, prašau, kaip ten su tais ėjimais. Ir tiksliai kur stos tas Modlinbus.
aha, mes jau sausio pradžioj
bet vis dar tiesą sakant, neesam nusprendę kaip važiuosim į oro uostą, gal nuspręsim ir sava mašina, nors man žiemą gal būtų ramiau su autobusu. Vis gi, ir mašiną tektų palikti savaitei, jei labai šalčiai bus dideli, gali paskui ir neužsivesti ji, nors įprastai tokių problemų kaip ir nebūna, bet ką gali žinot...