Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinės, Trakai, prie Trakų, už Trakų,šalia Trakų

QUOTE(SKristina @ 2014 09 12, 11:19)
Dalyte ar tu buvai vakar Vievi?

ne, bet gali pasiveikinti, ten mano sesuo smile.gif ji vievį dirba, kažkurioje logistikos įmonėje smile.gif

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 12, 12:08)
Labu.

Bulvių derlius man geresnis, nei pernai smile.gif o šiaip, kaimynai liūdėjo, kad prasti metai.

Aš tai Rūdiškėse skuduryną aptikau, man patiko smile.gif nusipirkau naujus džinsus dar su etiketėm už 10lt, baltą lietpaltuką už 20lt, rankinuką odinį prie jo už 10lt ir madam paltuką zara už 8 biggrin.gif jaučiuos gerai pigiai apsipirkus biggrin.gif
Man šiandien migrena.... Nu briedi raguotas, kaip fui jaučiuos. Madam miega, mėginau pasnaust, nu nesigauna.

o jus jau nusikasėt?

čia prieš 4-5 m. apie Rudiškių skuduryną vis kalbėdavo moteris, kaip apie kažką tokio biggrin.gif o savaitgaliais dirba?

bet ar tu nusipirkai šalikėlį už 1,40 lt? biggrin.gif bet pavydžių ir tavo daiktu

pagulėk smile.gif čia gal tau nuo to energijos priepolio?
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 09 12, 13:31)
o jus jau nusikasėt?

čia prieš 4-5 m. apie Rudiškių skuduryną vis kalbėdavo moteris, kaip apie kažką tokio biggrin.gif o savaitgaliais dirba?

bet ar tu nusipirkai šalikėlį už 1,40 lt? biggrin.gif bet pavydžių ir tavo daiktu
pagulėk smile.gif čia gal tau nuo to energijos priepolio?

Aš jau prieš geras 3 savaites nusikasus biggrin.gif

Nea, ten naujai atsidaręs. Aš aną sekmadienį apsipirkau, pas Tėvus kai važiavom.

Šalikėlių kolkas nebeperku, turimų neturiu kur nešiot smile.gif

Gali būt nuo juodo šokolado, susigundžiau vakar vakare prie arbatos gabalėlį sulapnoti.
Papildyta:
Pagulėt tai man dabar neteks minimum iki20.00, kol madam neužmigdysiu. Ji pas mane vietoj neišbūna.
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 12, 15:33)
Aš jau prieš geras 3 savaites nusikasus biggrin.gif

Nea, ten naujai atsidaręs. Aš aną sekmadienį apsipirkau, pas Tėvus kai važiavom.

Šalikėlių kolkas nebeperku, turimų neturiu kur nešiot smile.gif

Gali būt nuo juodo šokolado, susigundžiau vakar vakare prie arbatos gabalėlį sulapnoti.
Papildyta:
Pagulėt tai man dabar neteks minimum iki20.00, kol madam neužmigdysiu. Ji pas mane vietoj neišbūna.

spartuolis tu biggrin.gif bet ar gerai laikysis, žievė ar kieta?

o kaip lux smile.gif

aš tokius rimtus perku, nes dabar su iškriptėm šalta, o ir žiema darbe ant pečių užsimest mėgstu

pati sau blogai pasidarei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 09 12, 13:31)
ne, bet gali pasiveikinti, ten mano sesuo smile.gif ji vievį dirba, kažkurioje logistikos įmonėje smile.gif

vat ir suabejojau kad ten tu biggrin.gif zinau kad su sese labai panasios esat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2014 09 11, 23:44)
Vyrai žiūri, o aš dukrai batų žieminių ir aulinukų rudeninių ieškau. Parsisiunčiau iš JAV liuksiškus batus, tik stipriai per didelius, reikia šiems metams ieškot kitų sad.gif Ir lietingam rudeniui aulinukų reikia.

Dabar sunkoka bus kazka gero rasti, nes sezonas. Siaip as vyrui dazniausiai ziuriu kolumbijos batus. Sau pirkau is sieros (amerikos) ,galima neblogom kainom kazka surast, bet reikia gaudyt nuolaidas.

Dalyte, kaip cia tavo vyrui taip pasisekė? unsure.gif

Braskiene, man migrena antra diena. Vakare buvom grybauti rudiskiu miskuose, bet kazkaip nuklydom ir nekazin ka radom blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Dalyte, bulvikių pas mane nedaug smile.gif jos nė viduržiemio nesulauks biggrin.gif

Smilga, aš vakare piliulės sulaukiau ir nuėmė skausmą. Tu vaistus geri kokius?

Negaliu aš batų siųstis. Man išsimatuot būtinai reikia, patikrint patogumą. Jūs drąsios pirkdamos veik aklai.

---------
Viskas, oficialiai skelbiu savo konservavimų sezoną baigtu smile.gif vakar saliankės 13l pasistačiau ir užteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 13, 08:24)
Labas rytas smile.gif

Dalyte, bulvikių pas mane nedaug smile.gif jos nė viduržiemio nesulauks biggrin.gif

Smilga, aš vakare piliulės sulaukiau ir nuėmė skausmą. Tu vaistus geri kokius?

Negaliu aš batų siųstis. Man išsimatuot būtinai reikia, patikrint patogumą. Jūs drąsios pirkdamos veik aklai.

