Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Arturas15 @ 2014 10 09, 17:45)
O, Los Gigantes - nuostabus miestukas  wub.gif . Puikus juodojo smėlio paplūdimys Playa la Arena thumbup.gif . Iš Los Gigantes dar plaukėm į Atlantą delfinų stebėt  thumbup.gif . Savo reportaže šiam miesteliui nemažai dėmesio skyriau  mirksiukas.gif .

Man atrodo, kad Playa de la Arena yra Puerto Santiago miestelyje, ne Los Gigantes g.gif
Atsakyti
Los gigantes man rodos yra maziukas plezas Los gigantes.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 10 09, 18:27)
Man atrodo, kad Playa de la Arena yra Puerto Santiago miestelyje, ne Los Gigantes  g.gif

QUOTE(ingaul @ 2014 10 09, 18:52)
Los gigantes man rodos yra maziukas plezas Los gigantes.

drinks_cheers.gif
Mes gyvenom Puerto de Santiago šalia to Playa de la Arena paplūdimio, tikrai nuostabi vieta wub.gif . Los Gigantes paplūdimiukas man nelabai patiko, saulė gan vėlai atkeliauja, mažas toks ir nejaukus.
Atsakyti
Na ka.. nusipirkome ir mes jau bilietus i Tenerife is varsuvos (vasaros sezonui), gal ankstoka, taciau jau brangsta, nes ispradziu buvo i viena puse 280zl, dabar jau 320. vienam zmogui isejo beveik 572 lt i abi puses ax.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
galiu jau rimciau ziurinetis viesbucius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 10 09, 19:27)
Man atrodo, kad Playa de la Arena yra Puerto Santiago miestelyje, ne Los Gigantes  g.gif

Na taaaaip, pasirodo, apsirikau blush2.gif . Mes nusipirkom netoli Los Gigantes uosto bilietus į laivą ir, turėdami laiko, važiavom į Playa de la Arena. Važiavom keletą minučių, tai ir susidarė įspūdis, kad likom tam pačiam miestelyje biggrin.gif . Bet Tenerifėje praktiškai neįmanoma rasti ribos tarp miestelių, pvz. ten kur gyvenom: Los Cristianos ir Las Americas - perėjai gatvę, ir jau kitam mieste esi.
Atsakyti
pernai gyvenom Bahia Flamingo, mūsu kasdieninis papludimys buvo playa de Arena ir visas 2 savaites buvo be proto didelės bangos, vaikai beveik negalėjo maudytis, suaugusiems ištisai švilpavo gelbėtojas biggrin.gif saulė išties gana vėlai pasirodo, smėlis drėgnas, nes naktį užpilamas, bet nepaisant visko paplūdimys labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2014 10 10, 06:52)
Na taaaaip, pasirodo, apsirikau blush2.gif .

irnesakyk.gif mirksiukas.gif

QUOTE(gėliukas @ 2014 10 10, 06:58)
pernai gyvenom Bahia Flamingo, mūsu kasdieninis papludimys buvo playa de Arena ir visas 2 savaites buvo be proto didelės bangos, vaikai beveik negalėjo maudytis, suaugusiems ištisai švilpavo gelbėtojas biggrin.gif saulė išties gana vėlai pasirodo, smėlis drėgnas, nes naktį užpilamas, bet nepaisant visko paplūdimys labai gražus  wub.gif

drinks_cheers.gif paplūdimys ir smėlis super, bet bangos, kiek pro jį pravažiuodavom, buvo ištisai. Vieną kitą kartą atvažiuoti ir pabūti jame smagu, bet su vaikais rinkčiausi kitą paplūdimį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2014 10 10, 07:58)
pernai gyvenom Bahia Flamingo, mūsu kasdieninis papludimys buvo playa de Arena ir visas 2 savaites buvo be proto didelės bangos, vaikai beveik negalėjo maudytis, suaugusiems ištisai švilpavo gelbėtojas biggrin.gif saulė išties gana vėlai pasirodo, smėlis drėgnas, nes naktį užpilamas, bet nepaisant visko paplūdimys labai gražus  wub.gif

