QUOTE(Adade @ 2014 11 08, 12:37)
o jus 31 kopet ? as irgi pagalvojau, kad grazi jums diena buvo, bet gal jus popiet kilote, nes popiet uzsitrauke debesys. Kaip jums sekesi, ka aplankete ?
Jo, mes popiet. Ryte taip, atsikėliau pažiūrėjau į dangų ir apsidžiaugiau. Deje, neilgai...Bet vis tiek smagu įkopti į trečią pagal dydį ugnikalnį pasauly Įspūdžiai ilgam. Buvom mes Tenerifėj 10 dienų, bet vis tiek visko nespėjom apžiūrėti. Šiaurinę dalį išmaišėm, o pietuose nespėjom aplankyti džiunglių ir bezdžionių parkų. Tiksliau buvo nubalsuota nevykti ir skirti laiką poilsiui, nes su vaikais kasdien važinėdami po salą tikrai nuvargom. Keliavom be GPS, todėl galiu pasakyti, kad GPS Tenerifėj būtinas. Tik po savaitės mes pagaliau apsipratom ir supratom, kaip kur važiuoti, kad negrybauti
Man turbūt gražiausia salos vieta vis tik buvo Anagos kalnai. Loro ir Seamo parkuose viskas tobula (apie reklamos gausą net nešnekėsiu ), tik man ten vienintelis minusas -PER DAUG žmonių. Važiavom ant atidarymo, tai dar stovėjom baisiose eilėse, kol atidarė. Teresitos papludimys buvo uždarytas, nes nuplautas per savaitę trukusių liūčių. Greičiausiai dėl tos pačios priežasties buvo uždarytas ir tas ale ekstremalus kelias iki Punta de teno, todėl ir šiaurės vakarinio kyšulio nepasiekėm. Paskutinę dieną vykstant nakvynei į Santa Cruzą nuvažiavom ir iki Guimar piramidžių, bet į vidų jau nėjom, nes visur viskas kainuoja, iš bet kokio š jie daro babkes Lietuvoj kažkaip yra daugiau tų nemokamų vietų, kur gali pasigrožėti, pasivaikščioti.
Papildyta:
QUOTE(asmama79 @ 2014 11 08, 10:40)
sveiki,labai prasau pagelbet del autonuomos tenerifeje. Antradieni iskrendam norim uzsakyt internetu, bet susiveliau tarp info, kur pigiau su visais mokesciais rentalcars ar autoreisen. Ir jei su dviguba kuro politika, tai kaip suprast. Busiu l dekinga
Man kažkas forume rekomendavo cicar. Mokėjau už 10 dienų 150 eurų, buvom užsirezervavę opel corsą 5 durų, o gavom opel mokka. Graži mašinytė džipukas, bet į kalnus sunkokai traukė... (čia MB komentaras, nes jis vairavo ir pratęs prie galingesnių mašinų). Autonuoma nenuvylė.
QUOTE(Darling @ 2014 11 08, 16:26)
Man turbūt gražiausia salos vieta vis tik buvo Anagos kalnai.
Ėjote kokiomis nors trasomis ar tik važinėjotės?
Būtų įdomu sužinoti, kokiomis trasomis praėjote ir kokie atsiliepimai bei rekomendacijos, jei žygiavote Anaga kalnais.
Labai mažai informacijos apie žygius pėsčiomis po tuos kalnus.
QUOTE(linole @ 2014 11 08, 16:22)
Ėjote kokiomis nors trasomis ar tik važinėjotės?
Būtų įdomu sužinoti, kokiomis trasomis praėjote ir kokie atsiliepimai bei rekomendacijos, jei žygiavote Anaga kalnais.
Mes ėjom tik pačia trumpiausia, nes keliavom su vaikais, iš kurių vienas sunkiai vaikščioja. Tai kažkokių specialių priemonių žygiui nereikėjo. Kitos trasos buvo ir apie 5 km., tai ten jau mačiau rimčiau pasiruošusius žygeivius. mes daugiausiai su mašina visur važinėjom.
QUOTE(Darling @ 2014 11 08, 15:26)
Man turbūt gražiausia salos vieta vis tik buvo Anagos kalnai.
ir man dar Mascos kaimelis
QUOTE(Elvita @ 2014 11 08, 16:46)
ir man dar Mascos kaimelis
Mes Maskoj nebuvom dėl mažų vaikų, gal kada nors...
QUOTE(Darling @ 2014 11 08, 15:26)
saunuoliai, tikrai daug aplankete ir su vaikais o kaip mazieji i Teide patys lipo ?
