Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Darling @ 2014 10 11, 08:05)
Bet gal būna tokių stebuklingų dienų spalio gale, kad po pietų nebūna debesų? Ar nelabai reikėtų tikėtis? g.gif
Tai gal geriau važiuot iš ryto ir tikėtis, kad bus laisvų vietų į keltuvą? Nes kai registravausi, vienintelis laikas buvo likęs popietinis :-(
Elvita, o ten, kur įdėjot fotoreportaže nuorodą kur registruotis, tai ten į keltuvus, ar į kopimą į pačią viršūnę? Sorry už kvailus klausimus, ale visai pasimečiau  blush2.gif

I keltuvus registruotis nereikia, jie kelia, berods iki 17val., nebent butu labai didelis vejas, tuomet nekelia visai. Jais uzkilus, galit laisvai vaikscioti A ir C takais. O nuoroda ideta, rezervacijai i pacia virsune B taku.
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2014 10 11, 07:20)
O kiek laiko maždaug užtrunka kopimas iki viršukalnės? g.gif

Geras klausimas...smile.gif bandau prisiminti.
Na gal kokias 20-25 min. lipom, nes mes dar pastoviniavom po keleta minuciu keletoj vietu, pasigrozejom vaizdais, vaikai dar su sniegeliu pazaide. Pirma kilom i virsu su vaikais, o antra lipant aukstyn slegis kinta, tad apskritai sirdeles, kvepavimo atzvilgiu skubeti tikrai nereikia, tegu organizmas adaptuojasi palengva. Visgi arti 4 km aukstis gaunasi. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2014 10 11, 08:42)
Tai, kad negaliu dar apsispresti kada geriau rugsejo 9-23d. ar rugsejo 16-30d.  g.gif, ir siaip mastau, gal 2 savaiciu daugoka, uztektu 11 dienu  g.gif

Matai, sala isties laaabai didele, visko neapziosi, neapleksi. Na klausimas ar to reik smile.gif.
Patariu imti nakvynes skirtingose salos vietose, nes tie atstumai tikrai uzmusa, laiko ir savijautos atzvilgiu. Keliai ten isties geri, praktiskai visur nemokami (ir magistraliniai), ne taip kaip zemynineje Italijos dalyje. Daug tiltu, viaduku. Mes buvom rugsejo antroj pusej.
O tos dvi savaites tikrai greit prabegs, aisku tinka ir tos 11 dienu, bet noresis ir pleze ramiai pasigulineti keleta dieneliu. mirksiukas.gif Oras turebu buti geras. Nors...smile.gif siuo metu daugelyje saliu tie orai tampa nebenuspejami.
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2014 10 10, 22:00)
Skaičiau, bet A ir C takais gi nereikia leidimų? O ar sunku kopti ( vaikams)

Lipom su 5mete.Sunkiau buvo tik man,nes ją reikėjo laikyt už rakos,kad kur bežioplinėdama nenuslįstų(čia jau pačioj viršūnėj).

QUOTE(ERVInga @ 2014 10 11, 07:20)
O kiek laiko maždaug užtrunka kopimas iki viršukalnės? g.gif

mes sugaišom apie 45min,nes lipom pailsėdami,neskubėjom.Užlipę irgi dar palaukėm kol visa klasė vaikų išeis,kol ''pasifotosesinom'',pasidžiaugėm vaizdais.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 10 10, 21:21)
**Tai, kad ten niekas negaudo man atrodo  g.gif Griztant atgal pro tuos vartus, niekas nieko nebetikrina.

As daugiau nekartosiu, buvo nerealiai smagu, vaizdai fantastiski, isgerem sampes pacioje virsuneje thumbup.gif , bet man uztenka vieno patyrimo. Antra karta tokio pat jausmo nebebutu  schmoll.gif
Dabar sturmuosim Etna  wub.gif

**na cia paskaicius JM reportaza parasiau apie galima 'gaudyma' biggrin.gif

as tai pakartosiu, nes jei skrisime su vaikais, tai bent jau dickis manau nores uzkopti ax.gif

Smagu del Etnos - manau irgi bus nerealu thumbup.gif
mes gal kada nors irgi ten nuvyksime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 10 11, 14:25)

Smagu del Etnos - manau irgi bus nerealu  thumbup.gif
mes gal kada nors irgi ten nuvyksime  ax.gif

