Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(fliper @ 2014 11 12, 21:07)
O gal dar galit mestelt nuorodų, per kur galima pigius bilietus užsisakyt. Galima ir iš Varšuvos. Širdingai ačiū. 4u.gif

Jei norit iš Varšuvos tiesioginio skrydžio, tai ryanair puslapyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fliper @ 2014 11 12, 21:07)
O gal dar galit mestelt nuorodų, per kur galima pigius bilietus užsisakyt. Galima ir iš Varšuvos. Širdingai ačiū. 4u.gif
Puikus deal'as su SAS sausio 24- vasario 8 ar 15 d. Jungiamasis skrydis iš Vilniaus per Kopenhagą už 882 Lt pirmyn atgal, bagažas 23 kg, su vaikais patogu ir ekonomiška, nes vaikams dar nuolaida apie 150 Lt.
FllySAS
Atsakyti
Ir mes jau turim bilietus i Tenerife sausio 21-30 thumbup.gif , svesiu gymtadieni biggrin.gif , viesbuti rezervavom, liko auto.
Kas nuomavosi is http://autoreisen.com/ Ar reikia pirkt papildoma draudima?:
The insurance does not cover the following cases:
Damages to the rims, tyres and underside of the car. Punctures are covere

Ir kaip su apmokejimu,galima grynais? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika23: 14 lapkričio 2014 - 10:19
Is Varsuvos i Tenerife yra geru skrydziu su www.norwegian.com 4u.gif

O gal kas zino kokius apartamentus 8 zmonems?
Atsakyti
QUOTE(Nika23 @ 2014 11 14, 11:17)
Ir mes jau turim bilietus i Tenerife sausio 21-30 thumbup.gif , svesiu gymtadieni biggrin.gif  , viesbuti rezervavom, liko auto.

Neskubėk rezervuoti iš autoreisem, reikia palaukti, stebėk kainas, kaina krenta iki 100 eu - 10 dienų, irašyk skirtingom datom ta pačia trukme ir isitikinsi. GoldCar irgi geras kainas siūlo, automobiliai naujesni, bet reikia papildomai dar ir draudima pirkti.
http://www.rentalcar...oldcar/reviews/
Mes nieko pernai papildomai nemokėjom, atsiskaičiau banko kortele, galima ir grynais, reikia palikti 1/4 bako kuro, tiek kiek ir randi ir niekas ten netikrina, mes gražinom nakti, imetėm pro langeli auto raktelius su dokumentais kaip jie ir sakė,
automolilio buferiai buvo apibraižyti, gryžes parodžiau nuotraukoje, paėmė lapa pažymėjo ir kur buvo ir kur net nebuvo -'no problem' nuomavom C-3 80eu 7 dienom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 14 lapkričio 2014 - 12:16
QUOTE(Nika23 @ 2014 11 14, 11:17)
Ir mes jau turim bilietus i Tenerife sausio 21-30 thumbup.gif , svesiu gymtadieni biggrin.gif  , viesbuti rezervavom, liko auto.

o mes skrendam sausio 24d. - vasario 1d. i Tenerife 4u.gif beveik panasiu laiku su jumis biggrin.gif
musu viesbutis bus Puerto de Santiago miestelyje

del auto ir man iskilo toks pats klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2014 11 14, 12:07)
Neskubėk rezervuoti iš autoreisem, reikia palaukti, stebėk kainas, kaina krenta iki 100 eu - 10 dienų, irašyk skirtingom datom ta pačia trukme ir isitikinsi. GoldCar irgi geras kainas siūlo, automobiliai naujesni, bet reikia papildomai dar ir draudima pirkti.
http://www.rentalcar...oldcar/reviews/
Mes nieko pernai papildomai nemokėjom, atsiskaičiau banko kortele, galima ir grynais, reikia palikti 1/4 bako kuro, tiek kiek ir randi ir niekas ten netikrina, mes gražinom nakti, imetėm pro langeli auto raktelius su dokumentais kaip jie ir sakė,
automolilio buferiai buvo apibraižyti, gryžes parodžiau nuotraukoje, paėmė lapa pažymėjo ir kur buvo ir kur net nebuvo -'no problem' nuomavom C-3 80eu 7 dienom.

