Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Elvita @ 2014 10 02, 15:14)
Jums visiems trims priklauso po 1vnt lagaminu su 10kg svoriu. Viso 30kg ir 3vnt. Plius galit isinesti dar po 1 maiseli papildomai. Tik jo ismatavimu nepamenu, bet tikrai jis nera mazas.

thumbup.gif

QUOTE(egzzzotika @ 2014 10 02, 15:16)
man irgi sunku suprast. Jauciu papildoma reikes imti;)

is kur cia tas svoris 5kg?
su kokiom avialinijom skrendate?
nes ryanair tai 10kg kiekvienam zmogui, vyresniam nei 2 metukai biggrin.gif

ai, nebent menesiui skrendate, tada rankiniu gali ir neuztekti, bet savaitei tikrai uztenka rankinio bagazo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 02 spalio 2014 - 15:29
Nu iš kur jūs tuos 5kg traukiat???Juk rankinis 10kg.O dar į tą papildomą mažą bagažą telpa dar fotiko rankine arba žaislų maišelis ar rankinė ir pan.
Mums į rankinius tilpo ne tik drabužiai,bet ir knygos,vaikų žaislai ir pan.Visą maistą pirkom ten,tikrai nereikia jokių dešrų ir lašinių-visko pilna parduotuvėse ir kainos panašios į lietuviškas.3 porų šliopkių irgi nereikia.kai pradėsit dėtis daiktus,tai pamatysit,kaip viskas telpa mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekada neimu maitinimo, bet Kanarai gi ne kokia egzotiška vieta kultūros prasme, maistą tikrai nesunku vietoje nusipirkti. Ir tos dešros, ir šviežių produktų, ir saldumynų, absoliučiai visko. Kainos normalios, įprastiniai prekybos centrai.

Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2014 10 02, 10:40)

ir jeigu as bilietus nusiperku i Loro parka ar man i bilieto kaina ieina Orku pasirodymai? kur galima rasti laikus kada orkos pasirodo? Ar cia tik parko lankymas, o i Orkas jau reikes moketi atskirai?

Pasirodymų laikas paspaudus
horario de las presentaciones
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 10 02, 16:28)
thumbup.gif
is kur cia tas svoris 5kg?
su kokiom avialinijom skrendate?
nes ryanair tai 10kg kiekvienam zmogui, vyresniam nei 2 metukai biggrin.gif

ai, nebent menesiui skrendate, tada rankiniu gali ir neuztekti, bet savaitei tikrai uztenka rankinio bagazo ax.gif

Su rynairu;) bet as turejau omeny kad kaip viska italpint i viena rankini bagaza10kg.. jus perkat kuprines ar specialius cimodanus jau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2014 10 02, 16:45)
Su rynairu;) bet as turejau omeny kad kaip viska italpint i viena rankini bagaza10kg.. jus perkat kuprines ar specialius cimodanus jau? biggrin.gif

Vaikams dedu i kuprines, man ir vyrui - lagaminai. Man keista, kai zmones skrenda savaitei ir bedavoja, kad "netilps: i 10kg svori g.gif Mes dazniausiai skrendam 2-3 savaitem ir puikiausiai viskas telpa i rankinius bagazus. Karta skridom su registruotu, tai neduokdie doh.gif Kurie skrido su rankiniais jau seniai is oro uosto buvo isvaziave, o mes vis lagaminu laukem doh.gif

P.s. Nejuokinkit su tom desrom, lasiniais ir kumpiais, ten visko sociai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 10 02, 17:51)
Vaikams dedu i kuprines, man ir vyrui - lagaminai. Man keista, kai zmones skrenda savaitei ir bedavoja, kad "netilps: i 10kg svori  g.gif Mes dazniausiai skrendam 2-3 savaitem ir puikiausiai viskas telpa i rankinius bagazus. Karta skridom su registruotu, tai neduokdie  doh.gif Kurie skrido su rankiniais jau seniai is oro uosto buvo isvaziave, o mes vis lagaminu laukem  doh.gif

P.s.  Nejuokinkit su tom desrom, lasiniais ir kumpiais, ten visko sociai  biggrin.gif

Na su tom desrom tai tikrai manau kad nereikia imti. biggrin.gif mes tai varysim 11 dienu. Galvojau imti Ai bet dbr vis labiau galvoju apie HB. Jei viena varyciau is vis imciau apartamentus ir gaminciausi, bet cia kaikad megsta labai daug pavalgyt..per pietus vistiek busim kur nors isvaziave..tai prie juros tai seip kur. Ten ir galim kur susirast ir uzvalgyt. Aisku radau as AI kuris nuo HB skiriasi tik 200lt tai nzn ka daryt... O del lagaminu... seis metais egipte buvau, tai isvaziuodama turejau 10kg o isvaziavau su 15;)))))) dar klausimas, rankinis lagaminas privalo atitikti rynair reikalavimus?kokia suma reikia primoketi virsijus norma uz 1kg?
Atsakyti
QUOTE(Rrasytia @ 2014 10 02, 12:34)
Sveiki, gal galit atsakyti fuertej gruodi silciau costa caleta ar costa calma ar nesvarbu? Pirma karta skrisim, neturiu jokio supratimo  blush2.gif

