Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(voras34 @ 2014 11 14, 20:12)
jei ne paslaptis-koks auto modelis?

Iš tų mažučių, fiat panda arba hyundai I10 kažkokia, B klasės.
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2014 11 14, 15:27)
Man tai su tuo viesbuciu vien sunkumai. mes vaziuojam tik vasaram bet jau ziurineju. musu bus tryse. ir uz gera kaina as nematau jokiu viesbuciu, isskyrus siaurineje dalyje, ispradziu galvojau o kodel gi nepabandzius nuvaziuot i siaurine dali, taciau atsirado minciu o jei vejuota, salta bus, neidegsim, lietus atsiras. tai dabar galvojam tik i pietine. bet vel, tai toli nuo juros, tai virtuveles nera kad galima butu per pietus pasigamint (nes imtumem tik pusrycius ir vakariene), arba lovos ant ratuku, arba kaina pernelyg didele. Ka daryt? gal isvis nuomotis apartamentus? bet vel gi, per atostogas gamint valgyt? kazkaip liudna darosi schmoll.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  beja, kiek iseina mazdaug uz maista 2 savaitems jeigu patiems gamintis? valgom normaliai, vidutinem kainom lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei skrisčiau vasarą, net neabejodama rinkčiausi šiaurinę dalį wub.gif Vasarą ten oras idealus, kiek teko girdėti ir skaityti. Čia žiemą aktualu, kad gali būti prastesnis oras ir vėsiau keliais laipsniais. O vasarą ten net karštoka, virš 30 būna, lietaus beveik nebūna visoje saloje.
Dėl maitinimo, esam pora kartų vykę su pusryčiais, bet išleidžiam galų gale tiek pat, tik dar vargas su parduotuvėm ir gaminimu, tai paskutinius tris kartus skridom su maitinimu. HB būtinas, jei nedidelis skirtumas ir AI apsimoka, nes tie visi gėrimai, ledai ir t.t., kai paskaičiuoji, tai labai jau nemažą sumelę galutiniam rezultate sudaro smile.gif Taip iš pradžių atrodo, kad didelė suma, bet mes, per nemažai kelionių jau supratom, kad tuomet ten nuvykus minimaliai išleidžiam, tik kuras, įėjimo bilietai, kažkokie smulkūs pirkiniai ir keli pietūs, kai išvykstam visai dienai (dažniausiai 3sav vykstam, gyvenam dviejuose viešbučiuose skirtingose salos pusėse, kad aplankymui užtektų pusdienio) smile.gif Bet aišku vykstant be vaikų, ir kokiai savaitei, AI tikrai neapsimoka, nes vistiek norėsis daugiau pavažinėti, tai beveik visi pietūs ir nuplauks.
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2014 11 14, 21:07)
Aš taip pat į Puerto de santjago, tik dar labai negreit, gegužę, viešbutį jau rezervavau Bahia flamingo, HB, buvo labai gera kaina. Šiemet pirmą kartą buvau be jokio maitinimo Korfu, viskas normaliai, tiesa, mes du suaugę, tai visas gaminimas buvo dešrelės pusryčiams. Auto gal dar per anksti ieškoti, bet radau gerą kainą, 10 dienu 100 eurų. Labai norėjo į Puerto de la Kruzą, bet apsigalvoti privertė viešbutis.

Tai kad ten nera vietos laikyti automobiliui, mes irgi ten rezervavom.
http://www.booking.c...highlight_room=
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2014 11 14, 21:38)

ant gatves rasdavom netoli pastatyti, o be to ir prie viesbucio siek tiek vietu yra, t.y. prie pat iejimo - net ir ten kartais laisva vieta galima buvo gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2014 11 14, 21:38)

Tai gal autobusu dėl to važinėti, na nebus ten, bus už 100, 200, 500 metrų, nematau jokios problemos. Gal visam kaime rasim kur prisiparkuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2014 11 14, 20:07)
Aš taip pat į Puerto de santjago, tik dar labai negreit, gegužę, viešbutį jau rezervavau Bahia flamingo, HB, buvo labai gera kaina. Šiemet pirmą kartą buvau be jokio maitinimo Korfu, viskas normaliai, tiesa, mes du suaugę, tai visas gaminimas buvo dešrelės pusryčiams. Auto gal dar per anksti ieškoti, bet radau gerą kainą, 10 dienu 100 eurų. Labai norėjo į Puerto de la Kruzą, bet apsigalvoti privertė viešbutis.