Gal galetumet placiau papasakot apie Bahia Flamingo viesbuti smile.gif man tai dar uzduotis tokia.. vaziuojam trise. tai dazniausiai kambariai yra dvivieciai, tai kaip suprantu tame paciame kambaryje tiesiog pristato lova? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2014 10 10, 08:23)
Gal galetumet placiau papasakot apie Bahia Flamingo viesbuti smile.gif man tai dar uzduotis tokia.. vaziuojam trise. tai dazniausiai kambariai yra dvivieciai, tai kaip suprantu tame paciame kambaryje tiesiog pristato lova? g.gif

na as kiek ziurejau dabar musu seimynai (5 zmonems), tai mums vieno kambario neduoda rinktis smile.gif bet keturiems duoda.
Ten man rodos yra ir vienvieciu, ir dvivieciu, ir keturvieciu kambariu.
pasiziurekite bookinge arba kitose viesbuciu rezervacijos sistemose - susiveskite zmoniu skaiciu ir matysite kainas pagal savo pasirinktus kriterijus (AI, HB, tik kambarys ir pan) smile.gif
Atsakyti
Bahia Flamingo yra visiškai paprastutis viešbutis, jo 3zv nepalyginsi su Barcelo, kuris šiek tiek tolėliau buvo, bet ir kaina ženkliai skirėsi. Kas nepratęs siurprizu kambary matyt, paprastumas gali šokiruot, paskui pripranti biggrin.gif man tai viskas tiko, tik tiek kad baldai jau laaaabi pagyvene biggrin.gif
mes irgi buvom su trim vaikais, rezervuotis neleido, tai aš viena vaika mamai i kambari irasiau smile.gif mes gyvenom seimyniniam, tai miegamasis ir sofke kitam kambary, tai is esmes tilpom 5, nes mazoji manieze miegojo. Turejom toki atveji su Alikante, tai netalpino sistema, bet paskambinus i viesbuti tiesiogiai, sako ok, jei jums gerai ir telpat, prasau, nes ten tikrai nebuvo kur maniezo pastatyt. o cia vietos sociai, tik klausimas, ar vaikui, jei jis netelpa i manieza, atnes lova papildoma? paskambinkit jiems tiesiai ir paklauskit, nes seimyniniai kambariai dideli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėliukas: 10 spalio 2014 - 13:40
QUOTE(gėliukas @ 2014 10 10, 13:36)
Bahia Flamingo yra visiškai paprastutis viešbutis, jo 3zv nepalyginsi su Barcelo, kuris šiek tiek tolėliau buvo, bet ir kaina ženkliai skirėsi. Kas nepratęs siurprizu kambary matyt, paprastumas gali šokiruot, paskui pripranti biggrin.gif man tai viskas tiko, tik tiek kad baldai jau laaaabi pagyvene biggrin.gif
mes irgi buvom su trim vaikais, rezervuotis neleido, tai aš viena vaika mamai i kambari irasiau smile.gif mes gyvenom seimyniniam, tai miegamasis ir sofke kitam kambary, tai is esmes tilpom 5, nes mazoji manieze miegojo. Turejom toki atveji su Alikante, tai netalpino sistema, bet paskambinus i viesbuti tiesiogiai, sako ok, jei jums gerai ir telpat, prasau, nes ten tikrai nebuvo kur maniezo pastatyt. o cia vietos sociai, tik klausimas, ar vaikui, jei jis netelpa i manieza, atnes lova papildoma? paskambinkit jiems tiesiai ir paklauskit, nes seimyniniai kambariai dideli.

na lovos tai galetu tikrai geresnes buti, ypac tos neva dvigules (sustumtos) biggrin.gif
bet siaip mums dviese su vyru is esmes tas viesbutukas tiko. aisku norint prabangos tai jis no no no smile.gif biggrin.gif

ai, pamastysime mes dar del jo, nes kolkas net bilietu neturime. va kai jau bilietus issigysime, tada ir ziuresime, kur pasistoti ax.gif
na bet jau taip noriu i Tenerife vel wub.gif

kalbejote apie papludimius, tai kurie jusu manymu su vaikais geriausi?
Arena papludimys vasara buvo irgi banguotas, bet maudytis leido, tik ant akmenu lipantiems vis svilpdavo smile.gif
man pasirode kad La Tejita visai nebloga vieta su vaikais, kai nera vejo.
Viena karta nuvaziavome ten, tai taip smeli nese, kad gele visas kojas. Bet jau pries isskrendant apsilankeme, tai buvo tobulas rytas, be vejo, tiesiog liuks.
Va tame balto smelio papludimyje siaurineje puseje tai net nesimaudem, kazkaip nesuzavejo biggrin.gif
Atsakyti
Merginos pasiulykit kokias lektuvu linijas, kurios skrenda is BArselonos i tenerife? 4u.gif 4u.gif

Kiek ziuriu viskas brangiai gaunasi doh.gif
Atsakyti