Įkraunama...
Įkraunama...

Elitinės, Trakai, prie Trakų, už Trakų,šalia Trakų

QUOTE(smilga79 @ 2014 09 08, 21:04)

Dalyte, dar ne velu. Reciau bunam kaime, bet jei bus geri orai butinai susitiksim...

Siandien mano mergina mane taip isnervino. Tiek pykstos del jos maitinimo. Atsikelus ryte suvalgo sumustini, po pamoku pietus mokykloje, vakariene siendien 20.30 doh.gif 

Žiūrėk tu man smile.gif

tai čia vėlai vakarienė ar mažai valgo? mano vaikas irgi visai nevalgus, bet svorio priauga , viskas ok

QUOTE(NERINGUKAS @ 2014 09 09, 08:20)

Paskaičius jus, tai totalia tingine jaučiuos, nieko nespėju, nieko nepadarau...

Ir klausimukas neseniai mamomis tapusioms:

neskubėk ir busi pirmas smile.gif

taigi už tave niekas negimdys , o pati sau dovaną gali padovanot smile.gif o šiaip žiūrėčiau pagal aplinkybės, jai tikrai buvo dėmesio verta gyd ar seselė-akušerė tada ir dovanočiau-atsidėkočiau

Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 09, 09:09)
Labas rytas smile.gif
Obuolienė su cinamonu
5kg obuolių, 1,5kg cukraus. Obuolius nuvalyt, supjaustyt, sumaišyt su cukrum ir palikti 12 val.uždengus. Tada nupilti skystį ( aš jį po to užverdu ir supilu į stiklainius kaip sirupą praskiedimui). Užvirti, įberti kiek nori cinamono pagal skonį, užvirti ir sudėt į sterilizuotus stiklainius smile.gif ir viskas smile.gif

Ačiū, reiks išbandyti, neatrodo sudėtingai

QUOTE(Dalyte:) @ 2014 09 09, 10:34)
taigi už tave niekas negimdys , o pati sau dovaną gali padovanot smile.gif o šiaip žiūrėčiau pagal aplinkybės, jai tikrai buvo dėmesio verta gyd ar seselė-akušerė tada ir dovanočiau-atsidėkočiau

Gal ir teisingai sakai. Trakuose matyt visos vertos dėmesio. Kai Danielių gimdžiau viskas truko max 1val., tai personalui saldžių dovanų palikom, jos ten draugiškai pasidalija viską.
Atsakyti
QUOTE(NERINGUKAS @ 2014 09 09, 12:35)
Ačiū, reiks išbandyti, neatrodo sudėtingai
Gal ir teisingai sakai. Trakuose matyt visos vertos dėmesio. Kai Danielių gimdžiau viskas truko max 1val., tai personalui saldžių dovanų palikom, jos ten draugiškai pasidalija viską.

gal pakomplektuokit arbatos, kavos, saldainių, dar kažko valgomo, kad visam kolektyvui būtu
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 09 09, 12:50)
gal pakomplektuokit arbatos, kavos, saldainių, dar kažko valgomo, kad visam kolektyvui būtu

Puiki mintis, ir aš taip dėkojau.
Atsakyti
Uogikės, gal esat stačiusios kopūstų mišrainę su morkom? Pasimečiau tarp receptų jūros. Maxėj akcija kopūstams ir morkoms, tai po 10kg pasiėmiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 09, 18:02)
Uogikės, gal esat stačiusios kopūstų mišrainę su morkom? Pasimečiau tarp receptų jūros. Maxėj akcija kopūstams ir morkoms, tai po 10kg pasiėmiau biggrin.gif

Miss Energija, ir man prasom stiklainiuka, kai jau konservuosies ziemai biggrin.gif energijos wink.gif nors kopustu irgi neatsisakyciau, skanu. Tik kad as jau visai be jegu, vyras tik susikrove cemodanus i savo Afrikair visi trys vaikai susirgo. Baigiu nupusht.

Ar pakviesit mane i fb grupele? Kazkaip man per fb patogiau tarsketi negu per sm...
Atsakyti
QUOTE(Veja234 @ 2014 09 09, 19:40)
Miss Energija, ir man prasom stiklainiuka, kai jau konservuosies ziemai biggrin.gif energijos wink.gif nors kopustu irgi neatsisakyciau, skanu. Tik kad as jau visai be jegu, vyras tik susikrove cemodanus i savo Afrikair visi trys vaikai susirgo. Baigiu nupusht.

Ar pakviesit mane i fb grupele? Kazkaip man per fb patogiau tarsketi negu per sm...

man FB irgi yra patogiau smile.gif kaip ten jusu grupe vadinasi? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Ar ziurit krepsi? kokia itampa oooooii 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2014 09 11, 22:11)
Sveikutes,

Ar ziurit krepsi?  kokia itampa oooooii 4u.gif  biggrin.gif

Vyrai žiūri, o aš dukrai batų žieminių ir aulinukų rudeninių ieškau. Parsisiunčiau iš JAV liuksiškus batus, tik stipriai per didelius, reikia šiems metams ieškot kitų sad.gif Ir lietingam rudeniui aulinukų reikia.
Atsakyti
Dalyte ar tu buvai vakar Vievi?
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2014 09 11, 23:44)
Vyrai žiūri, o aš dukrai batų žieminių ir aulinukų rudeninių ieškau. Parsisiunčiau iš JAV liuksiškus batus, tik stipriai per didelius, reikia šiems metams ieškot kitų sad.gif Ir lietingam rudeniui aulinukų reikia.

aš irgi šiemet jau norėjau Domui važiuot pirkt batų, kai sesuo pasiūlė pažiūrėt musumaziliai.lt , radau ten batus už 25 lt, labai apsidžiaugiau, nes mano vaikas vienodai puikiai sudrožė naujus ir devėtus batus smile.gif o dar žinant kiek ilgam jam jų reikia.....

o kolkas dar su kedais vaikai vaikšto, turbūt dargani orai užpuls, kaip visada netikėtai smile.gif
---

žinokit supykau ant Aukštadvario skudurino, kur visi brangininkai, nors ir perliukų turi, bet atradau Elektrėnų Humana ir dar papuolų visada po 2 lt tongue.gif vyrui į darbą rubų paėmiau, sau šalikėlių tongue.gif

nukrito vyras vakar nuo pastolių, guzą kakton gavo, o aš vakare išėjau į bendruomenės susirinkimą, tai kai grįžau jis vos nenumirė dėl savo traumos ir mano abejingumo doh.gif kad tokiai atvejais į medikus reikia kreiptis, o ne į žmoną jau turbūt mintis nekilo. beja ryte į darbą išvažiavo visai gyvas, bet užsigavęs kaip vaikas, nes aš drįsau ji palikti tokioje būklėje, beja pamaitinta, gulėt prie tv, net vaikams 5 lt daviau, kad į parduotuvę pasivaikščiotu, tėvelio nekliuditu.

kaip šiemet bulvyčių derlius?
Atsakyti
Labu.

Bulvių derlius man geresnis, nei pernai smile.gif o šiaip, kaimynai liūdėjo, kad prasti metai.

Aš tai Rūdiškėse skuduryną aptikau, man patiko smile.gif nusipirkau naujus džinsus dar su etiketėm už 10lt, baltą lietpaltuką už 20lt, rankinuką odinį prie jo už 10lt ir madam paltuką zara už 8 biggrin.gif jaučiuos gerai pigiai apsipirkus biggrin.gif

Man šiandien migrena.... Nu briedi raguotas, kaip fui jaučiuos. Madam miega, mėginau pasnaust, nu nesigauna.

Atsakyti