QUOTE(smilga79 @ 2014 09 06, 16:31)
Labai geda, Dalyte, kad ir su tavimi nesusitikau. Aisku dar ne velu.
Saunuoles, o as nieko nebespeju. Geriausiu atveju nuvaziuoju 1 karta per savaite i trasali pasportuoti.
ir kai tu jautiesi??? prašiausi prašiausi ir neįsiprašaiu
gal dar busit kaime?
aš ir su dviračiu retai važinėju, tai tas tai tas...tik knygą paskaitau, įsimylėjau Silva Rerum. pagalvojau, kad čia panašiai, kaip didiengi amžiai, tik lietuviški
QUOTE(smilga79 @ 2014 09 07, 17:33)
Gal kuri zinote, kur nupirkti vaikams tvirta dviaukste lova. Kiek ziurineju visos man atrodo siaip sau. Noretusi tvirtesnes
o niekur akys neuzkliuna...
o tu nori per abu aukštus vaikus guldyt? ar to kur stalas apačioje?
pažiūrėk salexl.com ten kelios yra, mes Ugnei iš ten pirkom, bet paprastas su arkliais dekoruota
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 07, 20:39)
Turiningas savaitgalis
. Šeštadienį picą kepiau, nuostabų picų pado receptą aptikau. Tešla gavos minkšta ir ką tik kepta, ir šiandien pašildyta.
gal galiu kada tave su siurbliu pakviest į svečius?
kilimų neturiu, bet lovų turim
aš irgi moku picą kept
paskutinį kart kepiau iš pirktinių padų kepiau, tai pica buvo net neskani...o va su ta namine tešla, net padas pritraukę skonių
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 09 08, 07:39)
o kaip pačią fb rasti? Cekava
pažiūrėkit pas mane drauguose, tarp naujų draugų, jai patvirtino
gi mes normalios draugės, susitinkam prie maximos
mes tai savaitgalį net nežinau ką veikėm, bet ramiai namus patvarkiua, į svečius nuvažiavom, truputi pakasėm bulvių pas sesę, kad mus cepelinais pavaišintu, kitą savaitgalį ir pas save kasim, nors mb jau sekmadienį spirgėjo, kad mirk gyvenk reikia jam bulves kast
oras fainas, lauke truputi pasikrapščiau, ir aš savo viržius pasodinau
bet pas mane ten truputi nesamonynas, nes vinuogė užaugo ant pusė darželio, pavasarį reiks pakareguot viską pagal taip
planuojam medžių nupjauti kelis, bet čia mb užduotis. žiauriai didelis mūsų kiemas neina visko gerai sutvarkyt, tai po kampelį, po truputi...einu prie tos nuomonės geriau kai daug žolės ir mažas darželis, kad gražu būtu, nes kitaip nesusitvarkyčiau
Ugnė įsismagino su keturračių važinėt ir jau tokia bebaime, tik ir tempia tėvelį, kad pavežiot ir gazo duot ir brolį įdarbino, tik žiūrim viena, kad nenuvažiuotu, nes net aš nevažinėju