Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(tabeliukas @ 2014 09 30, 11:34)
o su kokiom oro linijoms skrendat? nes ryainar as pasiziurejau tokiu marsturu is Rygos neskraidina... 4u.gif
Papildyta:
as irgi ziuriu bilietuku sausio galui...bet man irgi gaunasi tokia pati suma kaip ir jums 670 lt zmogui, kazkaip ir man noretusi truputuka pigiau ... kazin imanomas mano toks noras ar jau kad nukristu kainos zemiau jau nebesitiketi  g.gif

Jei data labai neriboja, tai gal ir kaina gali būti mažesnė. Mes norėjom būtent per mokinių atostogas, tam laikotarpiui manau visad kaina šiek tiek užkelta būna. mirksiukas.gif Kovo pradžiai kaina buvo kažkiek mažesnė, bet nebepamenu datos konkrečiai. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, atskykit kas žinot, ar tezturas ir novaturas nuskraidina/parskraidina tiesiogiai į/iš Tenerifę, ar ne, ta prasme, kai perki visą kelionę per agentūrą
ačiū
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2014 09 30, 12:34)
o su kokiom oro linijoms skrendat? nes ryainar as pasiziurejau tokiu marsturu is Rygos neskraidina... 4u.gif
Papildyta:
as irgi ziuriu bilietuku sausio galui...bet man irgi gaunasi tokia pati suma kaip ir jums 670 lt zmogui, kazkaip ir man noretusi truputuka pigiau ... kazin imanomas mano toks noras ar jau kad nukristu kainos zemiau jau nebesitiketi  g.gif

Sveiki,
Gal galit pasidalint kokiais jugtiniais skrydziais plnuojat skrist? Man ir 670 Lt tiktu, kad tik nakti nereiktu sedet su vaikais oro uoste. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2014 09 30, 11:34)

Musu netiesioginis, mes is tu kur su vaikais nakti oro usote sedes biggrin.gif ...... o jeigu rimtai tai mano vaikui 15 metu, leidziames 23.15 kylam 6.10... ilgokai, bet bandysime wink.gif

Del viesbucio neapsisprendziu mane domintu HOTEL BAHÍA FLAMINGO, bet kazkaip uzmaciau kad AI baras dirba tik iki 17 val, ar as ne taip supratau?

Atsakyti
QUOTE(pingwine @ 2014 09 30, 13:36)
Sveiki,
Gal galit pasidalint kokiais jugtiniais skrydziais plnuojat skrist? Man ir 670 Lt tiktu, kad tik nakti nereiktu sedet su vaikais oro uoste.  blush2.gif

Mes iš Varšuvos Modlin skrisime. Skrydžio laikas man superinis pasitaikė kylam 10.15 leidžiamės 15.15. Iš Tenerifės išskrendam kažkur apie 18 val. leidžiamės 22.30. ax.gif
Atsakyti
Kas per spalį - lapkritį skrendate iš Modlin ir iki Varšuvos važiuojate autobusu, polskibus.com jau paskelbė maršrutą Varšuva-Balstogė -Vilnius, du kartus per dieną. Kaina kiek mažesnė nei su Simple gaunasi.
Atsakyti
Gal kam teko nakti praleist Barselonos oro uoste?Vakare atskrendam,ryte anksti kylam.Su vaikais busim,tai bijau,kad nakti neisvarytu musu.I viesbuti kazkaip irgi be rysio del 3 valandu varyt.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2014 09 30, 18:33)
Kas per spalį - lapkritį skrendate iš Modlin ir iki Varšuvos važiuojate autobusu, polskibus.com jau paskelbė maršrutą Varšuva-Balstogė -Vilnius, du kartus per dieną. Kaina kiek mažesnė nei su Simple gaunasi.

dar yra Ecolines 4u.gif
Atsakyti
sveikos,keliautojos smile.gif visos dauguma ziuriu i Tenerife planuojat smile.gif o mes jau greitai kelsim sparnelius vel i Fuerteventura tongue.gif oi,tie pasakisko grozio papludimiai vacation4.gif vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2014 10 01, 09:04)
Na mes jau Fuertėje du kartus buvę, salą išmaišėm skersai išilgai  mirksiukas.gif O Tenerifėje buvom pieš 6 metus ir tai tik 5 dienom. Tai šturmuosim Teidę smile.gif
O dėl Fuertės paplūdimių visiškkai su jumis sutinku. Pasiilgau jų ir aš  wub.gif

smagu!mes siaip pirma karta kai buvom Fuertej,tai irgi neblogai apkeliavom,bet vistiek labai norejosi vel ten sugrizti.vieno karto,kaip sakoma,negana. biggrin.gif
beje,pirma karta nuomosimes masina is Payless.Kiek zinau,cia cicaro ir Cabreros medinos duketerine imone.kokie atsiliepimai?gal kas nuomavotes? g.gif
Atsakyti
Koks krantas papludimiuose, ar reikia nardymo batuku-tapkiu, kaip Kroatijoj, ar gerai ir basiems? Matau , plezai tai skirtingi, ypac kur akmenuota, ar uoleta... ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pingwine @ 2014 09 30, 13:36)
Sveiki,
Gal galit pasidalint kokiais jugtiniais skrydziais plnuojat skrist? Man ir 670 Lt tiktu, kad tik nakti nereiktu sedet su vaikais oro uoste.  blush2.gif

tai sitas variantas su Ryainar ir gaunasi kad reikes sedeti nakti oro uoste smile.gif
(vilnius - London Stansted - tenerife)
Papildyta:
QUOTE(ingaul @ 2014 09 30, 12:29)
Esam skride sausio men.,tai uzsale buvo lektuve kazkas.Silde ten ji,purske ir ishskridom 5 val.veliau verysad.gif

tai vistiek suspesim smile.gif nes gi uzsalti gali tik LT o Londone nuskridus reikia oro uoste sedeti 6 val. ir laukti lektuvo i tenerife smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingaul @ 2014 09 30, 21:26)
Gal kam teko nakti praleist Barselonos oro uoste?Vakare atskrendam,ryte anksti kylam.Su vaikais busim,tai bijau,kad nakti neisvarytu musu.I viesbuti kazkaip irgi be rysio del 3 valandu varyt.

mes taip keliavom pernai. pavargom juodai... todel dabar skrisim per Londona nes Barselonoj lektuvas i tenerife skrido tik apie 10val. o is londono jis skrenda 6val. tai sedejimo bus maziau.
niekas is oro uosto neisvaro...gali miegoti ant tu keduciu kaip ir visi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Saga @ 2014 09 30, 16:20)
Musu netiesioginis, mes is tu kur su vaikais nakti oro usote sedes biggrin.gif ...... o jeigu rimtai tai mano vaikui 15 metu, leidziames 23.15 kylam 6.10... ilgokai, bet bandysime wink.gif

Del viesbucio neapsisprendziu mane domintu HOTEL BAHÍA FLAMINGO, bet kazkaip uzmaciau kad AI baras dirba tik iki 17 val, ar as ne taip supratau?

tai per Londona irgi toks pats laikas ankti atskrendi o ryte ankti kyli i tenerife.
tik as paziurejau kad ryainar is Vilniaus i ryga neskrenda...tai nezinau kaip jus ten toje Rygejoje atsirasit? su masina?
Atsakyti