Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Dideja @ 2014 08 28, 20:21)

** a vat paintriguosiu  tongue.gif  ryt jau, manau, gausiu, tuomet ir parasysiu  smile.gif beje, kazkuo labai panasus i ta jau musu siandien aptarta vilnos megztuka  mirksiukas.gif

Dideja, jauciu, atspejau ka gausi bigsmile.gif biggrin.gif Kad tik dydis tiktu, o cinkelis garantuotas mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, bukit geros, priminkit koki dydi to ruzavo su gele sone imt? jei nesioju xs. ar tiks platesniems peciams ir ar medziaga ne plona? dovanokit, susirgau skleroze biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 08 29, 13:30)
Merginos, bukit geros, priminkit koki dydi to ruzavo su gele sone imt? jei nesioju xs. ar tiks platesniems peciams ir ar medziaga ne plona? dovanokit, susirgau skleroze biggrin.gif

Merino tipius nešioju XS, šito lininio su gėle irgi turiu XS. Mažesnio nesinori, nes jis turi būti laisvas - relaxed fit. Platesniems pečiams tiks, nes petukai nėra statyti, rankovės nesiauros. Medžiaga plona - visgi linas, rudeniui, manau, jis nėra tinkamas. Pati medžiagos struktūra matosi Jcrew puslapyje pritraukus nuotrauką arčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ramka @ 2014 08 29, 12:48)
O gal pamatuotumet kuri kiek Hooded basket-weave jacket S ar XS dydziu petukus ir krutine smile.gif  4u.gif

Pamatuoti negaliu, bet su 86 cm krūtine ir siaurais pečiais S dydis pats tas. Ta prasme, kad iki pusės tinka, o nuo liemens ploščiukas (paltukas) platėja ir atrodo smarkiai didokas. Bet jo dėvėti tai netrukdo. Pats rūbas tikrai praktiškas.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 08 29, 12:23)
Dideja, jauciu, atspejau ka gausi bigsmile.gif  biggrin.gif Kad tik dydis tiktu, o cinkelis garantuotas mirksiukas.gif  biggrin.gif

ane ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2014 08 29, 12:19)

Papildyta:
Pamatuoti negaliu, bet su 86 cm krūtine ir siaurais pečiais S dydis pats tas. Ta prasme, kad iki pusės tinka, o nuo liemens  ploščiukas (paltukas) platėja ir atrodo smarkiai didokas. Bet jo dėvėti  tai netrukdo. Pats rūbas tikrai praktiškas.

Aciu 4u.gif
Manot XS jau butu siauras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2014 08 29, 14:46)
Aciu 4u.gif

Aš visgi XS uzsisakiau smile.gif
Gal rasiu su kuo apsikeist, jei neuzsisegsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2014 08 29, 12:49)
Gal rasiu su kuo apsikeist, jei neuzsisegsiu  biggrin.gif

As tebedvejoju doh.gif
Giggi ziuriu su S dydziu...

Enura, berods ir tu jo laukei, gal jau turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2014 08 29, 12:49)

QUOTE(ramka @ 2014 08 29, 12:52)
Enura, berods ir tu jo laukei, gal jau turi 4u.gif

nea dar negavau 4u.gif vat gali buti kad man XS reiks, o laukiu S ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2014 08 29, 14:46)
Aciu 4u.gif

Ne, nebūtų. Gal tik kiek aptempčiau smile.gif Nes S dydis su storoku megztiniu - pats tas.
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2014 08 29, 11:48)
O gal pamatuotumet kuri kiek Hooded basket-weave jacket S ar XS dydziu petukus ir krutine smile.gif  4u.gif

Jei gerai pamatavau, tai tarp pažąstų apie 50 cm, nuo vieno petuko iki kito apie 38 cm. Išmatavimai S dydžio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2014 08 29, 14:49)

Užsisegsi, nepergyvenk mirksiukas.gif
O jei ne, kreipkis mirksiukas.gif
Atsakyti
Man atrodo, geriau laisvesnis virsutinis rubas, nei toks kaip tik.

As tai vargstu su jcrew virsutiniais rubais, nes is esmes dydziai tinka, bet jeigu krutine pagal bendra sudejima kiek didesne, tai jautiesi suvarzyta, svarkai ir storesni megztiniai jau sunkiai telpa.

Tikriausiai tas pat butu ir su siuo lietpalciu, nes peciai S d. tik 38 cm. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 29 rugpjūčio 2014 - 13:29