Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinės, Trakai, prie Trakų, už Trakų,šalia Trakų

Labas, kaimynes, gal kartais zinot kur/pas ka galima butu siaudu nusipirkti? Ne sieno, bet butent siaudu. Brashkiene, gal tavo kaime kas parduoda? Arciausiai butu:)
Atsakyti
Sveikutės, prisiregistruoju smile.gif

Uff perskaičiau viską nuo anos temos... citavausi, bet gal jau nelabai aktualu, kai apie mėnesį čia nebuvau...

Aš dar daržuose gėlynuose. Va susitvarkiau savo šiltnamį, nors pomidorai dar galėjo laisvai augti, bet labai noriu žemė, kad pailsėtų, tai užsėsiu rapsais. Vyras sako nieko neko čia labai gero, nes reikia, kad bend didesnę vegetacijos dalį jie augtų, na bet visvien nebus blogiau, gal kažkiek atsigaus, nors aš ją kasmet gerinu, tiesiog nusibodo žemės tampyti iš/į šiltnamį.

Tai kada ir kur tas vasaros uždarymas smile.gif

Kaip man išsijudinti, tokią stoką energijos jaučiu, kad baisu, miego trūksta žiauriai.

Rytoj planuoju į mugę VU botanikos sode. Nieko jau nereikia, bet čia man privaloma smile.gif - rudenį ir pavasarį - ir vis ką nors parsitysiu.

Atsakyti
QUOTE(Veja234 @ 2014 09 18, 08:23)
Labas, kaimynes, gal kartais zinot kur/pas ka galima butu siaudu nusipirkti? Ne sieno, bet butent siaudu. Brashkiene, gal tavo kaime kas parduoda? Arciausiai butu:)

ką darysi? jai nerasi kur arčiau, rašyk man wink.gif rasim

QUOTE(kaškoniukas @ 2014 09 18, 09:35)

Kaip man išsijudinti, tokią stoką energijos jaučiu, kad baisu, miego trūksta žiauriai.

Rytoj planuoju į mugę VU botanikos sode. Nieko jau nereikia, bet čia man privaloma smile.gif - rudenį ir pavasarį - ir vis ką nors parsitysiu.

drinks_cheers.gif lygiai taip pat, išsižiojus vaikštau doh.gif

kaip faina wub.gif

aš tai kviečių planavau į šiltnamį sėti, nes tiesiog gavau, gal irgi tiks? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 09 18, 10:21)

aš tai kviečių planavau į šiltnamį sėti, nes tiesiog gavau, gal irgi tiks? g.gif

tiks ir kviečiai. geriausiai dirvą gerina ankštiniai.

Jau kuris laikas svaigstu kaip man reikia daržovių pjaustyklės, jei kas užmatysit kokią akciją sakykit. Borner nusižiūrėjau ir man tik jos reikia lotuliukas.gif
http://www.tvasorti....liu_peiliukams/

na ir kanelių formos. Niekaip neapsisprendžiu didesnių ar mažesnių, nes reikėtų dviejų... smile.gif

einu į dušą, neužsivedu niekaip smile.gif

Vėja, ką su šiaudais darysi?
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 09 18, 10:53)
tiks ir kviečiai. geriausiai dirvą gerina ankštiniai.

Jau kuris laikas svaigstu kaip man reikia daržovių pjaustyklės, jei kas užmatysit kokią akciją sakykit. Borner nusižiūrėjau ir man tik jos reikia  lotuliukas.gif
http://www.tvasorti....liu_peiliukams/

na ir kanelių formos. Niekaip neapsisprendžiu didesnių ar mažesnių, nes reikėtų dviejų... smile.gif

einu į dušą, neužsivedu niekaip smile.gif

Vėja, ką su šiaudais darysi?

ankštiniai, tai pupelės? bet ar spėtu apdygti? aš kaip tyčia peraugusių šparagų turiu, sėklai paimčiau

o tai kuo čia ji tokia ypatinga? tą pjaustyklė? aš tai nežinau ką pjaustyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 09 18, 11:11)
ankštiniai, tai pupelės? bet ar spėtu apdygti? aš kaip tyčia peraugusių šparagų turiu, sėklai paimčiau

o tai kuo čia ji tokia ypatinga? tą pjaustyklė? aš tai nežinau ką pjaustyčiau g.gif

na ir pupelės žirniai, bet šiuo atveju reikėtų garstyčių a ar rapsų, kad žiemotų, garstyčios man per pora dienų sudygo, dabar kai šilta.

man reikia šiaudeliais, kad pjaustytų, nes mėgstu aštrias morkų salotas ir būtinai reikia tokiopjaustymo.
Plius darau tokia agurkų mišrainę pavadinkime žiemai, tai reikia agurkus, svogūnus pjaustyti grežinėliais, būtų žymiai paprasčiau.
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 09 18, 12:29)
na ir pupelės žirniai, bet šiuo atveju reikėtų garstyčių a ar rapsų, kad žiemotų, garstyčios man per pora dienų sudygo, dabar kai šilta.

man reikia šiaudeliais, kad pjaustytų, nes mėgstu aštrias morkų salotas ir būtinai reikia tokiopjaustymo.

bandysiu su kviečiais suktis, jai nepavyks pavasarį vešim kažko rimčiau biggrin.gif pas mane dar paprikos noksta, žiemai nestatau, bet šiaip pavalgyt

rinkčiausi morkas smile.gif

Atsakyti
Sveikos.