Mes neplanavom i parkus ir nebuvome, nors viena lietinga ryta suabejojom dar, man labai patiko Martianez baseinai
QUOTE(Adade @ 2014 11 08, 19:07)
saunuoliai, tikrai daug aplankete ir su vaikais o kaip mazieji i Teide patys lipo ?
Mes neplanavom i parkus ir nebuvome, nors viena lietinga ryta suabejojom dar, man labai patiko Martianez baseinai
Mes buvom Martinez baseinuose vieną popietę, nes mūsų viešbutis buvo šalia, bet taip visiems patiko, tai sekančią dieną paskyrėm vien šiems baseinams :-)
Į Teinę tai mano mažasis įlipo pats pirmas , mane vis ragindamas lipti greičiau, o dukrytė sugebėjo įlipti iki pusės, nes sunkiai vaikščioja(su spec.batukais).Bet džiaugemės, kad ir tiek įlipo
QUOTE(Darling @ 2014 11 08, 20:20)
Mes buvom Martinez baseinuose vieną popietę, nes mūsų viešbutis buvo šalia, bet taip visiems patiko, tai sekančią dieną paskyrėm vien šiems baseinams :-)
Gal galima apie šiuos baseinus plačiau? Gal yra kokia nuoroda apie juos?
QUOTE(asmama79 @ 2014 11 08, 11:40)
sveiki,labai prasau pagelbet del autonuomos tenerifeje. Antradieni iskrendam norim uzsakyt internetu, bet susiveliau tarp info, kur pigiau su visais mokesciais rentalcars ar autoreisen. Ir jei su dviguba kuro politika, tai kaip suprast. Busiu l dekinga
Rentalcars nerekomenduociau,nes jie tik tarpininkai,tai po to gali visokiu nesusipratimu buti del draudimo O autoreisen tikrai geros kainos ir jokiu pasleptu mokesciu ir kuro reikia palikti tiek,su kiek gavai masina.
QUOTE(wytc @ 2014 11 06, 13:13)
http://www.arcarhire...re/car-hire.php
Papildyta:
as tuos rekomenduoju tikrai, masinos gal ir senesnes (mes gavom 4 metu senuma nuvaziavusia 100 000 km) bet visa tvarkinga, bet ir kainos mazesnes, jokiu papildomu draudimu nepavyko nusipirkti nes ju tiesiog nera, (mums ir sparna gerai nubreze tai jokiu problemu nebuvo) , kuro kiek buvo su panasiai ir grazinom, kita karta is ju vel nuomociaus
Papildyta:
as tuos rekomenduoju tikrai, masinos gal ir senesnes (mes gavom 4 metu senuma nuvaziavusia 100 000 km) bet visa tvarkinga, bet ir kainos mazesnes, jokiu papildomu draudimu nepavyko nusipirkti nes ju tiesiog nera, (mums ir sparna gerai nubreze tai jokiu problemu nebuvo) , kuro kiek buvo su panasiai ir grazinom, kita karta is ju vel nuomociaus
sveiki, o tai nebesuprantu, kuris geriau ar http://www.instantcars.eu/ ar arcarhire??
QUOTE(ERVInga @ 2014 11 08, 20:25)
Gal galima apie šiuos baseinus plačiau? Gal yra kokia nuoroda apie juos?
Isiveskite lago martianez, nes man google viska vokiskai ismeta
tai naturalaus juros vandens baseinai, gilesni ir seklus su didziuliu purskianciu juros vandeni fontanu, aplink kuri visi vaiksto, ir kvepuoja prisotintu drusku oru. Uz apsaugines tvoreles vandenyno bangos Yra baru, per pietus atsidaro kavinukes su greitu maistu. Pries piet vyksta vandens aerobika, maciau kad kazkas vyksta ir vaikams, kuriems yra atskiras baseinas su ciuozykla bei salia irengtu tokiu ilgu statiniu su skylemis, kur galima zaisti, pasislepus nuo saules. Persisverus per tvorele i vandenyna, galima stebeti desimtis ropinejanciu krabu... Na man, kada oras buvo geras, buvo tikras relaksas ten
Papildyta:
QUOTE(Darling @ 2014 11 08, 20:20)
Į Teinę tai mano mažasis įlipo pats pirmas , mane vis ragindamas lipti greičiau, o dukrytė sugebėjo įlipti iki pusės, nes sunkiai vaikščioja(su spec.batukais).Bet džiaugemės, kad ir tiek įlipo
oho! saunuoliai
musiskis irgi pirmas uzlipo, kol mes uzpumpavom tai mums paskui toks prancuzas vis sake, kad jusu sunus jau virsuj jiems neiprasta, kad vaika viena paleisti... nors jis jau ir paauglys