Aš gal prieį 15m. buvau Sicilijoj, tai Etna kaip tik tuo metu buvo besiveržianti.Tik iš tolo pažiūrėjom į rūkstančią Etną...
Atsakyti
Mes kelsimes i Teide su tevukais, mamai tai biskiuka su sirdele yra problemeliu, tai ar galima butu taip padaryt, kad jie su keltuku pasikelia ir pabuna, kol mes su vyru iki virsunikes uzbegsim, ar neprailgs jiems ten laikas, juolab, kiek suprantu-ten yra kur pasivaiksciot...? o tas 45min ikopimas tai cia tik i prieki ar pirmyn ir atgal is viso? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 10 11, 14:25)
Smagu del Etnos - manau irgi bus nerealu  thumbup.gif
mes gal kada nors irgi ten nuvyksime  ax.gif

Nuvyksit mirksiukas.gif Na, manau, kad nenusivilsim drinks_cheers.gif

QUOTE(Darling @ 2014 10 11, 14:40)
Aš gal prieį 15m. buvau Sicilijoj, tai Etna kaip tik tuo metu buvo besiveržianti.Tik iš tolo pažiūrėjom į rūkstančią Etną...

As tai dar noriu is Sicilijos i Stromboli sala nuplaukti, joje 3 aktyvus ugnikalniai, gal kartais pasirodys visame grazume ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2014 10 12, 16:23)
Mes kelsimes i Teide su tevukais, mamai tai biskiuka su sirdele yra problemeliu, tai ar galima butu taip padaryt, kad jie su keltuku pasikelia ir pabuna, kol mes su vyru iki virsunikes uzbegsim, ar neprailgs jiems ten laikas, juolab, kiek suprantu-ten yra kur pasivaiksciot...? o tas 45min ikopimas tai cia tik i prieki ar pirmyn ir atgal is viso? ax.gif

Tikrai neprailgs.Jei nusibos,galės užeiti į kavinę kavos ar pyragėlį suvalgyti.
Mes pirmy-atgal sugaišom 45min,bet kiti dar greičiau susisuka.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2014 10 12, 18:51)
Tikrai neprailgs.Jei nusibos,galės užeiti į kavinę kavos ar pyragėlį suvalgyti.
Mes pirmy-atgal sugaišom 45min,bet kiti dar greičiau susisuka.

Tai va, va, as taip ir supratau,kad cia i abu galus-pirmyn ir atgal, nes jeigu jiems ten pora ar daugiau valandu sedeti toj apzvalgos aikstelej ir musu laukti, tai biskiuka nesamone....
o jei ten galima dar pasivaikscioti , musu belaukiant, tai super... biggrin.gif
Atsakyti
O atgal su vandens taxi, tikrai verta, nes sustoja ir leidžia paplaukiot, panardyt, o ten labai gražu, matosi dugnas, tiek, kad aš neužsidėjau maudymumo iš anksto ir nebuvo kur persirengti, tai nesimaudžiau, o vyrai pasinaujojo proga ir nesigailėjo, patiko.. ir po to greit parplukdo iki miestelio, gražu.. nemanau, kad verta atgal lipti į į įkalnę.. o ir leistis žemyn idomiau..

O bilieta pirkote paciam laivelyje, ar reikia is anksto isigyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moncyte: 12 spalio 2014 - 20:26
QUOTE(Moncyte @ 2014 10 12, 20:25)
O bilieta pirkote paciam laivelyje, ar reikia is anksto isigyti?

Mes pirkome Los Gigantes esanciame ofise, nes miestelyje palikome auto ir iki mascos vaziavom taxi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

vakar vakare bežiūrėdami nuotraukas su MB prisiminėm kaip gerai buvo GK, šiandien jau turim ir lėktuvo bilietus, ir viešbutį užsakytą biggrin.gif žodžiu, niekada nesakyk niekada (mano NIEKADA buvo, kad niekad nekartočiau tokios pat kelionės).

Skrisim ir vėl sausį, tik šįkart tiesiogiai iš Varšuvos. Planuojam iš Kauno keliauti autobusu. Daug dar nesigilinau, bet kiek suprantu, visi vežėjai veža iki centrinės stoties arba pagrindinio oro uosto, o iki modlino niekas? tai koks patogiausias būdas nusigauti? kiek dabar žiūrėjom tai iki centrinės stoties ir tada laukti modlin bus g.gif nieko patogiau nėra? nes gaunasi tarpai tarp tų dviejų autobusų, plius grįžtant galim nespėt į paskutinį autobusą...

Atsakyti