QUOTE(SKristina @ 2014 09 12, 11:19)
Dalyte ar tu buvai vakar Vievi?
ne, bet gali pasiveikinti, ten mano sesuo ji vievį dirba, kažkurioje logistikos įmonėje
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 12, 12:08)
Labu.
Bulvių derlius man geresnis, nei pernai o šiaip, kaimynai liūdėjo, kad prasti metai.
Aš tai Rūdiškėse skuduryną aptikau, man patiko nusipirkau naujus džinsus dar su etiketėm už 10lt, baltą lietpaltuką už 20lt, rankinuką odinį prie jo už 10lt ir madam paltuką zara už 8 jaučiuos gerai pigiai apsipirkus
Man šiandien migrena.... Nu briedi raguotas, kaip fui jaučiuos. Madam miega, mėginau pasnaust, nu nesigauna.
Bulvių derlius man geresnis, nei pernai o šiaip, kaimynai liūdėjo, kad prasti metai.
Aš tai Rūdiškėse skuduryną aptikau, man patiko nusipirkau naujus džinsus dar su etiketėm už 10lt, baltą lietpaltuką už 20lt, rankinuką odinį prie jo už 10lt ir madam paltuką zara už 8 jaučiuos gerai pigiai apsipirkus
Man šiandien migrena.... Nu briedi raguotas, kaip fui jaučiuos. Madam miega, mėginau pasnaust, nu nesigauna.
o jus jau nusikasėt?
čia prieš 4-5 m. apie Rudiškių skuduryną vis kalbėdavo moteris, kaip apie kažką tokio o savaitgaliais dirba?
bet ar tu nusipirkai šalikėlį už 1,40 lt? bet pavydžių ir tavo daiktu
pagulėk čia gal tau nuo to energijos priepolio?