Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Elvita @ 2014 10 10, 08:00)
Vieną kitą kartą atvažiuoti ir pabūti jame smagu, bet su vaikais rinkčiausi kitą paplūdimį smile.gif

O kokį rinktumėtės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2014 10 10, 19:18)
O kokį rinktumėtės? g.gif

Soriukas, bet as jau dabar Sicilijos ir Kipro planavimuose, tai pavadinimai doh.gif Paziurekit mano reportaze, tikrai esu parasius pavadinima ir idejus foto. Tik zinau, kad balto smelio papludimys yra Costa Adejoje ar salia jos, prabangiu viesbuciu rajone. Jei nerasit, tuomet bandysiu ziureti zemelapyje tiksliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 10 10, 19:28)
Soriukas, bet as jau dabar Sicilijos ir Kipro planavimuose, tai pavadinimai  doh.gif Paziurekit mano reportaze, tikrai esu parasius pavadinima ir idejus foto. Tik zinau, kad balto smelio papludimys yra Costa Adejoje ar salia jos, prabangiu viesbuciu rajone. Jei nerasit, tuomet bandysiu ziureti zemelapyje tiksliau  mirksiukas.gif

Radau 4u.gif Paya duque :-)
Tik man jau galva susisuko doh.gif Tai užkelia keltuvai ne iki pat Teidės viršūnės, kaip supratau iš jūsų reportažo? O užlipti sunku iki pat viršūnės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darling: 10 spalio 2014 - 20:46
QUOTE(Darling @ 2014 10 10, 20:43)
Radau  4u.gif Paya duque :-)
Tik man jau galva susisuko  doh.gif  Tai užkelia keltuvai ne iki pat Teidės viršūnės, kaip supratau iš jūsų reportažo? O užlipti sunku iki pat viršūnės?

Uzkelia iki pagrindines apzvalgos aiksteles. Jei Teide neapsnigta, tuomet galit pasivaikscioti takais, jei apsnigta, teks pasitenkinti tik apzvalgos aikstele, kaip mums nutiko pries 3 metus.
Jei norit dar papildomai kopti i pacia Teides virsune, reikalingi leidimai. Visa info, kaip rezervuoti leidimus kopimui, rasit reportaze 4u.gif
Del pacio kopimo i virsune, tai priklauso nuo fizinio pasirengimo. Bet is tiesu nera labai lengva, nes truksta deguonies, bet nera ir sunku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 10 spalio 2014 - 21:00
QUOTE(Elvita @ 2014 10 10, 20:57)
Uzkelia iki pagrindines apzvalgos aiksteles. Jei Teide neapsnigta, tuomet galit pasivaikscioti takais, jei apsnigta, teks pasitenkinti tik apzvalgos aikstele, kaip mums nutiko pries 3 metus.
Jei norit dar papildomai kopti i pacia Teides virsune, reikalingi leidimai. Visa info, kaip rezervuoti leidimus kopimui, rasit reportaze  4u.gif

Skaičiau, bet A ir C takais gi nereikia leidimų? O ar sunku kopti ( vaikams)
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2014 10 10, 20:43)
Radau  4u.gif Paya duque :-)
Tik man jau galva susisuko  doh.gif  Tai užkelia keltuvai ne iki pat Teidės viršūnės, kaip supratau iš jūsų reportažo? O užlipti sunku iki pat viršūnės?

uzkelia iki apzvalgos aiksteles, o nuo ten iki pacios virsunes vos pora simtu metru aukstyn wub.gif bet vaizdai verti demesio tikrai. As tikrai kartosiu kopima i virsune, nes ten man kazkas nepakartojamo wub.gif
Norint pakilti i pacia virsune reikalingi leidimai. Jei ju neturesite - galite nebent nelegaliai rizikuoti uzkopt smile.gif tik nezinau, kas buna, jei 'pagauna' smile.gif
mes rezervavomes pries kelis menesius, galima atsaukti veliau, jei matote, kad nepavyks nuvykti ten tuo metu.

pats kopimas nera sunkus, tik reikia neskubeti, nes kuo auksciau - tuo sunkiau kvepuoti ax.gif galite sustoti minutelei atgauti kvapa ir tada toliau aukstyn. greitai adaptuojasi sirdele smile.gif

net senukai kope su mumis drinks_cheers.gif

tiesa, ten dar pries patenkant i tuos keltuvus skelbiama, kad nerekomenduojama nestukems, maziems vaikams ir berods senukams. bet jei sveikata gera - manau galima visiems. tai ne draudimas, o tiesiog rekomendacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2014 10 10, 21:00)
Skaičiau, bet A ir C takais gi nereikia leidimų? O ar sunku kopti ( vaikams)

A ir C leidimu nereikia, bet jais iki virsunes ir neuzkopsit. Leidimas reikalingas B kopimui. Tiksliai nepamenu, bet lyg ir maciau kopiant su vaikuciu, bet, jei neklystu, jie uzkope tik puse kelio ir leidosi zemyn. Jei ne deguonies trukumas, tai pats kopimas tikrai nera labai sudetingas.
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 10 10, 21:03)
uzkelia iki apzvalgos aiksteles, o nuo ten iki pacios virsunes vos pora simtu metru aukstyn  wub.gif

Nelabai tikiu, reikia sulyginti aukscius g.gif

P.s. tikrai, paziurejau 163m tiktai, o atrodo taip aukstai doh.gif
Papildyta:
*bet vaizdai verti demesio tikrai.

