kaškoniuk, ką gražaus matei ir ką parsivežei?
Man su maže susitarti pavyko taip pat kaip kaškoniukui. Paprastuoju aiškinimo ir tarimosi metodu
Važiuosit fejerverkų žiūrėti?
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2014 09 19, 23:08)
kaškoniuk, ką gražaus matei ir ką parsivežei?
Man su maže susitarti pavyko taip pat kaip kaškoniukui. Paprastuoju aiškinimo ir tarimosi metodu
Buvo nemažai įdomesnių augaliukų, bet labai galvojau ką ir kur sodinsiu nusipirkus ir savo biudžetą, kurį vistiek viršijau... nes pabaigoj pamačiau raganę tamsiais lapais ir ružavais žiedais, na taip nupasakojo pardavėja, bet aš ja pasitikiu, nes visada pas ją randu įdomių augaliukų, nežinau jau kiek metų kiekvienoj mugėj ją sutinku. Tai kiti pirkiniai bordo/violetiniais lapais snaputis, čiobrelis žalias geltonais lapukais, veronika skaisčiai ružavais žiedais ir trąšos. Dar labai žiūrėjau viksvų tamsiais lapais, bet kita pardavėja įsikalbėjus pasakė, kad jas reikia įnešti į patalpą žiemai, nes nežiemoja pas mus, gali kartais peržiemoti užbertos durpėmis, bet taip man netinka kol kas, vėliau bandysiu, nes planuose vazoninės kompozicijossu viksvomis. FB kur kalbėjom apie maximos nuolaidas svogūninėms įdėjus foto ką pirkau.
...
Ech, fainai, aš ir įsisukčiau į augalus, jei tik galėčiau, bet dabar reikia ramiai pabūti Kitais metais gal ir mane prigriebsi į mugę? Smagiau su nusimanančiu žmogučiu prekintis. Dar iki to laiko tik reikia į savo fazendą prisivilioti, kad minčių kiltų kompozicijoms
Mes tai Bernardinų sodą pirmą kartą po atnaujinimo apžiūrėjom. Puikiai padirbėta, užskaitom
Mes tai Bernardinų sodą pirmą kartą po atnaujinimo apžiūrėjom. Puikiai padirbėta, užskaitom
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2014 09 21, 17:06)
Ech, fainai, aš ir įsisukčiau į augalus, jei tik galėčiau, bet dabar reikia ramiai pabūti Kitais metais gal ir mane prigriebsi į mugę? Smagiau su nusimanančiu žmogučiu prekintis. Dar iki to laiko tik reikia į savo fazendą prisivilioti, kad minčių kiltų kompozicijoms
ruoškis pavasarį prigriebsiu, tik aš visada važiuoju penktadieniais iš ryto, turėsi pasiimti mamadienį
Jau man net gėda kaip aš taip neprisiruošiu iki tavęs atlėkt...
Labas rytas
Rytas rūkuotas, šilta, ot kad taip iki pietų pabūtų, o po to gali ir lyti
Veja, kaip vaikiukų sveikata? Kaip pačiai sekas frontą laikyti?
Kaip mūsų mažiausieji ir jų mamos?
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 22, 07:56)
Labas rytas, maziukai buvo visai isisirge, ypac maziausias, ir iki santariskiu pasivazinejom. Bet jau viskas ok, pasveiko. Beliko tik naktinis bludijimas, sokinet reikia prie jo kas pusvalandi, jei pasiseka - kas valanda. Tai valgyt, tai soske paduot, tai ant kito sono paverst, tai dar kas nors. Aciu dievui, vyras jau grizo, tai bent dickio nebereikia rytais vezioti. Vis kazkas gero:) ir suknele nusipirkau, tai irgi neblogai:) kaip tavo madam auga?
Dalyte, siaudu negavau, reikia, turi? Sunims i budas ziema desiu ir bulves bandysiu kitamet juose auginti, tai reikia nemazai.
Kaskoniuk, gal zinai ar dar kur nors kada nors bus muges augalu? Turiu omeny si rudeni.
