Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(rasa32 @ 2014 10 14, 15:32)
Ir pigiau,ir patogiau-internetu.

papasakosiu savo patirti.visalaika mes nuomuojames masiniuka is cicaro arba cabreros medinos.o si balandi kai buvom,tai kainos labai sukilo .susigundeme kita kompanija.zodziu,nuvaziavom,sugaisom keturias valandas,susibarem,galiausiai grizom i orouosta ir pasiemem masina vis tik is cicaro.ir ka jus sau galvojat?gavome uz ta pacia kaina kas ir buvo internete,dar plius pasiule dyzeline ir auto gavom max per dvi minutes.taigi,tikrai nereiskia,kad jei neuzsirezervavai masinos online,tai butinai mokesi brangiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2014 10 15, 10:51)
Sveiki, gal kas neseniai skridos tu ryanairu ar jie dabar patys automatiskai vietas nurodo bilietuose ar vis dar pagal sena tvarka reik imti priority arba bandyti begti uzsirezervuoti vietas kad visa seima sedetu kartu?  doh.gif  Pries pora metu kai skridome buvo balaganas kazkoks.

Taip dabar vietos yra automatiškai nurodomos bilietuose, skridom keturis kartus, visada bilietai keturiems buvo šalia, nemanau kad reikia užsirezervuoti vietas, jei bilietai parduoti- vietų nepakeisi, jei yra šalia laisvų tai ir gausi.
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2014 10 15, 08:51)
Sveiki, gal kas neseniai skridos tu ryanairu ar jie dabar patys automatiskai vietas nurodo bilietuose ar vis dar pagal sena tvarka reik imti priority arba bandyti begti uzsirezervuoti vietas kad visa seima sedetu kartu?  doh.gif  Pries pora metu kai skridome buvo balaganas kazkoks.

si karta nusprendziau,kad gana moketi pinigus ir serti ryanairus.nepirkom jokiu sedyniu,nepirkom jokio pirmumo.dabar jau uzsiregistravau (skrendam sestadieni)ir ka?sedesim kartu vistiek smile.gif tik vienas dalykas yra,kai neperki sedyniu,tai jie uzsiregistruoti leidzia tik likus savaitei iki skrydzio,ne anksciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(citroen @ 2014 10 14, 12:18)
Aciu uz patarimus  thumbup.gif  Savo navigatoriaus nepavyks pasiimti, nes vyrui jis butinas ( jis nabagas lieka darbuotis)... o man ir reikia, nes pas mane geografinis idiotizmas  doh.gif
Papildyta:
Dar turiu klausyma, - kaip yra pigiau,- uzsisakyti masina internetu, ar vietoje (turiu galvoje mieste) meginti issinuomoti?

Galiu paskolinti, turiu tris, tik pasiimti tektų iš Kėdainių arba Vilniaus, žemelapiai nauji 2014 metu. Jei patiktu galėsiu ir parduoti po pigiaja.
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2014 10 15, 12:00)
si karta nusprendziau,kad gana moketi pinigus ir serti ryanairus.nepirkom jokiu sedyniu,nepirkom jokio pirmumo.dabar jau uzsiregistravau (skrendam sestadieni)ir ka?sedesim kartu vistiek smile.gif tik vienas dalykas yra,kai neperki sedyniu,tai jie uzsiregistruoti leidzia tik likus savaitei iki skrydzio,ne anksciau  g.gif

Aciu uz atsakymus, na logiskai mastant tikrai negali ismetyti visu keliauviu, jeigu chekiniesi vienu kartu, bet del ramybes pasiteiravau. Aciu uz info, nepirksim ir mes tuomet.
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2014 10 15, 12:39)
Aciu uz atsakymus, na logiskai mastant tikrai negali ismetyti visu keliauviu, jeigu chekiniesi vienu kartu, bet del ramybes pasiteiravau. Aciu uz info, nepirksim ir mes tuomet.

Draugai skrido vasari 2vaikai ir 2 suauge, tai 3 sedejo salia vienas kito, o vyrui teko sedeti toliau.
Mes tai visada perkam vietas, nes maziau 2 savaiciu niekada neskrendam, tai nereikia sukti galvos kur chekintis nuskridus ☺
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 10 15, 14:41)
Draugai skrido vasari 2vaikai ir 2 suauge, tai 3 sedejo salia vienas kito, o vyrui teko sedeti toliau.
Mes tai visada perkam vietas, nes maziau 2 savaiciu niekada neskrendam, tai nereikia sukti galvos kur chekintis nuskridus ☺

I prieki tiek I Londona, tiek I Tenerife chekinausi ka tik nemokamai vietos visos vienoje vietoje, bet atgal ir as nenorejau sukti galvos kur atsispausti, todel teko susimoketi, tik kainu skirtumas labai didelis smile.gif is londono I vilniu vietos kaina 19 lt, o is tenerifes I londona 10 svaru vieta. Dar nenorejau rizikuoti is tenerifes, nes paziurejus vietu rezervacijas jau daug buvo uzimta, jei butumem lauke paskutines savaites tikrai sedetumem isskirstyti.
Atsakyti
O kaip jūs su draudimu darot, kai organizuojatės patys? Ar draudžiatės nuo kokių nelaimingų atsitikimų , ar ligų ?
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2014 10 15, 19:21)
O kaip jūs su draudimu darot, kai organizuojatės patys? Ar draudžiatės nuo kokių nelaimingų atsitikimų , ar ligų ?

Kreditines korteles jeigu turite tai kartu ir draudima turite. Mes visuomet taip keliaujame, nieko papildomai neperkam.
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2014 10 15, 18:43)
Kreditines korteles jeigu turite tai kartu ir draudima turite. Mes visuomet taip keliaujame, nieko papildomai neperkam.

Ačiū,turiu aš viena. O šeimai irgi galioja, ar tik man? Anksčiau draudėmės papildomai, nežinojau, kad galioja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2014 10 15, 17:21)

turim ir kreditine,bet vistiek visada draudziames papildomai.Atsarga gedos nedaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2014 10 15, 19:55)
Ačiū,turiu aš viena. O šeimai irgi galioja, ar tik man? Anksčiau draudėmės papildomai, nežinojau, kad galioja doh.gif

Bent jau mano kreditine (tikrai near kazkokia imantri) tikrai galioja, bet mes vyro kreditines pazyma visuomet veziojames, kurioje nurodyta, kad visi kelioneje esantys seimos nariai drausti.
Atsakyti