**Norint pakilti i pacia virsune reikalingi leidimai. Jei ju neturesite - galite nebent nelegaliai rizikuoti uzkopt smile.gif tik nezinau, kas buna, jei 'pagauna' smile.gif

* drinks_cheers.gif , bet laika reikia rinktis iki pietu, nes po pietu uzslenka debesys.

**Tai, kad ten niekas negaudo man atrodo g.gif Griztant atgal pro tuos vartus, niekas nieko nebetikrina.
Papildyta:
As tikrai kartosiu kopima i virsune, nes ten man kazkas nepakartojamo  wub.gif

As daugiau nekartosiu, buvo nerealiai smagu, vaizdai fantastiski, isgerem sampes pacioje virsuneje thumbup.gif , bet man uztenka vieno patyrimo. Antra karta tokio pat jausmo nebebutu schmoll.gif
Dabar sturmuosim Etna wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 10 spalio 2014 - 21:09
QUOTE(Elvita @ 2014 10 10, 22:03)
A ir C leidimu nereikia, bet jais iki virsunes ir neuzkopsit. Leidimas reikalingas B kopimui. Tiksliai nepamenu, bet lyg ir maciau kopiant su vaikuciu, bet, jei neklystu, jie uzkope tik puse kelio ir leidosi zemyn. Jei ne deguonies trukumas, tai pats kopimas tikrai nera labai sudetingas.

Liabu smile.gif

Na mes kopem su savo maziais iki pat virsunes-kraterio. mirksiukas.gif ax.gif
Viskas buvo gerai. Bet...cia kaip kam, negali visiems but vienos taisykles.

Kada i Sicilija, Etnos nugaleti? biggrin.gif Joo ten ispudingas, gyvas padaras smile.gif , nuostabus vaizdai. Virsunej irgi smagiau, kai geras oras papuola.
Siaip Teide juk aukstesne uz Etna. mirksiukas.gif O iki Teides virsunes tie nepilni 200 m vistiek realiai pailgeja, nes aukstis tai tiesiai matuojamas, o lipti juk tenka daugiau tokiu puslankiu. Uz tai normalu, kad tiek tau, tiek mums pasirode, kad to kopimo buvo isties daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 10 spalio 2014 - 22:43
QUOTE(Aukštaitė @ 2014 10 10, 23:36)
Liabu smile.gif

Na mes kopem su savo maziais iki pat virsunes-kraterio.  mirksiukas.gif  ax.gif
Viskas buvo gerai. Bet...cia kaip kam, negali visiems but vienos taisykles.

Kada i Sicilija, Etnos nugaleti?  biggrin.gif  Joo ten ispudingas, gyvas padaras  smile.gif , nuostabus vaizdai. Virsunej irgi smagiau, kai geras oras papuola.
Siaip Teide juk aukstesne uz Etna.  mirksiukas.gif O iki Teides virsunes tie nepilni 200 m vistiek realiai pailgeja, nes aukstis tai tiesiai matuojamas, o lipti juk tenka daugiau tokiu puslankiu. Uz tai normalu, kad tiek tau, tiek mums pasirode, kad to kopimo buvo isties daugiau.

O kiek laiko maždaug užtrunka kopimas iki viršukalnės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2014 10 10, 22:36)

Kada i Sicilija, Etnos nugaleti?  biggrin.gif  Joo ten ispudingas, gyvas padaras  smile.gif , nuostabus vaizdai. Virsunej irgi smagiau, kai geras oras papuola.

Tai, kad negaliu dar apsispresti kada geriau rugsejo 9-23d. ar rugsejo 16-30d. g.gif, ir siaip mastau, gal 2 savaiciu daugoka, uztektu 11 dienu g.gif
Atsakyti
Bet gal būna tokių stebuklingų dienų spalio gale, kad po pietų nebūna debesų? Ar nelabai reikėtų tikėtis? g.gif
Tai gal geriau važiuot iš ryto ir tikėtis, kad bus laisvų vietų į keltuvą? Nes kai registravausi, vienintelis laikas buvo likęs popietinis :-(
Elvita, o ten, kur įdėjot fotoreportaže nuorodą kur registruotis, tai ten į keltuvus, ar į kopimą į pačią viršūnę? Sorry už kvailus klausimus, ale visai pasimečiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darling: 11 spalio 2014 - 08:15