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 22, 07:56)
Labas rytas
Labas rytas
Gerai būtų, bet pas mus jau lija... planavau pasidarbuoti lauke, nes visą savaitgalį negalėjau sau to leisti, bet dabar matyt tvarkysiuosi namus... kaip neįdomu.
Dalyt, ar paims ir iš manęs drabužėlių/batų mergaitiškų? Esu rimtai nusiteikus apsivalyti... gal rasi kam atiduoti?
Darbingo pirmadienio
Papildyta:
QUOTE(Veja234 @ 2014 09 22, 08:25)
Dalyte, siaudu negavau, reikia, turi? Sunims i budas ziema desiu ir bulves bandysiu kitamet juose auginti, tai reikia nemazai.
Kaskoniuk, gal zinai ar dar kur nors kada nors bus muges augalu? Turiu omeny si rudeni.
bulves šiauduose? Galima truputį plačiau, nes pasidarė įdomu.
Dar turėtų būti mugė Vilniaus mokytojų namų kiemelyj kažkada, o šiaip konkrečiau nežinau daugiau. Kažkaip VU botanikos sode vykstančios pavasarį ir rudenį mano pagrindinės, kurias aplankau.
Jap, įsilijo nevaikiškai... Namus išsičiustinau, vaikas pamaitintas miega, šuniukas irgi, skalbiniai padžiauti, krosnelė kūrenas Mano laikas!!!! Šiandien nusistačiau sau antakius susitvarkyt ir prancūzišką manikiūrą pasidaryt ir ramiai atsigerti kavos...
Papildyta:
Veja, madam gerai, tfu tfu tfu. Šeštadienį pas seserį buvau užsukus, tai ten abi jos mergytės serga, bijojau, kad maniškė nebūtų pasigavus. Tai kai grįžom iškart šiltos ramunėlių, ridiko užpilo šaukštelį, nosį pravalėm ir vakar dar pirtį su eukaliptais pakvėpavom. Tai kaip ir ok viskas
Papildyta:
Veja, madam gerai, tfu tfu tfu. Šeštadienį pas seserį buvau užsukus, tai ten abi jos mergytės serga, bijojau, kad maniškė nebūtų pasigavus. Tai kai grįžom iškart šiltos ramunėlių, ridiko užpilo šaukštelį, nosį pravalėm ir vakar dar pirtį su eukaliptais pakvėpavom. Tai kaip ir ok viskas
Tikėjaus ir aš šiandien bent kiek darže pasikapstyt, bet oras nusprendė man duot laisvadienį. Na ir ačiū jam už tai
susiruošiau rašyt ir darbus pradėjau kitus
pas mus tas pats, nesibaigianti tėvelio ir dukrytės meilė pas ją jokių argumentų nėra, ji pas mus leliukas aš net mb ir Ugnei aiškinu, kad mes neturėsim leliuko, kol Ugnė leliukas bus, nes ji pas mus jau tokia. Šiaip aš labai dažnai pas ją dar miegu , puikiai telpam
šiandiena tarkim, taip baisiai kosėjo, kad bijojau palikti, kad neužspringtu ir per miegus nesuvokia, kad atsisėsti reikia ar pan.
Su Domu tai jau viskas gerai, nevaikšto nebent negaluoja, o Ugnė anksčiau nevaikščiojo, kol mb nesugalvojo tapti metu tėvu Ugnė net pasakė, kad tai tėvelis ją pagimdė, nes ji tėvelio dukra
Kaip sekas darželyje? gal su sese grupėje?
man irgi, kaip tai gėlėi trūksta šviesos, nu energija be jos nesigamina ir šiaip, kai tamsu tik prie žemės traukia (pagulėt į lovą)
kas pe ligos?
oi dėl vyro tai super, pamiegosi gal kaip žmogus, o suknele kokia pirkai? kada pas jus švente?
aš šiaudų neturiu, galiu gauti, bet mano bagažinė žiauriai maža, maža ten betilptu. dabar bus įvairios rudens mugės, gal ten reikėtu žiūrėt, jai ne kombinuosim kažką
o mugė Trakim Elektrėnuose bus 09 28 , bet aš ten nesilankau, gal vietinės pakomentuotu kiek ten ko būna, Aukštadvrayje 09 27, būna ten gėlininkų, bet pagrinde paprastesni augalai. Dar aišku Onuškyje turėtu būti ir kituose aplinkiniuose miesteliuose, gal net Trakuose
Gerai būtų, bet pas mus jau lija... planavau pasidarbuoti lauke, nes visą savaitgalį negalėjau sau to leisti, bet dabar matyt tvarkysiuosi namus... kaip neįdomu.
