Man taip pat labai idomu kas zudikas, ir dar idomu kada kas suzinos kas palaidotas ne stalis?
Palaidotas ne Štalis??? Tai gal ir Beatrisė dar prisikels ?
QUOTE(daivasen @ 2018 05 04, 15:13)
Man taip pat labai idomu kas zudikas, ir dar idomu kada kas suzinos kas palaidotas ne stalis?
aš šoke Borisas Beatrisę nužudė
QUOTE(daibava @ 2018 05 18, 15:19)
aš šoke Borisas Beatrisę nužudė
Nu ne Borisas. Jis toliau vaidina.
QUOTE(magute @ 2018 05 19, 12:50)
Nu ne Borisas. Jis toliau vaidina.
bet pinigai tai pas jį
Labas, nu kas gali parasyti iseis ta Sarlote is kalejimo? Ir kas zudikas? Man darosi ispudis kad cia Souzas darbas...
QUOTE(daivasen @ 2018 05 30, 13:13)
Labas, nu kas gali parasyti iseis ta Sarlote is kalejimo? Ir kas zudikas? Man darosi ispudis kad cia Souzas darbas...
NESKAITYKITE kam neidomi ateitis.
iseis is kalejimo,bet po kurio laiko ir su viesbuciu atsisveikins,tai Verneris liks be jos,beeet bus atvyke jau Robertas,Eva ir ju Valentina ir jie ten bus.
Zudike jei gerai supratau yra Siuzannne,nes ja isves su antrankiais. Bet Borisui dar klius ir i ligonine pateks,kadangi bus labai kritine jo bukle,tai tevas kvies jo motina atvykti ir ji atvyks,taip atsiras nauja veikeja ai,gris ir Dezere (ji su Nilsu bus pora ir isvyks is viesbucio).
QUOTE(spanieliuke @ 2018 06 01, 14:56)
iseis is kalejimo,bet po kurio laiko ir su viesbuciu atsisveikins,tai Verneris liks be jos,beeet bus atvyke jau Robertas,Eva ir ju Valentina ir jie ten bus.
Zudike jei gerai supratau yra Siuzannne,nes ja isves su antrankiais. Bet Borisui dar klius ir i ligonine pateks,kadangi bus labai kritine jo bukle,tai tevas kvies jo motina atvykti ir ji atvyks,taip atsiras nauja veikeja ai,gris ir Dezere (ji su Nilsu bus pora ir isvyks is viesbucio).
Aciu.
QUOTE(spanieliuke @ 2018 06 01, 14:56)
ačiukas, man buvo įdomu
dėl pasikeitusio darbo grafiko pažiūrėti galiu tik priebėgom,
o su vokiečių kalba visiškai nedraugauju
QUOTE(daibava @ 2018 06 02, 08:42)
ačiukas, man buvo įdomu
tai jus galite per tv3play paziureti serija ir taip nei vienos nepraleisite
Jau baigia atsibosti ta zudiko istorija, o tai pasodins i kalejima wiljamo mama (varda pamirsau)...?
Kas galit parasyti su kuo ta Alisija bus?