Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(vilmaaa @ 2014 10 02, 22:15)
Kada skrendat? ax.gif

Vasario 8-25d.
Pasimeciau tarp viesbuciu.Buve playa americas ir Adeje,tai dabar vel toj pusej ieskau viesbucio. smile.gif Siaures neziuriu,lietaus bijau 4u.gif .
Atsakyti
As jau antra savaite dirbu su viesbuciais, nuomone keiciasi kasdien...... jau atrodo isirenkam apsistojam ir vel kazkas kazka uzmate kitokio, gal geresnis ir t.t. g.gif galvojom su viesbuciu tilpti i 2000 lt, dabar jau vyras ziuri uz 3000 lt...... man lyg ir brangokai atrodo....... as noriu HB maniskiai nori AI........ jetus kaip suderinti visus galus

dar del Loro parko, ten galima isinesti kazka valgomo ar geiamo, ar draudziama?
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2014 10 03, 07:15)
As jau antra savaite dirbu su viesbuciais, nuomone keiciasi kasdien...... jau atrodo isirenkam apsistojam ir vel kazkas kazka uzmate kitokio, gal geresnis ir t.t.  g.gif galvojom su viesbuciu tilpti i 2000 lt, dabar jau vyras ziuri uz 3000 lt...... man lyg ir brangokai atrodo....... as noriu HB maniskiai nori AI........ jetus kaip suderinti visus galus

Ai,mes su maitinimu tik.Kas per atostogos i parde,i virtuve.. biggrin.gif Be vaiku imciau gal tik pusrycius,bet su jais,tai pasirinkimo reikia doh.gif .Cia kiek zmoniu,kad norit tilpt i 3000?Nebent be maitinimo.
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2014 10 03, 08:22)
Ai,mes su maitinimu tik.Kas per atostogos  i parde,i virtuve.. biggrin.gif Be vaiku imciau gal tik pusrycius,bet su jais,tai pasirinkimo reikia doh.gif .Cia kiek zmoniu,kad norit tilpt i 3000?Nebent be maitinimo.

trys suauge wink.gif ........... tiksliau turim viena nesuaugusi, bet jau sistemose kaip suaugus ji SITA ZIURIM

dar ziurim SITA, cia jau as noriu sito, nes gaunasi 2500 trym su AI...... nu jus gal prabangesnius ziurit ir gaunasi brangiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2014 10 02, 22:51)
<...>- suzinojau apie parmos kumpi, ozku suri, vaisiukus , visokias kitas gerybes i ka reiktu atkreipti demes, biggrin.gif , zodziu-isejo i nauda...gal dar kas parasys ka idomesnio paragauti. smile.gif

biggrin.gif
man visai patiko kanarietiškai virtos bulvytės - papas arrugadas biggrin.gif . jos verdamos su lupenom, su citrina ir daug druskos. kai išverda jos būna su tokia traškia druskėta plutele, kaip su druskos milteliais. Jas reikia valgyti su lupena. Šiaip ir patys virėm, bet ir kavinėj kokioj irgi būna - patiekia. Kavinėj tokias valgėm Mascoj. Prie jų būna toks kanarietiškas padažas - raudonas - [rocho], dar būna žalias - [mocho].

user posted image

QUOTE(Saga @ 2014 10 03, 08:15)

galima įsinešti. yra net speciali vieta piknikams - stalai, suolai.

o į SIAM parką negalima. net kuprines tikrina. Bet, labai norint, į rankšluostį galima susivyniot ir įsinešt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 03 spalio 2014 - 08:45
QUOTE(Saga @ 2014 10 03, 08:05)
trys suauge wink.gif ........... tiksliau turim viena nesuaugusi, bet jau sistemose kaip suaugus ji SITA ZIURIM

dar ziurim SITA, cia jau as noriu sito, nes gaunasi 2500 trym su AI...... nu jus gal prabangesnius ziurit ir gaunasi brangiau wink.gif

Ir aś Barcelo tinkla ziuriu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra skridusiu su Norvegu oro linijom is Varsuvos? Kokia ten ilaipinimo tvarka? Ar ileidziami pirmi su vaikais? Ar yra galimybe sedet kartu, jei nesiperki rezervuotu vietu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2014 10 03, 10:24)
Ir aś Barcelo tinkla ziuriu 4u.gif

Man Barcelo tinklai patinka, esam gyvene Tenerifeje ir Fuerteje.
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2014 10 03, 08:15)
As jau antra savaite dirbu su viesbuciais, nuomone keiciasi kasdien...... jau atrodo isirenkam apsistojam ir vel kazkas kazka uzmate kitokio, gal geresnis ir t.t.  g.gif galvojom su viesbuciu tilpti i 2000 lt, dabar jau vyras ziuri uz 3000 lt...... man lyg ir brangokai atrodo....... as noriu HB maniskiai nori AI........ jetus kaip suderinti visus galus

Kuriam laikui žiūrite? Ta prasme, keliom naktim? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ingaul @ 2014 10 03, 05:51)
Vasario 8-25d.
Pasimeciau tarp viesbuciu.Buve playa americas ir Adeje,tai dabar vel toj pusej ieskau viesbucio. smile.gif Siaures neziuriu,lietaus bijau 4u.gif .

Mes 8-19 4u.gif Aš ir žiūrinėjuosi pietinėj pusėj. smile.gif Per kur skrendat?
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2014 10 03, 10:41)
Kuriam laikui žiūrite? Ta prasme, keliom naktim?  ax.gif
Papildyta:

Mes 8-19  4u.gif Aš ir žiūrinėjuosi pietinėj pusėj.  smile.gif Per kur skrendat?

Per barsa,o jus?
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2014 10 03, 11:51)
Per barsa,o jus?

Mes iš Varšuvos Modlin.
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2014 10 03, 11:07)
Mes iš Varšuvos Modlin.

Nebegavom mes pigiu is Modlin,kol mastem.
Atsakyti