Dalyt, ar paims ir iš manęs drabužėlių/batų mergaitiškų? Esu rimtai nusiteikus apsivalyti... gal rasi kam atiduoti?
.
pas mus taip lija, kad net į mašiną su guminiais batais ėjau
galiu, kol kas mintyse tik 2 m neturinti auklės anūkė, bet pakausinėjus gal daugiau leliukų rasčiau
poniškai
neklauskit apie mūsų sussitikimus, papasakosiu pati buvom svečiuose, sumoje vaikų gal 7. Vienas iš jų stomatitas, kitas pilvą skaudą, kasantras pakosti, sloga...su sese juokiames, kad belieka laukt ryto, kad sužinotume, kokią lygą pasigavo mūsų vaikai Ugnė pakosėja, bet tai galėjo lemti alergija (arba faktas, kad pas aukle namie sergančių buvo) o Domas tas vaikas kuriam skaudėjo pilva. (prapultis man su juo, laukiam vizito pas gastro)
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 09 19, 22:07)
Medą tai Vytautas prisipratinęs buvo, jis gi pasiilgęs būna vaikų, tai tipo susitaria, kad Meda pas jį ateis naktį ir ką tu manai, ji pradėjo pas jį ateidinėti, o kai jo nėra tai pas mane... Kartais tik ryte apsižiūrėdavau, kad ji šalia be koldros miega... Vėl pasišnekėjau kažkurį vakarą ir su ja suveikė...
Vytautė jau eina į darželį.
Man labiausiai trūksta šviesos...
Vytautė jau eina į darželį.
Man labiausiai trūksta šviesos...
pas mus tas pats, nesibaigianti tėvelio ir dukrytės meilė pas ją jokių argumentų nėra, ji pas mus leliukas aš net mb ir Ugnei aiškinu, kad mes neturėsim leliuko, kol Ugnė leliukas bus, nes ji pas mus jau tokia. Šiaip aš labai dažnai pas ją dar miegu , puikiai telpam
šiandiena tarkim, taip baisiai kosėjo, kad bijojau palikti, kad neužspringtu ir per miegus nesuvokia, kad atsisėsti reikia ar pan.
Su Domu tai jau viskas gerai, nevaikšto nebent negaluoja, o Ugnė anksčiau nevaikščiojo, kol mb nesugalvojo tapti metu tėvu Ugnė net pasakė, kad tai tėvelis ją pagimdė, nes ji tėvelio dukra
Kaip sekas darželyje? gal su sese grupėje?
man irgi, kaip tai gėlėi trūksta šviesos, nu energija be jos nesigamina ir šiaip, kai tamsu tik prie žemės traukia (pagulėt į lovą)
QUOTE(Veja234 @ 2014 09 22, 08:25)
Labas rytas, maziukai buvo visai isisirge, ypac maziausias, ir iki santariskiu pasivazinejom. Bet jau viskas ok, pasveiko.
Aciu dievui, vyras jau grizo, tai bent dickio nebereikia rytais vezioti. Vis kazkas gero:)
ir suknele nusipirkau, tai irgi neblogai:)
Aciu dievui, vyras jau grizo, tai bent dickio nebereikia rytais vezioti. Vis kazkas gero:)
ir suknele nusipirkau, tai irgi neblogai:)
kas pe ligos?
oi dėl vyro tai super, pamiegosi gal kaip žmogus, o suknele kokia pirkai? kada pas jus švente?