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tabeliukas @ 2014 11 14, 14:52)
o mes skrendam sausio 24d. - vasario 1d. i Tenerife  4u.gif  beveik panasiu laiku su jumis  biggrin.gif

del auto ir man iskilo toks pats klausimas  g.gif

Musu viesbutis irgi Puerto de Santiago thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika23: 14 lapkričio 2014 - 15:06
Man tai su tuo viesbuciu vien sunkumai. mes vaziuojam tik vasaram bet jau ziurineju. musu bus tryse. ir uz gera kaina as nematau jokiu viesbuciu, isskyrus siaurineje dalyje, ispradziu galvojau o kodel gi nepabandzius nuvaziuot i siaurine dali, taciau atsirado minciu o jei vejuota, salta bus, neidegsim, lietus atsiras. tai dabar galvojam tik i pietine. bet vel, tai toli nuo juros, tai virtuveles nera kad galima butu per pietus pasigamint (nes imtumem tik pusrycius ir vakariene), arba lovos ant ratuku, arba kaina pernelyg didele. Ka daryt? gal isvis nuomotis apartamentus? bet vel gi, per atostogas gamint valgyt? kazkaip liudna darosi schmoll.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif beja, kiek iseina mazdaug uz maista 2 savaitems jeigu patiems gamintis? valgom normaliai, vidutinem kainom lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2014 11 14, 14:52)

QUOTE(Nika23 @ 2014 11 14, 15:05)

Musu viesbutis irgi Puerto de Santiago  thumbup.gif

Mes irgi si karta gyvenom Puerto de Santiago miestelyje.
Papildyta:
QUOTE(egzzzotika @ 2014 11 14, 15:27)
  beja, kiek iseina mazdaug uz maista 2 savaitems jeigu patiems gamintis? valgom normaliai, vidutinem kainom lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man tai ne atostogos, jei reikia gaminti maista schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 11 14, 19:41)
Mes irgi si karta gyvenom Puerto de Santiago miestelyje.
Papildyta:
Man tai ne atostogos, jei reikia gaminti maista  schmoll.gif

o man kitaip tiesiog nebūna-vienas alergiškas tam,kitas-anam, be to nelabai valgūs, tai imu butuką be jokio maitinimo,bandysim kaip nors, į tenerifę planuojam pirmą kartą.��
Atsakyti
Aš taip pat į Puerto de santjago, tik dar labai negreit, gegužę, viešbutį jau rezervavau Bahia flamingo, HB, buvo labai gera kaina. Šiemet pirmą kartą buvau be jokio maitinimo Korfu, viskas normaliai, tiesa, mes du suaugę, tai visas gaminimas buvo dešrelės pusryčiams. Auto gal dar per anksti ieškoti, bet radau gerą kainą, 10 dienu 100 eurų. Labai norėjo į Puerto de la Kruzą, bet apsigalvoti privertė viešbutis.
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2014 11 14, 21:07)
Aš taip pat į Puerto de santjago, tik dar labai negreit, gegužę, viešbutį jau rezervavau Bahia flamingo, HB, buvo labai gera kaina. Šiemet pirmą kartą buvau be jokio maitinimo Korfu, viskas normaliai, tiesa, mes du suaugę, tai visas gaminimas buvo dešrelės pusryčiams. Auto gal dar per anksti ieškoti, bet radau gerą kainą, 10 dienu 100 eurų. Labai norėjo į Puerto de la Kruzą, bet apsigalvoti privertė viešbutis.

jei ne paslaptis-koks auto modelis?
Atsakyti