Nors Kanarų salose labai paplitę apartamentiniai viešbučiai (su virtuvėlėmis) ir daugeliui pilnai priimtina patiems gamintis maistą, tačiau turbūt mintyse vistiek yra kažkokia skiriamoji riba, kai suradus pakankamai gerą pasiūlymą viešbučio su HB maitinimu, patiems gamintis jau nebeapsimoka...
Man kelionė irgi labai labai negreit (bilietus lėktuvui jau turiu), bet jau intensyviai planuoju...
Esu ramaus , šeimynininio poilsio šalininkas...Nuomuosiuosi automobilį visam laikui
Pasirinktas Puerto de Santiago miestelis...Jokio Los Americas (tipo Palanga) man nereikia...Na pusdienio manau man ten užteks pilnai...
Dėlioju kelionę taip, kad pliaže planuoju pilnai praleisti tik viena dieną (antrają), kartu su susi pažinimu su Puerto de santiago miesteliu. Daugiau bus pliažai, kas bus pakeliui pagal tos dienos maršrutus (manu kad dar liks tam laiko)...
Kas link viešbučio...
Bahia flamingo, HB per Booking'ą dabar tikrai gera kainą...ir nemokamas atšaukimas...
Kas tikrai jau nebekeis savo pasirinkimo - Bahia flamingo pasirinkus per canarias.com rezervacijos sistema galima sutaupyti dar apie 50 EUR už kokį 11 dienų (tik skirtumas tas, kad reiks apie 25% sumos sumokėti jau dabar...ir jei atsisakysite, kažką jau prarasite...
Tik reikia tūrėti omenyje, kad Bahia flamingo labai labai spartietiškas viešbutukas...
Pasisikaičiau apie jį labai daug...Atsiliepimai nėra labai blogi...
Jame nėra, nei virtuvėlės, nei minibaro kambaryje, nei šaldytuvo, nei feno, nei kondicionieriaus (tik ventiliatorius lubose vietoje švietuvo)...Na permiegoti po keliavimų ištisomis dienomis po salą automobiliu turėtų pakakti...Maitinimo labai neišrankiems irgi...Kaina tokia, kad jau patiems gamintis tikrai nebeapsimoka...
Šioks toks pliusas jame - nemokamas Wifi internetas aplink Reception patalpas (kambariuose mokamas ir brangus). Kas irgi reta Kanarų salose...
Visgi irgi užsisakiau Bahia flamingo per Booking.com.
Bet dar turiu ir kita atsarginį variantą - apartamentinis Barcelo Varadelo viešbutis. Visi kambariai jame - tipo atskirai miegamasis ir svetainė su virtuvėle (jis man 11 dienų kainuotų tik 100 EUR daugiau nei Bahia flamingo.
Barcelo Varadelo viešbutis visiškai šalia Bahia flamingo (už tvoros, jei taip galima pasakyti...).
Jam palankesnės salygos užsisakyti yra ne per Bookin'ą , o per per pačio viešbučio rezervacijos sistemą (http://www.barcelo.com/BarceloHotels/en_GB/home-barcelo-hoteles.aspx)
Užsisakiau aš jį jau šiek tiek anksčiau ...Irgi galimą nemokamai atšaukti pasirinkimą iki paskutinės dienos...Tad dabar dar šiek tiek blaškausi...Gal dar išlis kokių gerų parinrinkimų...
Lauksiu, kol parvešite šviežių atsiliepimų iš Bahia flamingo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daumrimas: 15 lapkričio 2014 - 18:24
Zinokit man ta Tenerife neduoda ramybes lotuliukas.gif lotuliukas.gif as nieko negaliu daryti, nes pastoviai galvoju tik apie ja. Zodziu, susinervinau ir uzsisakiau. blink.gif Gal bus gerai, bet nors dabar busiu rami ir nesedesiu vien prie kompo ziuredama tuos viesbucius.
Tai va, viena nare (nors tikriausiai taip daro daugelis) pasake kad nuomojasi ir siaurineje ir pietineje dalyse viesbucius. mes irgi taip pat darysim, nes norim ir ten ir ten.
Tai 5 dienas busime siaurinej, pasirinkome Hotel Best Semiramis 5zv. kategorija ir 7 dienas pietineje - Iberostar Torviscas Playa. Vienam zmogui su HB iseina 1550Lt. Nezinau ar tai labai daug? galima buvo rasti ir pigiau, bet norisi nors kazkiek komforto. blush2.gif
Apskritai idomu kiek iseina pas jus bendros sumos: skrydis + viesbutis + auto nuoma + benzas na ir papildomos islaidos pvz maistui jei imate tik BH, gal kas pasidalinsite.
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2014 11 15, 23:50)
Zinokit man ta Tenerife neduoda ramybes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as nieko negaliu daryti, nes pastoviai galvoju tik apie ja. Zodziu, susinervinau ir uzsisakiau. blink.gif  Gal bus gerai, bet nors dabar busiu rami ir nesedesiu vien prie kompo ziuredama tuos viesbucius.
Tai va, viena nare (nors tikriausiai taip daro daugelis) pasake kad nuomojasi ir siaurineje ir pietineje dalyse viesbucius. mes irgi taip pat darysim, nes norim ir ten ir ten.
Tai 5 dienas busime siaurinej, pasirinkome Hotel Best Semiramis 5zv. kategorija ir 7 dienas pietineje - Iberostar Torviscas Playa. Vienam zmogui su HB iseina 1550Lt. Nezinau ar tai labai daug? galima buvo rasti ir pigiau, bet norisi nors kazkiek komforto. blush2.gif
Apskritai idomu kiek iseina pas jus bendros sumos: skrydis + viesbutis + auto nuoma + benzas na ir papildomos islaidos pvz maistui jei imate tik BH, gal kas pasidalinsite.
rolleyes.gif