aš šiaudų neturiu, galiu gauti, bet mano bagažinė žiauriai maža, maža ten betilptu. dabar bus įvairios rudens mugės, gal ten reikėtu žiūrėt, jai ne kombinuosim kažką
o mugė Trakim Elektrėnuose bus 09 28 , bet aš ten nesilankau, gal vietinės pakomentuotu kiek ten ko būna, Aukštadvrayje 09 27, būna ten gėlininkų, bet pagrinde paprastesni augalai. Dar aišku Onuškyje turėtu būti ir kituose aplinkiniuose miesteliuose, gal net Trakuose
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 09 22, 08:37)
.
pas mus taip lija, kad net į mašiną su guminiais batais ėjau
galiu, kol kas mintyse tik 2 m neturinti auklės anūkė, bet pakausinėjus gal daugiau leliukų rasčiau
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 22, 10:27)
Jap, įsilijo nevaikiškai... Namus išsičiustinau, vaikas pamaitintas miega, šuniukas irgi, skalbiniai padžiauti, krosnelė kūrenas : Mano laikas!!!! Šiandien nusistačiau sau antakius susitvarkyt ir prancūzišką manikiūrą pasidaryt ) ir ramiai atsigerti kavos... :
poniškai
neklauskit apie mūsų sussitikimus, papasakosiu pati buvom svečiuose, sumoje vaikų gal 7. Vienas iš jų stomatitas, kitas pilvą skaudą, kasantras pakosti, sloga...su sese juokiames, kad belieka laukt ryto, kad sužinotume, kokią lygą pasigavo mūsų vaikai Ugnė pakosėja, bet tai galėjo lemti alergija (arba faktas, kad pas aukle namie sergančių buvo) o Domas tas vaikas kuriam skaudėjo pilva. (prapultis man su juo, laukiam vizito pas gastro)
labas rytas
man irgi reikia SVIESOS, tokiu oru tik lovoje su knyga noretusi guleti (ale ir prisisvajopjau, nes jau nepamenu kada taip buvo...taip buvo labai labai seniai, kai dar maziuko nebuvo )
sedziu dabar darbe ir kaip slapiu maisu trenkta jauciuosi, net nezinau ar miego mazokai, ar oras kaltas, ar kokia bacila kabinasi. Mano maziukas vis dar sirguliuoja, dar geriam antibiotikus ir eisim ketvirtadieni dar karta pasirodyti. Kazkokia bacila prie jo prikibo ir neatkimba
tai pasidalinsit savo grupe FB ar ten tik elitines renkasi ir paprastu kaimo mergeliu i ja nepriimat?
Noriu jau namo, nors dar tik darbas prasidejo...
man irgi reikia SVIESOS, tokiu oru tik lovoje su knyga noretusi guleti (ale ir prisisvajopjau, nes jau nepamenu kada taip buvo...taip buvo labai labai seniai, kai dar maziuko nebuvo )
sedziu dabar darbe ir kaip slapiu maisu trenkta jauciuosi, net nezinau ar miego mazokai, ar oras kaltas, ar kokia bacila kabinasi. Mano maziukas vis dar sirguliuoja, dar geriam antibiotikus ir eisim ketvirtadieni dar karta pasirodyti. Kazkokia bacila prie jo prikibo ir neatkimba
tai pasidalinsit savo grupe FB ar ten tik elitines renkasi ir paprastu kaimo mergeliu i ja nepriimat?
Noriu jau namo, nors dar tik darbas prasidejo...
QUOTE(rudakase @ 2014 09 22, 12:38)
elitas pas mus, sostinę matom tik kartą per mėnesį neskirtom žmonių, bet pradžiai reiktu dar fb susidraugauti nes kur kviesti ir ką?
kas mažiukui?
---
o jūsų vaikai vyresnieji domisi kažkiek politiką? mano Domas tai vis gasdina mergaitės (nes jos jautriausios) kad visi esim į karą, o šiandien girdžiu, kaip draugui aiškina apie Putino turtus, kad per 2 dienas jis Lietuvą užims, bet galim būti ramus, nes nato turi naujus naikintuvus atrodo su juo žiniu lig ir nežiūrim, tik radijos darbe klausausi.
kas blogiausia, (mano manimu) kad jis karo nevertina objektyviai, o romantizuoja visa tai,kaip kažką didvyriško
ar jau butina nuimt morkas, burokėlius?