Didelio skirtumo nebus, cia dideliu kalnu (kaip Teide Tenerifeje) nera, tai ir temperaturu skirtumo didelio tikrai nebus. 4u.gif
QUOTE(gėliukas @ 2014 10 02, 13:03)
aha, šiek tiek sudėtinga su 3 vaikais, nes reikia iš vakaro atvažiuot, nakvot, paskui skridus 6 val dar vairuot atgal Lenkijos keliais žiema. Mažoji aktyvistė išvis sunkiai išsėdi auto, o autobusu per naktį man pačiai sunku, jau nekalbu apie vaikus smile.gif

vilmaa, jūs per Varšuva?

Geliuk, taip mes per Varsuva meginsim. Tik si karta mes ne i Fuerte, o i Tenerife. Vaikai musu priprate masinoj gyvent, vasara po 7000 km kartu pravaziuota, tai cia 500 km manau kaip nors iveiksim. smile.gif
QUOTE(LOCKETS @ 2014 10 02, 14:26)
jei cia jus apie Tenerife, tai juodojo smelio papludymyje slepkiu reikia siaip ar taip, nes smelis labai karstas.
Playa la arena papludymyje mums tu vandens batuku (vandenyje) nereikejo, del kitu papludymiu nelabai pasakysiu, bet kiek braidem:) ai Benijo papludymyje tai reikia, jei vaziuosite i ta puse  ax.gif  ten vien akmenys kiek pamenu  ax.gif

Kai buvom praeita karta tai apsiejome be vandens batu. Tikrai nebutini. mirksiukas.gif

QUOTE(Lalantukass @ 2014 10 02, 15:21)
Bandysim ne vienam papludimy pabuvoti, tai ir uzklausiau. Na va, kiek visko reikia prisideti, avalynes ir kokiu basuciu ar sliapeciu, vandens batuku, rubu, kazka maisto, nes imam be maitinimo, tai ir kokia gal desra isimesti, nes nevalgysi pusryciu restoranuose, po to dar kosmetikos priemoniu ir nuo saules ir visokiu....tai as nezinau kaip cia raso kitos, kad issivercia tik su rankiniu bagazu-5kg.? unsure.gif

Maisto tikrai nesivezkit, vien jau ko vertas parmos kumpis, vytintos ispaniskos desros. Mmmm wub.gif Jau dabar seile tysta, pagalvojus
Atsakyti
Niekas to bagažo niekur nesvėrė, bet tikrino, ar atitinka matmenys. Pastebėję didoką, liepia kišti į ta specialią dėžę.
Produktai kainuoja normaliai, pigiausia Mercadonoje. Bet jei rasite kur ūkininkų parduotuvėlę , berods Fruteria (kažkas panašaus), tai vaisiai, daržovės gerokai pigesni ir nuostabus šviežias sveriamas ožkų sūris thumbup.gif Galima vien tuo maitintis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emvida: 02 spalio 2014 - 19:24
QUOTE(Rrasytia @ 2014 10 02, 10:34)
Sveiki, gal galit atsakyti fuertej gruodi silciau costa caleta ar costa calma ar nesvarbu? Pirma karta skrisim, neturiu jokio supratimo  blush2.gif

Turit omeny Caleda de fuste?Costa calmoj ir toj pusej kur zemiau visada yra silciau.Caleta de Fustej,mano nuomone,daugiau ir vejuota g.gif bet tas vejas tikrai nesusaldys jusu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2014 10 02, 15:16)
man irgi sunku suprast. Jauciu papildoma reikes imti;)

Kaip as pavydziu tiems, kurie sugeba vykti tik su rankiniu bagazu! Na, man tai misija neimanoma smile.gif Skrisim 4 suauge ir du vaikuciai iki dvieju metu 2sav i Tenerife carteriniu reisu. Ir tai suku galva, kaip cia viska sutalpinti smile.gif)) Suaugusiems priklauso po 15kg registruoto ir po 5kg rankinio bagazo, mazylems po 10kg registruoto smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2014 10 02, 21:40)
Na,su bilietukais jau ir mes smile.gif.Dabar viesbutis Tenerifej paieskose.Sikart  tik su  rankiniais ir mes.Vaikam uzkabinsiu kamera,fotika:)

Kada skrendat? ax.gif
Atsakyti