QUOTE(gėliukas @ 2014 10 10, 13:36)
Bahia Flamingo yra visiškai paprastutis viešbutis, jo 3zv nepalyginsi su Barcelo, kuris šiek tiek tolėliau buvo, bet ir kaina ženkliai skirėsi. Kas nepratęs siurprizu kambary matyt, paprastumas gali šokiruot, paskui pripranti
man tai viskas tiko, tik tiek kad baldai jau laaaabi pagyvene
mes irgi buvom su trim vaikais, rezervuotis neleido, tai aš viena vaika mamai i kambari irasiau
mes gyvenom seimyniniam, tai miegamasis ir sofke kitam kambary, tai is esmes tilpom 5, nes mazoji manieze miegojo. Turejom toki atveji su Alikante, tai netalpino sistema, bet paskambinus i viesbuti tiesiogiai, sako ok, jei jums gerai ir telpat, prasau, nes ten tikrai nebuvo kur maniezo pastatyt. o cia vietos sociai, tik klausimas, ar vaikui, jei jis netelpa i manieza, atnes lova papildoma? paskambinkit jiems tiesiai ir paklauskit, nes seimyniniai kambariai dideli.
na lovos tai galetu tikrai geresnes buti, ypac tos neva dvigules (sustumtos)
bet siaip mums dviese su vyru is esmes tas viesbutukas tiko. aisku norint prabangos tai jis no no no
ai, pamastysime mes dar del jo, nes kolkas net bilietu neturime. va kai jau bilietus issigysime, tada ir ziuresime, kur pasistoti
na bet jau taip noriu i Tenerife vel
kalbejote apie papludimius, tai kurie jusu manymu su vaikais geriausi?
Arena papludimys vasara buvo irgi banguotas, bet maudytis leido, tik ant akmenu lipantiems vis svilpdavo
man pasirode kad La Tejita visai nebloga vieta su vaikais, kai nera vejo.
Viena karta nuvaziavome ten, tai taip smeli nese, kad gele visas kojas. Bet jau pries isskrendant apsilankeme, tai buvo tobulas rytas, be vejo, tiesiog liuks.
Va tame balto smelio papludimyje siaurineje puseje tai net nesimaudem, kazkaip nesuzavejo