Veja, nea, nežinau kur gauti to turto...

Man liūdesys užpuolė... Taip kokio malonaus judesio norisi. Dar liūdniau daros, kad žiema ateina, tai nė lauke tiek nepabūsi... Ech...
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 18, 14:05)
Sveikos.

Veja, nea, nežinau kur gauti to turto...

Man liūdesys užpuolė... Taip kokio malonaus judesio norisi. Dar liūdniau daros, kad žiema ateina, tai nė lauke tiek nepabūsi... Ech...

Dar reikia džiaugtis gražiu rudeniu, o tu jau liūdi... man irgi pasidaro liūdna kai savo gelės sunešioju į žiemojimo patalpą... kiemas toks tusčias plikas būna, dabar dar baika.
Nori gal rytoj išlėkt truputį? Važiuoju su aukle į VU botanikos sode vykstančią augalų mugę. Prigriebčiau jus su madam pasivažinėt. Oras lyg geras rytoj. Išvažiuot planuotume taip, kad deššimtą ryte ten būtume.
Atsakyti
Labas rytas,

uff kaip sunku ryte... kaip man save perlaužti.
Pasigirsiu, kad mano Vytautė jau naktimis nesikelia, buna dar tokie pavieniai atvejai, kaip šiąnakt, kad atsikėlus prašo pienelio, bet per tas tris savaites du kartus taip nutiko. Aš laikausi. Tiesiog pora naktų reikėjo pasikankinti ir aiškinti vaikui iš vakaro, kad ji jau didelė ir pienelio naktį nėra. Tai sakyčiau be didelių vargų. Bet kaip jaučiasi iškart kai nereikia naktį keltis. Dabar reikėtų mamai pačiai su savim gerai padirbėti, kad gultis reikėtų anksčiau...

Tai geros dienos visoms, aš ruošiuosi į augalų mugę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 09 19, 08:20)

Tiesiog pora naktų reikėjo pasikankinti ir aiškinti vaikui iš vakaro, kad ji jau didelė ir pienelio naktį nėra. Tai sakyčiau be didelių vargų. Bet kaip jaučiasi iškart kai nereikia naktį keltis. Dabar reikėtų mamai pačiai su savim gerai padirbėti, kad gultis reikėtų anksčiau...

Tai geros dienos visoms, aš ruošiuosi į augalų mugę wub.gif

nežinau, ką man paaiškinti savo vaikams, kad jie nesikeltu biggrin.gif Na, Domas jau aprimo, tai Ugnė prasidėjo ir nori mamos, tetes, užmiega, išnešu ir taip labai dažnai doh.gif
bet kai tu turi 3 vaikus ir privalai anksti keltis, nusipelniai ramybės naktį smile.gif

Eina Vytautė į darželį?

mes tikri miegučiai, nuėjom 21 miegot ir miegojom iki 7,30, nes Domui į mokyklą reikėjo smile.gif

Man kaip Braškienei gailu nueinančios vasaros, bet ne kiek dėl judesio, kiek dėl šviesos, man tie trumpi vakarai, šviesos , šilumos trūkumas...vasaros rodos kalnus verst buvo galima, o rudenio, jau 20,00 val lendi į lovą , nes ką čia bepaveiksi
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 09 19, 10:28)
nežinau, ką man paaiškinti savo vaikams, kad jie nesikeltu biggrin.gif Na, Domas jau aprimo, tai Ugnė prasidėjo ir nori mamos, tetes, užmiega, išnešu ir taip labai dažnai doh.gif
bet kai tu turi 3 vaikus ir privalai anksti keltis, nusipelniai ramybės naktį smile.gif

Eina Vytautė į darželį?
mes tikri miegučiai, nuėjom 21 miegot ir miegojom iki 7,30, nes Domui į mokyklą reikėjo smile.gif
Man kaip Braškienei gailu nueinančios vasaros, bet ne kiek dėl judesio, kiek dėl šviesos, man tie trumpi vakarai, šviesos , šilumos trūkumas...vasaros rodos kalnus verst buvo galima, o rudenio, jau 20,00 val lendi į lovą , nes ką čia bepaveiksi

Zinok labai keistas dalykas. Buvo periodas kai Nojus ateidinėdavo naktimis, kažkaip netyčia pakalbėjau, kad Nojau susitariam, kad šią naktį pamiegosi savo lovoij iržinok suveikė. Visai paprastuoju būdu. Tiesiog gal pabandyk ramiai prieš užmiegant pašnekėti, kad vieną naktį tegul pabūna didelė mergaitė, kad mamytė nori pamiegoti ar panašiai... Nežinau, bet man tai suveikia. Medą tai Vytautas prisipratinęs buvo, jis gi pasiilgęs būna vaikų, tai tipo susitaria, kad Meda pas jį ateis naktį ir ką tu manai, ji pradėjo pas jį ateidinėti, o kai jo nėra tai pas mane... Kartais tik ryte apsižiūrėdavau, kad ji šalia be koldros miega... Vėl pasišnekėjau kažkurį vakarą ir su ja suveikė...

Vytautė jau eina į darželį.

Man labiausiai trūksta šviesos...

Atsakyti