Egzzzotika, jei jums tinkama viešbutis ir kaina pagal kišenę, manau, imkite ir nesukite galvos. Mums 14 nakvynių be maitinimo, tik vienoje vietoje - pusryčiai, išeina žmogui 995 Lt. Ėmiau vos ne pigiausius viešbučius miestų centruose netoli stočių (keliausime su visuomeniniu). Nors prieš pačią kelionę greičiausiai keisiu. Jei bus, rinksiuosi tuos, kurie iškart nuskaičiuoja. Visai patiko tas variantas.
Lėktuvo bilietai iš Varšuvos su vienu bendru registruotu bagažu gavosi 660 Lt žmogui. Pas mus povelykinis laikotarpis, tai matyt dėl to viskas kiek barngiau.
Atsakyti
Merginos noriu pasiklausti, ar pasikeitė, kad leidimą kilimui iki pat Teidės viršukalnės,jau galima ir vietoje įsigyti,o ne internetu registruojantis ir gaunant kilimui leidimą ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 16 lapkričio 2014 - 13:56
QUOTE(JM @ 2014 11 16, 13:37)
Merginos noriu pasiklausti, ar pasikeitė, kad leidimą kilimui iki pat Teidės viršukalnės,jau galima ir vietoje įsigyti,o ne internetu registruojantis ir gaunant kilimui leidimą ?

Kiek žinau, ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2014 11 14, 20:17)
o man kitaip tiesiog nebūna-vienas alergiškas tam,kitas-anam, be to nelabai valgūs, tai imu butuką be jokio maitinimo,bandysim kaip nors, į tenerifę planuojam pirmą kartą.��

mes buvome stai cia: http://www.homeaway....rental/p1090061
vieta mums patiko, ramybe, nera triuksmo, nedaug zmoniu, to viso surmulyno kas budinga pietineje salos dalyje, automobile turi, I bet kuri papludimi gali nuvaziuoti, viskas tvarkinga, yra ir vietoje restoranelis, jeigu tingisi kiekviena diena gamintis. Keik zinau yra keli apartamentai vieni mazesni, kiti didesni, mes buvome 2 seimos tai kaina mums buvo tikrai labai gera 16 paru mokejome 1100 euru.
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2014 11 14, 16:27)
Man tai su tuo viesbuciu vien sunkumai. mes vaziuojam tik vasaram bet jau ziurineju. musu bus tryse. ir uz gera kaina as nematau jokiu viesbuciu, isskyrus siaurineje dalyje, ispradziu galvojau o kodel gi nepabandzius nuvaziuot i siaurine dali, taciau atsirado minciu o jei vejuota, salta bus, neidegsim, lietus atsiras. tai dabar galvojam tik i pietine. bet vel, tai toli nuo juros, tai virtuveles nera kad galima butu per pietus pasigamint (nes imtumem tik pusrycius ir vakariene), arba lovos ant ratuku, arba kaina pernelyg didele. Ka daryt? gal isvis nuomotis apartamentus? bet vel gi, per atostogas gamint valgyt? kazkaip liudna darosi schmoll.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  beja, kiek iseina mazdaug uz maista 2 savaitems jeigu patiems gamintis? valgom normaliai, vidutinem kainom lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jeigu jus vasara planuojat vaziuot tai tikrai siaurinej pusej nebus salta. mes pernai vasario menesi Puerto de la Cruz buvom ir tikrai nesusalom smile.gif ir lietus lijo tik viena diena...todel nebijokit jus tos siaurines puses smile.gif ten irgi tikrai silta.
Papildyta:
QUOTE(Nika23 @ 2014 11 14, 16:05)
Aciu 4u.gif
Papildyta:
Musu viesbutis irgi Puerto de Santiago  thumbup.gif

niu va kaip smagu drinks_cheers.gif tai gal ir susitiksim kur prie plezo netycia biggrin.gif musu viesbutis vadinasi Hotel Lago de Cesar by Blue Sea smile.gif
Atsakyti