Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Darling @ 2014 10 15, 19:21)
O kaip jūs su draudimu darot, kai organizuojatės patys? Ar draudžiatės nuo kokių nelaimingų atsitikimų , ar ligų ?

Aš prieš kelionę išsiėmiau tik ​​​​​​EUROPOS SVEIKATOS DRAUDIMO KORTELĘ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2014 10 15, 20:30)
Aš prieš kelionę išsiėmiau tik ​​​​​​EUROPOS SVEIKATOS DRAUDIMO KORTELĘ  ax.gif

O įdomu per kiek laiko ją pagamina?
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2014 10 15, 21:13)

Pagamina is karto, uzpildziau dokumentus ir isspausdino kortele.

Norejau paklausti del Siamo parko, ar ileis mane su 6 men leliuku? smile.gif Buvom jame pries tris metus, bet dar neturejom vaikuciu, tai neatkreipiau demesio. Didesniu tai daug maciau, o mes busim su 1,9men ir 6men, tai susimasciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moncyte: 15 spalio 2014 - 22:12
o man dar idomu. ar man tik taip pasitaike kai pirkausi bilietus per rynair nereikejo vesti zmoniu asmens kodu. atsimenu per novatura internetu pirkomes viska vedem.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2014 10 15, 22:13)

Mums per savaitę padarė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2014 10 15, 22:14)
o man dar idomu. ar man tik taip pasitaike kai pirkausi bilietus per rynair  nereikejo vesti zmoniu asmens kodu. atsimenu per novatura internetu pirkomes viska vedem.. g.gif

Reikes,kai check in darysite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingaul: 16 spalio 2014 - 07:34
QUOTE(Moncyte @ 2014 10 15, 22:09)
Pagamina is karto, uzpildziau dokumentus ir isspausdino kortele.

Daremes pernai, padare per savaite.
Atsakyti
QUOTE(Moncyte @ 2014 10 15, 22:09)

Norejau paklausti del Siamo parko, ar ileis mane su 6 men leliuku? smile.gif Buvom jame pries tris metus, bet dar neturejom vaikuciu, tai neatkreipiau demesio. Didesniu tai daug maciau, o mes busim su 1,9men ir 6men, tai susimasciau  g.gif

Tai žnoma, kad įleis, vaikų zonoje net galėsit įmerkti į baseiniuką wink.gif Mano mažajam tai jau buvo 2m, kai buvom, bet leliukų daug matėm smile.gif

O dėl vietų lėktuve - tai mes niekada neesam pirkę pirmumo ar mokamų vietų, visus skrydžius kartu sėdėjom smile.gif
Atsakyti
As tai dabar suku galva kur reikes chek in pasidaryti, vietu neissipirkom.
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2014 10 16, 12:43)
As tai dabar suku galva kur reikes chek in pasidaryti, vietu  neissipirkom.

Viešbuty arba interneto kavinėj. O jei nespausdinsit (dabar jau galima išmaniajame parodyt), tai bet kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2014 10 16, 14:04)
Viešbuty arba interneto kavinėj. O jei nespausdinsit (dabar jau galima išmaniajame parodyt), tai bet kur smile.gif

O išmaniajam yra kokia speciali programėlė, ar tiesiog per ryanair puslapį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2014 10 16, 13:54)
O išmaniajam yra kokia speciali programėlė, ar tiesiog per ryanair puslapį? blush2.gif

Yra Ryanairo programėlė
https://play.google....ir.cheapflights

Čia DUK ta tema:
http://www.ryanair.c...oarding-passes/
Atsakyti