---------
Viskas, oficialiai skelbiu savo konservavimų sezoną baigtu smile.gif vakar saliankės 13l pasistačiau ir užteks smile.gif

Pagal koki recepta statei?

Dalyte, ar rubelius buvo kam padalinti?
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2014 09 12, 22:42)

Dalyte, kaip cia tavo vyrui taip pasisekė?  unsure.gif

durniams sekasi biggrin.gif pastolius ardė. bet jau guzas sumažejo, liko tik melynė ir nedidelis kirtimas. kaip jam tai niekai

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 13, 08:24)

---------

rimtai, kiek prikasėt? mes per žiemą suvalgom 5 maišus, bet daugiau dėl to, kad daug turim, tai daug ir valgom, nu gerai gyvenam biggrin.gif

man tas pats, 37-38 nešioju, kartais net 36. man visur matuotis čiupinėti reikia

pas mane tai liko daržai nuimti, burokėliai, kopustai, morkos dar ant lauko ir turbūt pabus dar iki mėn galo

QUOTE(Veja234 @ 2014 09 13, 18:36)

Dalyte, ar rubelius buvo kam padalinti?

taip, tuos geresnius nuvežiau kaip numačius daugiavaikai mamai, likusius perrinkau radau didesnių tai kitai pažįstamai, bet geriausias ir dar maišas liko, valgyt neprašo, pastačiau į sandeliuką, tikiuosi su laikų atrasiu kad reikės smile.gif
bet geriausi tai tokie šlaiužtai buvo su mikimauzu, šilti, pažiūrėjau tokie fainučiai, galvojau bus dukterėčiai, jai 2m, bet kai pamatė mano Ugnė, vargais negalai įsitilpo ten ir jokių šansų nuimti nebuvo biggrin.gif kaip jai patiko, sakom važiuojam pas seses, ne sako, aš nevažiuosiu, nes jos norės mano kombinezono ir aišku, bliovimo buvo, nes aišku sesės irgi norėjo. Arba sakom va teta atvažiuos, sesės, ne tegul nevažiuoja, jos norės mano kombinezono ir dabar visoms mirk gyvenk reikia lotuliukas.gif doh.gif kažkada maniau, kad tai tik leliukų rubas, bet dabar nuomonę pakeičiau, fainai atrodo, nors ugnei iki pusės blauzdų
Atsakyti
Sveikutes,

Braskiene, as nuo skausmo geriu vaistukus. ax.gif

Na, bet ir seimininkė...nesuprantu kaip tu taip speji su maziuke bigsmile.gif

Dalyte, ka cia dalini g.gif mama teresa 4u.gif gerutė tu, visais pasirūpini. Na aišku čia dauguma merginų fainuolės, bet tu išskirtinė tikrai drinks_cheers.gif Aš vis kaupiau rubelius galvojau nunesiu globinukams i darzeli, bet isdalinau taip ir nenunesusi. Tik vieno vaikiuko labai pagailo vaikų sk. Trakų ligoninėje. Tai ką radau perdaviau tam berniukui, bet ne kazin ką turėjau, nes mano berniukas panašaus amžiaus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2014 09 15, 22:05)

Dalyte, ka cia dalini g.gif mama teresa 4u.gif gerutė tu, visais pasirūpini. Na aišku čia dauguma merginų fainuolės, bet tu išskirtinė tikrai drinks_cheers.gif  Aš vis kaupiau rubelius galvojau nunesiu globinukams i darzeli, bet isdalinau taip ir nenunesusi. Tik vieno vaikiuko labai pagailo vaikų sk. Trakų ligoninėje. Tai ką radau perdaviau tam berniukui, bet ne kazin ką turėjau, nes mano berniukas panašaus amžiaus. verysad.gif

Vejos vaikų rūbus smile.gif važiavau į Santariškes kada, pastvėriau jos rubelius ir vaidinu gera tongue.gif
aš ir savo vaikų rubus visus išdalinų, manau kai man vėl reiks, atsiras ir rubelių smile.gif

dėl tų globos namų, tai aš pabūsiu bjauri, bet taip įsivaizduoju, kad jie dažnai gauna labdaros iš užsienio rūbais, plius jų išlaikymui skyriami nemaži pinigai, niekada nesu nešus ten rubų, aš šalia matau žmonių kuriems tų rubų reikia. nesakau, kad tai varkšai paskutiniai, bet jai yra galimybė sutaupyti neperkant rubų, manau apsidžiaugia kiekviena pinigus skaičiuojanti šeima
Ačiū už pagyras, malonu, kad taip galvoji smile.gif

---

vakar žiūrim televizorių ir kaip čia iš kalbos išėjo, kad vyrai skaito knyga. tai kaip nustebo Ugnė, kad vyrai skaito knygas blink.gif klausia tėvelio, kaip tai skaito, tu gi neskaitai?

ai dar vienas juokingas, suka man ji galva su tais vaikais, kad gal geriau mums mergaitė, berniuko nereikia, bet zinai, sako ji: jai mes turesim leliuka tu negalėsi gerti sidro smile.gif biggrin.gif

Atsakyti
Dalyt, pakalus tavo pana. Turbūt į mamą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2014 09 16, 21:57)
Dalyt, pakalus tavo pana. Turbūt į mamą biggrin.gif

čia nebent dėl liežuvio, nes be visa ko ji dar bebaimė doh.gif
Atsakyti